Byl jsem na výstavě jak v brně tak v praze a můzu říct že obojí stálo za prd co to má bejt to fakt nechápu. v prze bleší trch a v brně malej prostor a takové nic kdyby to vše aspon nechali na jednom místě, tak by to bylo alesopon ucházející. nejvíc mě dostali v praze kluci od akce crazy day to bylo nejlepší s celé prahžské akce z ukázky koule smrti jsem viděl a věděl zě když jsem si koupil lístěk v ůnoru na jejich akci tak jsem 100% neprohloupil těším se na jejich celé vystoupení jinak brno nic moc, aten očekávanej novej velorex, cenově podle mě premrštěný a moc ufo, a modelky u něj taky nic moc a nové mitasky jsem si alespon ošahal a ty semi zamlouvaj cena 1990 a1550 bez dph je myslim ok tak to bylo takové pozitivum
Taky se přidám ja byl sice jen v Brně včera ale lidí tam bylo jako sraček! Jestli to takhle bude i příště nikam nejedu! A nejlepší byl stánek alá MAROKO u Touratechu! Kucí dobrý.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já byl v Praze... jak jsem psal minule,spíš kouknout a pokecat s kámošema z HC83.Jinak to tam stálo za zlámanou grešli až na pár pěknejch přestaveb.Absolutně super byla železná koule s maníkama v ní,to byla panečku pecka.Kolikrát se mi fest zatajil dech.
Ale utvrdil jsem se v tom,že za rok opravdu,ale opravdu nikam nejedu.Tyhle akce mě prostě už neberou.
P.S. pěkě to měli udělaný chlapi z KM Racigu...ten jejich bivak.To bylo pěkný!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já byl včera v Brně.Jsem dost nas-ranej,že jsem tam jezdil.Malý prostor,lidí jak sra-ček.Jezdim tam na autosalony ty jsou v poho,ale tohle byl děs.Dobrej pouze TT díky aktivnímu přístupu,ty to ale nezachrání.BMW schit.
Když je hlad,je i husa dobrá.
o tom stánku BMW jsem taky něco takového slyšel.... Je to smutný*pissed*
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Taky jsme byli včera v Brně a fakt hrůza! Byli jsme doslova vláčeni davem.
Měly to dát aspoň do dvou hal a rozdělit to na motorky a doplňky.Takhle se to fakt nedalo*pissed*
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Borci - když to tak čtu, ty pokleslé nálady, tak něco pozitivnějšího. My jsme byli v pátek a přes poledne se tam dalo ještě něco prohlídnout a vyfotit. A tak se podělím o pár zajímavých kousků, na které jsme narazili:
1) Okoukli jsme co nového na poli tuningu:
Benedikt přiložený následující obrázek:
Ja jsem byl taky v patek v Brne nekdy po poledni a lidi pohoda ( v ramci moznosti ). Na co jsem chtel, tak jsem si sedl, zadne extra davy, fotek spousta ale krize dopadla take asi na modelky.Fotky muzu dodat Jinak TTstanek pochvala BMW des*pissed* Asi nejprazdnejsi stanek ze vsech. Bylo nas plny auto tak to za tech par korun slo. Ale do Prahy bych kvuli tomuhle cestu nevazil
Upravil milanosor dne 15.03.2010 00:00
Já byl v Brně v sobotu a šílenost ... Mám pocit, že by se do toho pavilonu nevešel už ani jedinej človíček ...
Je to škoda, rád bych se mrkl na spoustu věcí podrobněji, ale v téhle tlačenici jsem na to neměl nervy...
A co jsem jen tak zaslechl komentáře lidí okolo mě, tak jsem ani zdaleka nebyl sám ... ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Byl jsem v neděli odpoledne. Lidí málo,takže jsem si vše pěkně pokoukal, ale celkově to bylo takové moc Brrrrrr no.
Takže palec dolu pořadatelům.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Veru hoši,my sme sa trepali zo SK do Brna a hvno sme videli. Bol som pred 3mi rokmi v Prahe tam to bolo ako tak,ale toto Brno KATASTROFA. Za hodinu a pol sme znechutení odišli a povedali "nikdy více" ! Aj takto asi vyzerá krízové šetrenie priestorom. Bol som 2x v Mníchove takže nabudúce asi Kolín /ale v D/.Tam to stojí za tie kilometre.
Letošní výstava byla totální propadák. V sobotu mraky lidí,dostat se k motorce a prohlídnout si ji a nemět někoho na zádech,se NEDALO.Fotit, abych v záběru neměl nějakého strejdu TOTÉŽ.Jel jsem 1200km, a kdybych nepotkal spousty kámošů a neměl scuka s klubem, tak bych organizátory potrestal aspoň domácím vězením tak na pár roků. Když jsem se prodral k bufetu a k židli,tak jsem si připadal jako v bordelu,všude krásné nahé holky za dobré vstupné.TOTÁLNÍ PROPAD.
bubak
Já vyrazil s celou rodinkou (3 děti ). Strávili jsme 30minut na motorkách a 4 hodiny na výstavě Dítě (bohatší doprovodný program, méně lidí, více ženských). Ještě že jsme díky různým akcím pro dvojčata a slevovým poukazům platili za celou rodinku jen 50,- vlezný. Za to BVV díky .
Asi takhle - v Brně to byl první ročník a navíc oslabený tím, že v Praze probíhala konkurenční akce a původně měla být ještě další v Letňanech. V Praze jsme mohli vystavovat úplně zadarmo (tedy ne zadarmo ale neplatilo by se nic za plochu), byli úplně zoufalí a nabízeli cokoliv jen aby tam firmy šly. To, že v seznamu vystavovaných značek uvádí jednotlivé motorky (i když na výstavě měli jeden jediný kus), to je šílený. Takže ti, kdo prostě na Brno kašlou, měli možnost vystavovat jen za registrační poplatek a za cenu stavby stánku. U KTM to je jasný, jsou ze Slovenska a Incheba je slovenská firma a navíc KTM nejsou ve SDA, takže do Brna nemuseli. Jinak všichni dovozci v SDA museli buď do Brna nebo nikam, to byla dohoda asociace, že podpoří jen jednu výstavu.
Pokud někdo jel v sobotu, tak ho lituju ale dalo se to čekat, že to bude děsný. Ve čtvrtek to bylo fakt normální, v pátek rozhodně snesitelné a neděle poloprázdno. Kdyby se to rozložilo, bylo by to v pohodě. Na výstavách v Praze před 4 nebo 5 roky to bývalo to samé a lidi se naučili chodit i první a poslední den, v Brně to je asi novinka a tak se stalo přesně to, co pamatuju z dávných dob - sobota narváno, v neděli nikdo. Podle organizátorů bylo v sobotu na výstavě 26.000 lidí a celkově přes 50.000. Trošku bych řekl, že kvantita dobrá ale nejsem si jistý kvalitou návštěvníků, zejména ve čtvrtek tam byli lidi, kteří prý lístky dostávali na pracáku nebo od sociálky. Nechápu. O motorkách tihle věděli jen to, že to má motor a kola.
Já jsem se nebavil moc u našich motorek, prakticky celou výstavu jsem prostál v "technologickém koutku" u GPS a interphonů a snažil se dokola vysvětlovat.. Mrzí mě, že si pak člověk někde přečte, že na výstavě nebyly navigace k vidění a lidi se ptají na novou Zumo 220, přitom jsem tak 1000 lidem detailně vysvětloval čím se liší od jiných Zumo i od Nuvi atd..
U interphone - nevěřili byste, že tak 75% lidí nepochopilo, že ty sluchátka, ve kterých jsme měli na veletrhu nainstalované komunikátory, aby si lidi mohli vyzkoušet jak to hraje a mluví, se nemontují dovnitř do helmy. Nedokázali jsme to vysvětlit, prostě si mysleli, že se do helmy musí zabudovat ty celé obrovské traktoristické mušle. A ještě mě zaujalo, že se obrovský počet lidí ptal, jestli se za vstup na promítání cestovatelů něco platí. U toho musím poděkovat kamarádům, kteří tam neúnavně povídali - Honza Veselý, který byl celou dobu nemocný a povídal i když mu nebylo dobře, Franta Bumbálek, kluci z afrikou.com a všichni, kdo nám poskytli filmy.. Možná vám to přijde jako maličkost ale je to pro přednášejícího někdy docela otrava, zejména když vidí, že tam jsou lidi, které to ani moc nezajímá a spíš si přišli odpočinout a ti, které to zajímá, musí stát u vchodu..
Já za sebe jsem hlavně spokojený s organizací v Brně. To je to, co návštěvníci nevidí. Příšerné arogantní jednání Incheby v minulosti, nepříjemnosti se vjezdem, nepříjemní hlídači, doprošování aby stáhli teplotu nebo naopak zatopili a vůbec nemluvím o záchodech. V Brně to bylo na světové úrovni - máte zaplacené dvě vjezdové karty ale tady s váma jede další, který veze dakarskou motorku na stánek? Žádný problém a zajeďte si rovnou k těm dveřím, kde to budete mít ke stánku nejblíž. Žádný problém. Parkování přímo u haly. Záchody totálně čisté i po těch 25 tisících lidech v sobotu. To oceňuju a v tom je to Brno naprosto někde jinde.
Jasně - někteří to odflákli. BMW nebyl stánek BMW ale spíš vtip. Když to srovnám s prezentací Autecu v minulosti, tohle bylo fakt špatný. Nepochopím ale, proč tam v sobotu byl jen jeden nebo dva lidi - neměli vůbec šanci něco těm lidem říkat, jak si na motorky každý sedal, tak to různě i padalo, na jedné byly ohnuté páčky, motorky okopaný...
Osobně se mi jinde nejvíc líbila ta Aprilia rallye, vystavené dvě dakarské motorky Ivoše Kaštana a bražinův Polaris naproti našemu stánku a vybral bych si asi dvě motorky u H-D.
Vtipná hláška z výstavy:
"nechápu, proč tu motorku neumyli, když už to dávají na výstavu" - nějaká rodinka míjela dakarskou WR450F před vchodem do našeho kina
Sharki napsal(a):
Letošní výstava byla totální propadák. V sobotu mraky lidí,dostat se k motorce a prohlídnout si ji a nemět někoho na zádech,se NEDALO.Fotit, abych v záběru neměl nějakého strejdu TOTÉŽ.Jel jsem 1200km, a kdybych nepotkal spousty kámošů a neměl scuka s klubem, tak bych organizátory potrestal aspoň domácím vězením tak na pár roků. Když jsem se prodral k bufetu a k židli,tak jsem si připadal jako v bordelu,všude krásné nahé holky za dobré vstupné.TOTÁLNÍ PROPAD.
Mě přijde úplně ulítlý nadávat ORGANIZÁTOROVI výstavy že tam přišlo v sobotu mraky lidí. Pro organizátora je to obrovský úspěch. Je nezajímá, že bys chtěl fotit motorky tak, aby nebyli kolem lidi ale aby co nejvíc lidí zaplatilo vstupné. Pokud jsi chtěl fotit v poloprázdné hale, měl jsi přijet ve středu (to tam nebyl až do páté prakticky nikdo) nebo ve čtvrtek a v pátek večer, vstup bys měl zadarmo a kolem sedmé tam opravdu šlo fotit bez lidí v záběru a když někdo chtěl, tak jsme mu vystrčili motorky do uličky aby měl lepší výhled na focení..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...