Zdar pánové,
potrebujem zohnat detský dudlík s logom BMW nech to "mláďa" usmernujem uz od prvopociatku
Nedari sa mi nic najst na nete, pomôžete niekto ?
... pre ilustraciu prikladam dudlik v oranžáde ale ja by som radsej dudel s modro bielou vrtulkou
Všetkým Vďaka za prínosne tipy a info
vlk přiložený následující obrázek:
toto vlakno som nezakladal, na hašterenie sa ci je lepsia oranžáda, alebo modro biela vrtula.
Seriozne potrebujem BMW dudlik, takze HELP !
To by ma vazne BMW sklamalo, keby taketo nieco nemalo v ponuke
A nech ukojim vsetkych rejpalov, kupim mu dudle oboch znaciek a potom dam vediet, ktory mu viac chutná
toto vlakno som nezakladal, na hašterenie sa ci je lepsia oranžáda, alebo modro biela vrtula.
A nech ukojim vsetkych rejpalov, kupim mu dudle oboch znaciek a potom dam vediet, ktory mu viac chutná
znas ten pribeh?
Jednou priplula letadlova lod KDESI ke skupine ostruvku... kapitan, rozeny demokrat, nechal (tusim) na mustku hlasovat ze ktere strany prekazku obeplout.
Dalsi den, na rozkaz nadrizenych, velel lodi jeho zastupce.
Pointa je, ze demokracie je nekdy prilis.
Taky diteti nebudes cist mein kampf at si udela obrazek samo... takze zadna oranzada 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
byl jsi zamavat Paroubkovi svym dudlikem do pruvodu? Treba Te polibi na tvar a promenis se v Julii Tymosenkovou...
Upravil hicks dne 23.03.2010 09:08
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sem náhodou našel totok.......
http://sz.aukro.cz/item969463592_ozdubka_jibbitz_na_crocsky_znak_bmw.html
Upravil grog dne 23.03.2010 22:46
BMW R 1100GS vzor kačer
no stakovým svinstvem na GS nemůžeš přijítto nemůže jinak dopadnoutHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Totok bude asik úloha pre Janka K. z Revúcej.... ty si vyber dudel aby vyhovoval a on ti to logo tam narazí... a potom budes mať dalšiu položku do sktine v garáži...
Upravil bobycrow dne 18.02.2013 23:37
Po Afrike prišlo na poctivé železo...a po železe mladší lahší stroj
Podle mě to není vůbec špatný nápad. Mezi kamarády s BMW to je bezvadný dárek pro mimina, pokud někdo něco objevíte, tak super.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
bobycrow napsal:
Totok bude asik úloha pre Janka K. z Revúcej.... ty si vyber dudel aby vyhovoval a on ti to logo tam narazí... a potom budes mať dalšiu položku do sktine v garáži...
si vyštrachal čó ? Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk