blizi se nam zacatek nove sezony a tak je na case poridit novy ( byt ojety ) stroj.
Po predchozich zkusenostech bych se Vas rad zeptal, zda mate tip na overeneho dovozce jetych motorek BMW.
Koukam po rok dva starem F800GS.
Dekuji
Tomas
Bob z cestovniendura.cz je tu pomerne znama osoba a jsou s nim dobre zkusenosti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
blizi se nam zacatek nove sezony a tak je na case poridit novy ( byt ojety ) stroj.
Po predchozich zkusenostech bych se Vas rad zeptal, zda mate tip na overeneho dovozce jetych motorek BMW.
Koukam po rok dva starem F800GS.
Dekuji
Tomas
ahoj Tomas,
preco si ju nechces doviezt sam?
nechcem sa nikoho z menovanych dovozcov nejak dotknut a prosim neukamenujte ma, ale ja som si moto z nemecka doviezol sam a vela kamosov z mojho okolia sa taktiez sami do toho pustili a zatial sme sa nikto neobabrali.
Mozno stastie a mozno sme sikovny
ja myslim, ze je nejdulezitejsi si vsude motorku poradne prohlidnout a zkontrolovat, protoze vsude maji spokojeny a nespokojeny zakazniky
ja mam maximalne dobry zkusenosti s 2b moto, vjetrnik ne, nekdo zas chvali pk cars, ale kamos tam koupil xchallenge v uplne ohnutou vidli atd.
cili koukej po inzeratech a az se ti bude neco libit tak si vem s sebou nekoho kdo se v tom vyzna
Já mám moto od Boba a jsem spokojen. Je to už sice babča ale je v super stavu. Myslím že nás je tu víc s motorkou od něj, ale ještě jsem neslyšel kritiku. Možná trochu připlatíš, ale mě motorku dovezl až domů a když si připočtu že bych pro ni musel jet do němec sám, tak je to asi nalej vylej. A navíc nešprechtím
Splněný sen moje 1100GS
.. jo jo vyjde to +/- stejne. Jen pisu referenci, Maierovce znam par let, navic se tam regulerne vyskytuju (ne u nich, ale kousek vedle). Takze kdo si chce sam osobne vybrat lestenku v showroomu (i ojetou), zabalit a odvezt, doporucim Kaju Maieru. Top stav a rocni zaruka je v cene. Zaruka ovsem uplatnena u nej - osobne vyzkouseno a ohne Problem.
jencekgs napsal(a):
Já mám moto od Boba a jsem spokojen. Je to už sice babča ale je v super stavu. Myslím že nás je tu víc s motorkou od něj, ale ještě jsem neslyšel kritiku. Možná trochu připlatíš, ale mě motorku dovezl až domů a když si připočtu že bych pro ni musel jet do němec sám, tak je to asi nalej vylej. A navíc nešprechtím
Já jsem samo sebou nikomu nic nevnucoval. Jen jsem psal svou zkušenost.
Koukal jsem na tu nabídku co jsi tu dal odkaz a krásné stroje, to zase jo
Já aale doufám, že už nebudu měnit. Nejdřív až dojde ropa
Je to složité kupovat ojetý stroj. Proto jsem šel trochu na jistotu, tím nechci říct že tam kde píšeš to tak není. Třeba kdybych o tom věděl dřív, taky bych tam jel.
Je určitě lepší vědět o vííce zdrojích.
Bubak napsal(a):
.. jo jo vyjde to +/- stejne. Jen pisu referenci, Maierovce znam par let, navic se tam regulerne vyskytuju (ne u nich, ale kousek vedle). Takze kdo si chce sam osobne vybrat lestenku v showroomu (i ojetou), zabalit a odvezt, doporucim Kaju Maieru. Top stav a rocni zaruka je v cene. Zaruka ovsem uplatnena u nej - osobne vyzkouseno a ohne Problem.
jencekgs napsal(a):
Ahoj,tady je jeden kousek-dobrá cena,málo najeto,doplnky a ZARUKA.Záleží jen na tobě kolik chceš investovat-motorek je spousta http://www.tipmot...00-gs.html
Pro ty co se nebojí jít do havarky a umí si poradit s opravou tak
www.opamoto.cz ,občas se tam BMWečka objeví,
člověk aspoň vidí co s tím bylo,loni v listopadu jsem tam objevil
R1200GS,rok 2009,naj.1200km,za 170tis.podle foto nešlo o totalku,
stala na kolech a mněla rozbitý předek.
Volal jsem a bavil se z majitelem a říkal ,že je hlad po BMW moto a po
umístění inzerátu na internet je do dvou dnu,BMW,pryč.