Termin 14.-16.5.2010.V Machove okr.Nachod,ale tentokrat v arealu restaurace Kukulda pod skokanskym mustkem.Spani ve vlastnich stanech,ale pro zajemce je i moznost spani primo v ubytovne nad restauraci.(30 mist).Cena za nocleh v ubytovne je 200kc.(150 ve vlastnim spacaku).Ubytovani ve stanu mohou vyuzit sprchu ubytovny.(20kc).
Programopit,pokecat,v sobotu vyjizdka po Orlickych horach asi podle roadbooku,mozna i s nejakou soutezi.Vecer moznost promitani vami dovezenych filmu a fotek.V nedeli dopoledne pro zajemce pesi tura na skalni vyhlidku zdejsiho nejvyssiho kopce.Celkem max.5km.Vstupne je 100kc.(Na postaveni velkeho zastreseneho sezeni venku.)Pivo a zakladni obcerstveni vcetne opekane kyty bude primo u sezeni.Hospoda je tez k dispozici.Snidane,vecere atd.jsou zajisteny.
Do komentaru se hlaste,az budete vedet,ze opravdu prijedete.(samozrejme do toho muze neco prijit).Predbezne to piste do diskuze.
Cesta: Do Machova nejak dojedete.Podle ceduli prijedete od spoda na jedinou krizovatu v Machove.Tam doprava kolem hospody U Bozky.Dale skrz Machov cca 2km.Prijedete na kostky,po cca 200m je doprava jednosmerny zakaz vjezdu.Ten respektujte, pokracujte po kostkach do kopce kolem pošty,za ni prvni doprava,po100m opet doprava kopcem dolu,pod kopcem doleva a rovne k restauraci.
Loc: 50°29'48.004"N, 16°16'26.229"E (Snad je to spavne.)
vevis přiložený následující obrázek:
[196Kb]
Upravil vevis dne 04.03.2010 17:32
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Samozrejme zeny,spolujezdci a psi maj vstup zdarma.Kdo prijede treba jen chvili pokecat a pokoukat tak samozrejme taky zdarma.Casem dam nejake aktualni fotky.Chtel bych se domluvit na sezeni a toceni piva primo na louce u stanů.V hospode jenom jist a nechat ji jako zalohu pro spatne pocasi.Nevim jestli to dopadne.Zastresene sezeni je nove i u hospody,ale bohuzel na sraz je to maly.Ale jist se tam bude dobre.
Fotka louky na stany,ktera je asi 70metru od hospody.
vevis přiložený následující obrázek:
[151.32Kb]
Aldo,tak to udelejte jako tenkrat Becka a spol.Prijedte 14.5.a v sobotu dopoledne pokracujte do Albanie.A od nas uz to neni smer Brno tak daleko.Navic tady muzes sehnat na posledni chvili dobre rady a tipy.Treba i ode mne.Ja jedu o 3 tydny dele.
Již nějakou dobu netrpělivě vyhlížím, kdy se zde toto téma objeví. V mé krátké historii na tomto fóru se mi zatím nepoštěstilo Machov navštívít, takže doufám, že to v květnu konečně vyjde a poznám vás lidičky taky živě
Termín je mi celkem jedno, který to nakonec bude, neb jarní Albánie se mě letos zřejmě netýká, ale ten Machov, ten joo, ten dopadne.
No me by to rozhodne vyhovovalo, o tom zadna. Ale nechci aby jsi s tim hejbal jen kvuli me, kdyz to zase bude vadit nekomu jinymu.
Kazdopadne kdyz to bude o tyden driv, nalozim manzelku a jedem jako vzdy, tj na 100%
Alda napsal(a):
No me by to rozhodne vyhovovalo, o tom zadna. Ale nechci aby jsi s tim hejbal jen kvuli me, kdyz to zase bude vadit nekomu jinymu.
Kazdopadne kdyz to bude o tyden driv, nalozim manzelku a jedem jako vzdy, tj na 100%
Aldo,uz jsem to chtel predelavat,ale zase se ozval Brnak,ze tyden predem bude v tunisu,tak to necham,protoze nemuzu vyhovet vsem.Ale dobre vis,ze budu rad,kdyz se tady cestou do Albanie zastavite.Myslim,ze to neni takova komplikace a aspon si zkusis vybalit a postavit stan jeste v klidu na ceskem uzemi.Zkus to prodiskutovat s FunTomasem(tusim,ze jedete spolu).I jeho bych tu na jeden vecer fakt rad videl!
vevis napsal(a):
Myslim,ze taky neni problem s terminem pohnout o tyden dopredu.Pokud by vam to Aldo,Becko atd.vyhovovalo vic,to jest 7.-9.5.tak to napiste a uvidime.Pozdeji to delat nechci,to uz mam taky plany a doufam,ze v lete udela Fifa sumavu,at si ji konecne poradne prohlednem.
8-20. cca Pyreneje... letos nestihnu :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jedůůůůůů předběžně se mnou počítej. Jednou já a jednou moje moto,pokud do tý doby nesbalim nějakou buchtu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.