Fronta na servis. Dvouventilový báwa vůbec nechtěly startovat-za odpoledne jsem jich viděl min. 10 jak zoufale točili motorem a nic.
toli přiložený následující obrázek:
Ještě by se slušilo nějakej komentář.
Takže cesta byla docela dobrá,z Prahy jsem to měl asi 200km zima mi nebyla silnice mokrý a místy i ujetej sníh. Cesta zabrala asi 3,5hodiny.A pak ten masakr ze Solly do kotle to bylo na další hodinu-ůzká silnice cca 1,5km a pocukávalo se protože to ucpaly sajdkáry.Ty sajdkáry to jsou vůbec nepoužitelný stroje-nic to nevyjede,je to těžký jak kráva,ale zase to hodně uveze.Podél tý 1,5km cesty byly po celý dýlce vyskládaný motorky -80% italové.Nějak jsem se tedy probojoval k bráně a proč stát venku jel sem s mašinou až do kotle.To se sice neobešlo bez pádu a tlačení ale všechno dobře dopadlo.
Moc se mi líbila taková ta motorkářská soudržnost-je uplně jedno kdo jseš a odkud jseš-potřebuješ zatlačit nebo pomoct a už k tobě skáčou další motorkáři a kousek tě popotlačí nebo poponesou.Podobná situace v hospodě příjdeš k pultíku a aniž by sem se nadál už sem kecal s nějakym rakušanem i když německy vůbec nešprechtim.
Výjezd z kotle je docela do kopce a hlubokym sněhem ale nebál jsem se vlka nic stačilo trochu gazu ,do stupaček ,prst na klaksonu a vyjel jsem to bez pomoci a bez řetězů na sjetejch drapákách.Zatímco se tam trápily sajdkáristi a neumětelové s řetězama.
Cesta zpátky už v pohodě krásně mokrá silnice po sněhu na vozovce ani památky a jak sem překročil hranice tak šup a na silnici byly všude ty bílí sračky-cestářům už asi došli prachy nebo co.Stavím ještě na benzínce na občerstvení a byli tam borci z hradce králové a jeden z nich povídá -já už to nevydržim na ruce -načež koupil 5L destilky za 35kč vodu vylil kanistřík rozřízl na půl a udělal si slušivé blastry a vůbec těch úpravců tam bylo mraky škoda jen že jsem zase moc nefotil ale na jůtůb už jedou videa Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.