Dnes jsem objevil v jednom obchodě tuto výklopnou přilbu, co Vy na to?
MOTOWELL FU3B BLACK http://www.motowe...php?id=39.
Cena:
3.690 Kč
Součástí přilby je souprava BLUETOOTH, která umožňuje komunikaci mezi přilbami, nebo mezi přilbou a mobilním telefonem.
- Materiál korpusu přilby - termoplastický ABS
- Elementy pro diferenciální pohlcení nárazu
- Dvojzónové pohlcení energie EPS
- Povrch přilby je odolný vůči UV záření
- Pohodlná vnitřní vyjímatelná výstelka, kterou lze prát
- Nastavitelné větrání vnitřku přilby
- Rychloupínací řemínek přilby
- Nastavitelná sluneční clona
- Tvář je maximálně chráněna plexisklem
- Přilby mají evropskou homologaci
Váha přilby: 1 850 g
Přilby otevírací
S – M – L - XL
Musím říct, že zpracování je na úrovni Caberg Justissimo, kovové zámky apod.
Upravil Deny dne 02.02.2010 19:40
Pomatenost, zvaná BMW.
Hodně zajímavá nabídka, pokud by jste se na ní někdo jeli podívat ( u mě vzhledem ke vzdálenosti nehrozí), tak prosím napiště své subjektivní dojmy, případně bych uvítal nějáké bližší fotky ( např. tvar a systém upínacího řemínku, otevírání větrání apod. ) Dík
Jedla
caberg justissimo sa mi velmi pacila .. na obrazku ... ked som ju chytil do ruky tak som mal pocit prilby z LIDL
podla mna, hlava kazdeho jedneho z vas je pridraha na to aby ste si kupovali lacnu prilbu
este nieco, neplati rovnica vyssia cena = vyssia bezpecnost ale uvedomte si ze vyrobna cena prilby ktora stoji 3700 je 30% ostatne su naklady na dopravu distribuciu reklamu a zisk vyrobcu a marze predajcu
ta prilba bola vyrobena za 1110 korun ceskych a presne tomu bude zodpovedat aj kvalita kazdy z vas ma motorku za mnoho tisic korun, .. preboha nesetrite na prilbe
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 10.02.2010 08:29
raptor napsal(a):
caberg justissimo sa mi velmi pacila .. na obrazku ... ked som ju chytil do ruky tak som mal pocit prilby z LIDL
podla mna, hlava kazdeho jedneho z vas je pridraha na to aby ste si kupovali lacnu prilbu
este nieco, neplati rovnica vyssia cena = vyssia bezpecnost ale uvedomte si ze vyrobna cena prilby ktora stoji 3700 je 30% ostatne su naklady na dopravu distribuciu reklamu a zisk vyrobcu a marze predajcu
ta prilba bola vyrobena za 1110 korun ceskych a presne tomu bude zodpovedat aj kvalita kazdy z vas ma motorku za mnoho tisic korun, .. preboha nesetrite na prilbe
Tak jak říkáš RAPTORE
Je hezké ušetřit par tisíc, ale na helme zrovna ne, až si někdo rozsekne palici, tak schválně, jestli mu ji dají za ušetřene peníze do původního stavu
pre bežne jazdenie,kde potrbujem telefonovať-práca- používam tento worker a som spokojny,na blbnutie resp. cez voľno a pod origo bmw,
http://www.worker-moto.sk/1231/moto-prilba-worker-v200-bluetooth-interkom
dulovan - myslis ze pri beznom jazdeni sa ti nemoze stat nehoda?
niekde som cital ze najvac tragedii sa stava na jazdach typu.. "idem len tuto dva kilometre do obchodu"
ak si niekto nekupi Rukku lebo sa mu zda draha a ide do lujzu ...O.K.
ak si niekto nekupi riesenie od Touratechu lebo sa mu zda drahe a ide do Domatechu ...O.K.
ale ak si niekto nekupi poriadnu prilbu lebo sa mu zda draha a ide do Lowendu... K.O.
dovolím si nesouhlasit*pissed*,
vše co tady bylo psáno je jasný a nezbývá než jen na souhlas pokývat hlavou,
ALE................. proč platit za značku, když levnější konkurence může být stejně kvalitní a bezpečná?? nechci rozvíjet debatu která přilba je drahá, levná, bezpečná nebo nebezpečná, jen si myslím že Raptor nemá až tak úplně 100% pravdu
nemám potřebu platit "drahou" přilbu jen proto, že je na ní nějaká známá a vyhlášená značka, tu si tam dokážu domalovat i sám
když je někdo magor nepomůže me ani sebelepší přilba proto bych ty levnější hned nezatracoval, mimito předpokládám že to má homologaci, tudíš určité standarty bezpečnosti by ta přiba měla splňovat
Upravil convoy dne 10.02.2010 16:57
convoy - jasne som napisal ze vysoka cena nie vzdy rovna sa vysoka kvalita (o znacku uz vobec nejde)... ale prilba za 3700 korun ceskych tora ma v sebe este aj bluetooth (ktory treba tiez zaplatit) mne osobne zdaleka smrdi a vyhol by som sa jej velkym oblukom
na slovenske cesty su homologovane aj auta ako ssang young ktore v crashtestoch dopadli velmi zle... a rovnaku homologaciu maju aj znacky ktore v crashtestoch skoncili medzi prvymi... keby si si musel vybrat celny naraz vo volve, bmw, toytote atd alebo v cinskom smejde co by si si zvolil??rozumieme sa?
ak je niekto magor tak moze to byt prave kvalitna prilba co mu zachrani zivot
naozaj mi nejde o steklenie si ega shubertami, bmw prilbami, karbonkevlarom arai shoei... na znacku sa vysrat ale kazdy vyrobca sa rad pochvali ak jeho vyrobok skonci v nejakom teste s dobrym vysledkom
p.s. nemam nic voci lacnym veciam, mam uz 5 rokov ladvinak z LIDLu a nedam nan dopustit, taktisto tankvak ktory mne osobne viac vyhovuje ako ten od touratechu ktory teraz nosim koli bocnym kapsam... ale skratka lacnu prilbu neeeeeeeeeeeee
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 10.02.2010 17:55
Nechci se rozepisovat o kvalitních nebo nejvaltních přilbách. Popravdě moc toho o nich nevím, ale měl jsem Uvex,agv, Shubert, vemar, blefee a 2x Araix. Vše většinou plnou palbu a podle mého názoru mi vyšlo dražší = lepší. Ale někdo to může mít jinak. Já si už jinou přilbu než Arai po vážné nehodě nekoupím
Upravil Remus511 dne 11.02.2010 18:47
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Denis> že to sem vůbec dáváš.
Raptor> možná by si se divil kolik je výrobní cena značkového škopku a kde se vyrábí. O dílech, ze kterých jsou složeny naše super drahé motocykly ani nemá cenu mluvit.
Mimochodem 1100Kč za 450gr extrudovaného polysterenu a 1kg termoplastu je poměrně dost. Výrobní doba bude u důležitých částí t.j. skořepiny, plexi a vnitřní výplně řádově v desítkách vteřin. Nepracnější díl s největším podílem ruční práce je textilní vycpání, které má ovšem na bezpečnost nejmenší vliv.
Super kvalitní lepidlo od loctite jsme kupovali ve firmě za 1500kč tubu s ní bych vlepil tak 50ks výstelek. t.j. 30kč za lepicí hmotu a kus.
Spíš je otázka jestli si z nás někdo nedělá čurinu když má dodává na trh přilbu za 8tisíc ze stejných materiálů. Umím pochopit kevlarové skořepiny a skořepiny s uhlíkových vláken tam může cena kapánek vyrůst.
Pochopitelně člověk platí i značku, ale také nějaké to testování. Třeba Arai se stále dělá v Japonsku. Já vím, stále ji bráním. Sečteno podtrženo, nevadí mi ty prachy za to dát
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Vláďo, dík. Jak na to tak koukám, zruším stavebko a jdu si koupit helmu Schubert,
hadry origo BMW, či Belstaf, nebo nějaký jiný značkový, šitý v Pákistánu a budu ready.....
Pomatenost, zvaná BMW.
vlada-gsa napsal(a):
Denis> že to sem vůbec dáváš.
Raptor> možná by si se divil kolik je výrobní cena značkového škopku a kde se vyrábí. O dílech, ze kterých jsou složeny naše super drahé motocykly ani nemá cenu mluvit.
Mimochodem 1100Kč za 450gr extrudovaného polysterenu a 1kg termoplastu je poměrně dost. Výrobní doba bude u důležitých částí t.j. skořepiny, plexi a vnitřní výplně řádově v desítkách vteřin. Nepracnější díl s největším podílem ruční práce je textilní vycpání, které má ovšem na bezpečnost nejmenší vliv.
Super kvalitní lepidlo od loctite jsme kupovali ve firmě za 1500kč tubu s ní bych vlepil tak 50ks výstelek. t.j. 30kč za lepicí hmotu a kus.
Spíš je otázka jestli si z nás někdo nedělá čurinu když má dodává na trh přilbu za 8tisíc ze stejných materiálů. Umím pochopit kevlarové skořepiny a skořepiny s uhlíkových vláken tam může cena kapánek vyrůst.
zapominas na investice do vyvoje, reklamy atd... on i ten prodej drahych helem zas tak uzasny biz myslim zase nebude.
Pokud nechces zamestnavat hlupaky, zaplatis.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2