Nízkej se bude zalepovat bahnem a tomu bych se rád vyhnul. Originál heblo tam nepasuje ale co třeba univerzální acerbis?
toli přiložený následující obrázek:
[164.19Kb]
Upravil toli dne 06.02.2010 14:42
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Už jsi stahoval vidle na doraz? Prubni to a udělaj foto..zajímá mě jak bude spodek nízko a jak daleko kolo od šusplechu
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
No vidiš to sem ještě nezkoušel ale bojim že už to pak nedostanu zpátky na stojánek. no nic vemu bráchu a jdu to prubnout.
Je tam vidět že ještě zbejvá asi 5cm zdvihu ale kolo se nedostane nikam kam by nemělo.Snad jen ten blatník by to možná štrejchlo.
toli přiložený následující obrázek:
[136.13Kb]
Upravil toli dne 06.02.2010 15:11
Na těch pružinách ze stopětadvacítky stačí abych to shodil ze stojanu a jde to tak o 10cm dolů na zdvihu . A další maličkost na kterou si budu muset zvyknout je že předtím sem viděl ve stupačkách přes plexi na přední kolo ale tedka jak je tam ten velkej blatník tak nevidim nic.
Zatím nic ale dám tam asi 10w a uvidim co to vyvede.Má to štelování všeho takže to snad půjde nějak rozumně naladit.
Kupodivu to sedlo jak prdel na hrnec ,malinko tam jen překáží ten plast pod světlem ale to jde snadno vychytat.Krk byl malinko delší a tak to nešlo uplně dotáhnout ale to vyřešila podložka pod spodním ložiskem takže zdá se všecko OK.
Tak te´d už jen projet a případně vyměnit pružiny.Jsem zvědavej jak s tím budeš sokojen a porovnáním s origo vidlicí.Vypadá to ale super.Já budu pořizovat od TT blatník z Rally.je laminátovej a tudíž na něm bude dobře držet barva.
Dan CB přiložený následující obrázek: