Sice to neni na motorkach,ale dovoluju si vas pozvat na adrenalinovy zavod na lyzich v Machove.Podminkou jsou lyze o max.delce 1 metr.Takze je lze pridelat na kufry a prijet na motorce.U hospody si muzete postavit stan a prespat.Zakonceni akce je v hospode,kde delam srazi.Na zavod doporucuju krome lyzi i helmu.Jede se na vlastni nebezpeci.Ja jel posledni 4 rocniky a je to pecka.Vetsinou se ucastni tak 40-70 lidi(prevazne horolezcu a jinejch magoru).Prikladam odkaz na jedno video ze starsiho rocniku,ktere je i se zvukem krasne udelany a zavod je tam podrobne popsan.Ma to 17min.,ale nudit se nebudete.
Kona se to tuto sobotu 6.1.2010 od asi 9.30hod. http://www.stream...2-tajfunkyTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nestal se tam někdy nějakej úraz ? Vypadá to dost nebezpečně že bych se zastavil myslím že skoky by byla moje silná stránka
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Myslim,ze kdysi tam byl zlomenej obratel,pred 3 lety si kamos pri obhajobe 1.mista utrhl pri vylete mezi stromy rameno.Vyresilo se to operaci a loni uz zase vyhral.Takovy ty obrazeniny a ruzna mensi zraneni se nepocitaj.Jinak ten sjezd ma neco pres kilometr a jede se asi z 820m.n.m do 450m.n.m.Dojezd a zaroven slalom ma sklon dopadu mistniho 50m mustku a pri skoku je rekord asi 22m.Jinak se skace bezne pres 16m.Adrenalin je to fakt slusnej.Pri startu sjezdu z toho mam vzdy docela respekt.Kdyz tam pujdes v lete bez snehu,tak nechapes,ze se to da jet na lyzich.Jizda namotorce nebo kole tam nepripada v uvahu.
vevis přiložený následující obrázek:
[45.45Kb]
Upravil vevis dne 01.02.2010 20:38
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Akce se povedla,asi 40ucastniku,zadne vazne zraneni a pro me nakonec i pres nejaky ten pad celkove 3 misto.
Skok.Styl nic moc,ale 14,8 m docela slo.
[195.65Kb]
Upravil vevis dne 07.02.2010 19:39
Tak nakonec ani tento rocnik nebyl zcela bez zraneni.Vitezovi dodatecne zjistili nastiplej krcni obratel a ma na krku krunyr.Ale i s tim jeste vyhral slalom a skok.Navic to v historii jeho zraneni patri k tem lehkym.
Pro zajimavost vkladam rozfazovanej jeho pad,pri kterem so to udelal.
[182.56Kb]