tak co, najdou se mezi majiteli BMW takoví dobrodruzi, co vyrazí i na Štědrý den?
Chtěli jsme z toho udělat nějakou tradici, ale bohužel není dostatek odolných motorkářů... Tak kdyby se někdo letos přidal a podpořil nás, bude vítán. Loni jsme se pěkně pobavili, takovej Santa na stokoňovým sobovi -- to se jen tak nevidí! Lidi se otáčí, dítka mávaj´, prostě SUPER! Přikládám fotečku...
[/img]
Letošní vyjížďka by měla proběhnout 24. 12. kolem 12. hodiny, ovšem nebude-li velký zájem, zvažujeme přesunutí na 23. 12. ve stejný čas (přece jen ten Štědrý den je už tak dost nabitý, takže pokud bude mítn někdo zájem, ozvěte se sem, na mail, nebo tel. - 739 903 183). Místo srazu Pohořelice náměstí. Orgánizátoři si vyhrazují právo na změnu času akce - dle aktuální situace (přihlášené účastníky budeme včas informovat). Santí převlek není povinný... - ale stojí ve Scontu v Brně cca 200,-
Upravil milan dne 21.12.2007 09:58
opravdu nevim, pocitam, ze se projedem kolem komina. Loni se jich snad seslo 80, ale nebyl jsem tam. Ono ma mrznout a ja si nedovedu docela dobre predstavit, co vsechno se da podniknout.
Peacemaker napsal:
vyjedu! a zavzpominam na podobny projizdky na jawce 350. od te doby jsem v zime nejezdil.
tak to jsme na tom skoro stejně ne že bych nevijel ale jawka lítala i po sněhu
no nová doba pokrok (lenost) nezastavíš
Tak já jsem na tom taky úplně stejně
Jen jsem měl Jawu 250. Odjezdil jsem na ní dvě zimy, ale od té doby (což je asi cca 12let) jsem v zimě nejel. Ale letos určitě vyjedu, aspoň na chvilku
No já snad letos zase vyrazím s Kostlivcem. Loni jsme taky jezdili. Byli asi -2°C a mlha s viditelností tak 50m. Byli jsme za kamošema ve Svitavech. Oni pak jeli na Brno a tam bylo slunce, teplo a prostě paráda. A my s Kostou viděly hovno a ještě jsme měli vrstvu ledu na plexikách. Tak uvidíme jak to dopadne letos. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já občas vzpomínám na ty zimní vyjížďky na mojí panelce...(i moje kolena a klouby na prstech u ruky ). To už kolikrát ani nešla zmáčknout spojka, jak jsem měl zmrzlé ruce a tak jsem to tam občas sázel bez ní... o vyhřívanejch heftech co mám teď, se mi tenkrát ani nesnilo
A když někdy padal sníh a bylo vidět jen na pár metrů před motorku, to bylo to správné adventure...
Ale dnes bych už do toho asi nešel. Na to jsem už asi moc měkej, jó mládí...
Ježiš komisaři snad nejseš starej? Jseš o měsíc mladší než já. Já se na to těšim jak malej kluk. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Ježiš komisaři snad nejseš starej? Jseš o měsíc mladší než já. Já se na to těšim jak malej kluk.
Ale nééé Zase tak starej se necítím, ale přeci jen ve dvaceti to bylo něco jiného... Ale doufám, že taky polovičku přemluvím (už na tom trpělivě pracuji) a na štědrý den aspoň kousek objedeme...
KTM 1190 Adventure R