Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

Kymco motory pro BMW
babula
Přidané 12.02.2010 17:18

Registrace: 21.09.09
www.autofun.cz/kymco-vyrabi-motory-pro-bmw-4130...

MALI
Kymco motory pro BMW
Přidané 12.02.2010 17:32

Registrace: 17.05.08
www.autofun.cz/ky...o-bmw-4130

TomasTT
Kymco motory pro BMW
Přidané 12.02.2010 19:29

Registrace: 15.03.07
Pokud tam mají nemeckou kontrolu výroby tak je asi celkem fuk, jestli se to dělá v továrně "han-hung-choi industries" nebo "kymco". Pokud ale vím, tak 450 se montuje na TW celá, nejen motory.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Cycli
Kymco motory pro BMW
Přidané 12.02.2010 20:05

Moderátor
Registrace: 04.02.07
Tome TW = Taiwan? Ty jsi jak gumy, když jsem byl na vojně Smile Taky milovali zkratky. Grin
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi

www.bmwgs.cz/infusions/reklama_seda_panel/img/logo_seda.jpg

http://www.bmwgs..../skype.htm

www.bmwgs.cz
JARDAJBC
Kymco motory pro BMW
Přidané 13.02.2010 10:35

Registrace: 30.10.08
Kymco patří k tomu lepšímu z asie. Viděl jsem snímky z fabriky vše OK.Jinak delimitace výroby nejen do asie přináší vždy pokles kvality. Vzpomeňme si Škoda na Slovensko /tenkrát BAZ- Bratislavské automobilové závody / VW do Španělska, Mercedes do Španělska/Mercedes se omluvil svým zákazníkům/Honda do Ameriky- VTX a teď zas do Japonska atd.PS : pokud bude Čínan dělat za naších 2000,-kč měsíčne 6dní v týdnu 10hod denně,bez sociálního,zdravotní a důchodového zabezpečení nebude to jinak.

convoy
Kymco motory pro BMW
Přidané 13.02.2010 10:40

Registrace: 28.02.09
to JARDAJBC: jen bych dodal, volvo do polska( tahače a autobusy), nikdo to nechtěl, dokonce ani poláci, zkončilo to tak že tahače už tam nedělají a autobusy jen pro méně náročné trhy....

Danes
Kymco motory pro BMW
Přidané 13.02.2010 11:46

Registrace: 19.07.09
tak tohle me vazne stve,kdyz si jdu koupit BMW tak chci nemecke moto a to se vsim vsudy.to je jako kdyz jsem si nedavno kopil veci na sebe znacky Levis bunda je z turecka a kalhoty z pakistanu.jako zakaznik se citim osizen,chtel jsem hadry z USA a ne z nejake kolonie.real sad
BMW GS 1200 adventure a Babeta. Smile

ant
Kymco motory pro BMW
Přidané 16.02.2010 15:24

Registrace: 30.06.08
no spis jde o ten material ta kontrola neco vydrzi,ale podivejte se na cinskou motorku po 5ti letech..yuki kentoya..a taky to prvni 2 tisice vydrzi.
WILL RACE FOR FOOD

Cycli
Kymco motory pro BMW
Přidané 16.02.2010 15:39

Moderátor
Registrace: 04.02.07
ant napsal(a):
no spis jde o ten material ta kontrola neco vydrzi,ale podivejte se na cinskou motorku po 5ti letech..yuki kentoya..a taky to prvni 2 tisice vydrzi.

Ani bych neřek. 2 tisíce jsou moc.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi

www.bmwgs.cz/infusions/reklama_seda_panel/img/logo_seda.jpg

http://www.bmwgs..../skype.htm

www.bmwgs.cz
TomasTT
Kymco motory pro BMW
Přidané 16.02.2010 15:42

Registrace: 15.03.07
TW: taiwan

kentoya a dva měsíce? fakt? Já viděl asi dvacet krásných nových endur kentoya a po první zatáčce na takové vlně tak 80% z nich upadla z motorky za jízdy baterka, po první jízdě jely asi tři a na trati se válely součástky a kusy těch zbylých..
Každopádně ani to, že je něco vyráběné v Itálii nebo v Německu nic neznamená. Stejně to tam dělají turci, alžířani nebo bůhvíkdo... Zlatý časy, když japonský auto bylo vyrobené v Japonsku. Naštěstí japonské foťáky pořád nedělají v Koreji ale to je otázka času. Moje první japonský auto bylo fakt vyrobený v Japonsku a vydrželo 15 let a pořád jezdí a nevím o tom, že by v něm byl vůbec motor. Nic se neměnilo a všechno fungovalo. Další auta stejné značky už máme ze Španělska a Anglie a není snad čtvrtrok, aby se na některém něco nevysypalo.. Třeba je to náhoda... Smile
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
scorpion
Kymco motory pro BMW
Přidané 16.02.2010 17:09

Registrace: 01.07.09
JARDAJBC napsal(a):
Kymco patří k tomu lepšímu z asie. Viděl jsem snímky z fabriky vše OK.Jinak delimitace výroby nejen do asie přináší vždy pokles kvality. Vzpomeňme si Škoda na Slovensko /tenkrát BAZ- Bratislavské automobilové závody / VW do Španělska, Mercedes do Španělska/Mercedes se omluvil svým zákazníkům/Honda do Ameriky- VTX a teď zas do Japonska atd.PS : pokud bude Čínan dělat za naších 2000,-kč měsíčne 6dní v týdnu 10hod denně,bez sociálního,zdravotní a důchodového zabezpečení nebude to jinak.

zeby to na slovenksu islo dole vodou prave pre motaz skodovky v ex BAZ sa mi nejak nezda...

ale asi mas kapo pravdu...nakoniec sa tam nezacal montovat vw tuareg,audi Q7,alebo porsche cayane-zeby to bolo prave tou nespolahlivostou alebo podla teba poklesom kvality prave tym,ze na tom makaju slovaci.......???...................SadSadSadmiddle fingermiddle fingermiddle finger

prepac,ale nedalo mi nereagovat na tento blud........

https://picasaweb.google.com/home?tab=mq
morabo
Kymco motory pro BMW
Přidané 16.02.2010 18:21

Registrace: 10.09.08
scorpion napsal(a):
JARDAJBC napsal(a):

zeby to na slovenksu islo dole vodou prave pre motaz skodovky v ex BAZ sa mi nejak nezda...

ale asi mas kapo pravdu...nakoniec sa tam nezacal montovat vw tuareg,audi Q7,alebo porsche cayane-zeby to bolo prave tou nespolahlivostou alebo podla teba poklesom kvality prave tym,ze na tom makaju slovaci.......???...................SadSadSadmiddle fingermiddle fingermiddle finger

prepac,ale nedalo mi nereagovat na tento blud........

No já měl ze slovače golfa IV (kupoval jsem nový) a nejdřív jsem furt něco reklamoval a i později to byl dost sypák. Náš pan generální ve firmě má Cayane a taky je víc v servisu než jezdí... helpless Prostě 2x osobní zkušenost. Rozhodně netvrdím, že by jste bratia neuměli vzít šroubovák do ruky Wink a myslím, že to nechtěl říct ani JARDAJBC, spíš mám jen staromódně rád, když se věci vyrábí tam kde mají a třeba německý auto/moto/cokoli bude fakt z německa... Což bude bohužel do budoucna samozřejmě čím dál míň běžný... Sad
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
vevis
Kymco motory pro BMW
Přidané 16.02.2010 20:18

Moderátor
Registrace: 05.03.08
JARDAJBC napsal(a):

Tak zapomen na to,ze tam delaj za 2000kc.Ze delaj 6dni v tydnu a 10hod denne je pravda,ale 6000 az 8000tis je tam vcelku beznejch uz i u delnika.A s vysokou a znalosti AJ tam 30000 neni problem.Spousta malejch a mene znamejch firem ted premistuje vyrobu treba do vetnamu,protoze vyroba v Cine po pricteni dopravy uz neni tak vyhodna jako kdysi.Problem je,ze k nam uz se ta vyroba nikdy vratit nemuze.Sikovny sicky a svadleny jsou uz vetsinou v duchodu a mladejch je minimum.Tady to proste uz nema kdo delat.helpless
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

JARDAJBC
Kymco motory pro BMW
Přidané 21.02.2010 19:45

Pro scorpiona.To co jsem napsal o přesunu výroby platí obecně bez ohledu jestli to přesouváš na Slovensko do Čech nebo kamkoliv.Než se to lidi naučí vždy klesne kvalita. Platí to i při pouhé fluktuaci pracovních sil.A demograficky když se přesouvá strojírenská výroba např. do zemědělské oblasti je to ještě horší.Jestli se tě to dotklo tak promiň ale pouze sis to špatně vyložil.

JARDAJBC
Kymco motory pro BMW
Přidané 21.02.2010 19:57

TO VEVIS.
S tím platem je to stejný jako u nás s průmerem 24000,-kč na který dosáhne cca 40% zaměstanců /u těch procent mě nechytej za slovo/. V Číně je ta serioznost údajů ještě horší.

petrs
Kymco motory pro BMW
Přidané 21.02.2010 20:54

Registrace: 31.10.07
Ja nevim, ze se porad tak certite ohledne Ciny. Uz jsem to tu parkrat psal, nicmene....
Jsou tam garazove firmy, ale take firmy s hi-tech vyrobou, o ktere se nam v CR ani nezda. Pokud je to alespon trochu slusna firma, plati zamestnance dobre. Vetsina zen na linkach miva plat neco v rozmezi 500-800 USD. Stredni management neco kolem 1200 USD.
Velke zahranicni firmy, vyrabejici v Cine si tam privezou "svoje" lidi, kteri ridi a kontroluji. Naprosto nepochybuji o tom, ze v pripade BMW by tomu bylo jinak. Technologie vyroby je dovezena taktez a v konecnem dusledku je jedno, kdo ten sroub zasroubuje, jestli to je soudruh v Nemecku, nebo soudruh v Cine.... :-) Pokud je BMW schopna v Kymko kontrolovat a nastavit kontrolu kvality vyroby, nemel by byt problem.....
V Cine nakupuju a nechavam vyrabet stovky dilu a vyrobku. Kvalita je odvysla od vyberu vhodne firmy a dusledne komunikaci. Cinane maji totiz jednu nevyhodu- mozna vyhodu. Nikdy totiz nereknou, ze to nedokazi vyrobit dle pozadavku. Proste odkyvou cokoliv, jen aby dostali zakazku. Pri vyrobe se pak clovek nestaci divit....
Passion to Ride.
Passion to Dive.

morabo
Kymco motory pro BMW
Přidané 22.02.2010 06:58

Registrace: 10.09.08
JARDAJBC napsal(a):
Pro scorpiona.To co jsem napsal o přesunu výroby platí obecně bez ohledu jestli to přesouváš na Slovensko do Čech nebo kamkoliv.Než se to lidi naučí vždy klesne kvalita. Platí to i při pouhé fluktuaci pracovních sil.A demograficky když se přesouvá strojírenská výroba např. do zemědělské oblasti je to ještě horší.Jestli se tě to dotklo tak promiň ale pouze sis to špatně vyložil.

Naprosto souhlasím. Řešil jsem kdysi prodej krásné a perfektně logisticky napojené průmyslové zóny, ale nikdo ji nechtěl, protože byla v tradičně zemědělské oblasti a lidi se tam po generace oháněli jen motyčkou...
Jinak, aniž bych chtěl zasívat nějaké národnostní rozepře, co se týče toho urážení se, nic si z toho nedělej, stává se to tu celkem folklór... Když se otřeš o cokoli českého, nebo dokonce rovnou napíšeš, že je šmejd, nic se nestane, maximálně si někdo přisadí, běda ale napsat, že se nepovedlo něco na Slovensku.... Naše národní hrdosti, možná bych v tomto případě napsal národní ješitnosti, jsou prostě nastaveny poněkud odlišně. helpless
Upravil morabo dne 22.02.2010 07:00
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
JARDAJBC
Kymco motory pro BMW
Přidané 23.02.2010 08:44

morabo napsal(a):
JARDAJBC napsal(a):

Naprosto souhlasím. Řešil jsem kdysi prodej krásné a perfektně logisticky napojené průmyslové zóny, ale nikdo ji nechtěl, protože byla v tradičně zemědělské oblasti a lidi se tam po generace oháněli jen motyčkou...
Jinak, aniž bych chtěl zasívat nějaké národnostní rozepře, co se týče toho urážení se, nic si z toho nedělej, stává se to tu celkem folklór... Když se otřeš o cokoli českého, nebo dokonce rovnou napíšeš, že je šmejd, nic se nestane, maximálně si někdo přisadí, běda ale napsat, že se nepovedlo něco na Slovensku.... Naše národní hrdosti, možná bych v tomto případě napsal národní ješitnosti, jsou prostě nastaveny poněkud odlišně. helpless

Potěšil jsi mě že to vnímáš stejně, je to tak a táhne se to přes generace.

scorpion
Kymco motory pro BMW
Přidané 23.02.2010 11:48

Registrace: 01.07.09
Pani fukajte na tento nezmysel..ja sa musim na tom len pousmiat...no v BAZ-ke pracuje napr x cechov na linke a vyrobe,presne tak je to aj u vas v cechach..tiez tam mate v skodovke kopec slovakom,co vam tam montuju na linkach a to nikto nekomentuje....

Pracovna sila je dnes zaklad znizovania nakladov pri vyrobe produktu....za 15 rokov bude europa chudobna ako kostolna mys,lebo vsetko sa to bude presuvat do ciny,indie a podobnych krajin len preto,lebo to tam dokazu lacnejsie zmontovat,vyrabat....je to vyvoj,je to trend,co sa neda zatial stopnut..

Za ten cas sa zmeni aj myslenie ludi v tych krajinach a neverim tomu,ze tam nenajdes uz dnes sikovneho cloveka,ktoremu zalezi na svojej buducnosti a bude tiez na sebe makat,len aby sa mal lepsie aj za cenu,ze jeho sef je z EU a plati mu mzdu....ludia sa naucia makat aj tam a verte tomu,ze uz dnes vedia co robia a kam to cele smeruje.....

Naprikald to,ze cina je producentoom 70 percent produkcie cesnaku do sveta nevadi nikomu,kupuje ho kazdy ako spotrebnu vec a nikto sa nad tym ani nezamysli,ked ho praskne do kosika v obchode....hold sikovny blazni na burze spravia habaduru na trhu a zrazu stoji ich produkt o 100 percent viac?.....blbost co?...ale je to tak a myslim,ze podcenovanie ludi z tych krajin nie je trosku na mieste.....
Nakoniec len ja mam z rodiny 3 ludi v cine,co uz tertaz zarabaju omnoho viac ,ako keby ich pracu mal platit nejaky europsky podnik tu doma-paradoxom ostava,ze zrovna tie europske velke firmy im cvakaju ubytovanie,cas a mzdu na vyssej urovni len preto,aby sa im tam rozbehol obchod a vyroba lebo vedia ,ze napriek tomu sa im vlozene ciastky vratia spat vo vyrobnom procese omnoho viac......

Takze zaverom..ja som sa ani neurazil a ani to nebral jesitne......ale mal som tu cest spoznat v praci ludi z ruska,Iranu,ciech,polska a na nikoho z nich nemozem povedat,ze ich praca vo svojom fachu nebola na velmi vysokej urovni......helpless
vsetko je to len o jedincoch a ich pristupu k praci....

a teraz do mna...Wink
Upravil scorpion dne 23.02.2010 11:52

https://picasaweb.google.com/home?tab=mq
Petr 11
Kymco motory pro BMW
Přidané 23.02.2010 12:06

Registrace: 04.11.08
Tak konkretne cinskej cesnek je takovej humus,ze jediny,cim muze konkurovat je cena a proto je tu vsude v retezcich...protoze je lacinej...pokud je jen trochu moznost,koupim si drazsi domaci...coz je zalezitost mnoha mnoha dalsich cinskych komodit...jen a pouze cena,kvalita jiste ne.

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 87
Členové on-line: 1
milosch

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.40 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI