Zdravím všechny,
jsem zde na fóru nový a uvažuju o koupi BMW R 1200 GS. Přečetl jsem si zde již mnoho článků a dikuzí a vím přibližně co od motorky očekávat a s jakou výbavou si koupit. Ale to je vše pouze teorie a jelikož nikdo z mých kamarádů motorkářů tuhle motorku nemá, tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte o nějaké půjčovně motorek, kde právě tento typ půjčují. Našel jsem spoustu půjčoven ale nikde nepůjčují BMW, chápu že je jednodušší půjčovat motorky za 50 tis. než motorky za 350 tis. Ale rád bych si právě vyzkoušel jaké je na ni svezení, protože jak říkám, teorii mám nastudovanou rád bych si vyzkoušel praxi abych si byl 100% jist že do toho chci jít, protože za to nedám nemalé peníze...
To vím že by šlo, ale tam půjčují nové modely a jen na zkušební jízdy což je v podstatě jen na chvíli. Já nový model kupovat nebudu, protože zase tolik peněz nemám, takže bych se radši svezl na starším modelu, než na novým, pak si koupit starší a být zklamaný, že to bylo jiné A právě normální půjčovny motorek vám motorku půjčí třeba na den na dva a to je přesně co bych potřeboval abych si ji pořádně vyzkoušel ve všech směrech a všech různých povrchách...
Tak to je trošku z ruky austrálie :-D jinak jo i půl dne by stačilo ale já bych radši třeba právě na ten den dva :-D Počkám jestli někdo o něčem neví a pokud nebude vědět, tak holt budu muset si zajít půjčit nový model...
Pujč si novej model a už nikdy z toho nebudeš chtít slést ! Nato abys poznal jak funguje ti stačej 2 hodiny! a to mi sakra věř!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mosquito napsal(a):
A nebo zkus i nejakej bazar co ma 1200GS v nabidce a prijdi tam jako vazny zajemce. Taky ti ho pujci na zkusebni jizdu.
pozor.. tyhle moto byvaji NEPOJISTENE... sledovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V bazaru je treba pocitat s tim, ze pokud se vymaznes automaticky jsi motorku koupil. Ale taky jsem to resil stejne,do bazaru zalohu a projet, ale je to jen na chvilku. Pokud vim tak nekde v Rakousku v Alpach si ji muzes pujcit treba na ty dva dny a to uz je sakra bliz nez australie
Mne bohuzel 12-ka nakonec nejak neuchvatila tak jsem si prozatim nechal dedecka 1150ADV
No asi to tak dopadne, ze pujdu do nejakeho bazaru jako zajemce a skusim se s nima dohodnout jestli by mi to treba aspon na dve na tri hodky nepujcili, samozrejme pokud bude pojisteny Do zastavy jim dat auto nebo klidne i ty prachy za kolik ho budou prodavat, kdyz sepisem nejakej papir na to
Tak do Rakouska to mam ze severnich čech docela daleko, ale taky by se dalo, vyrazím na motorce se projet klidne ale i tam , kdybys nasel, hod sem odkaz, nebo mozna nekam do nemecka, to by taky slo...
No to teda nevim, zaloha je sice zaloha ale ja bych nikomu motorku nepujcil pokud nevim jak jezdi... Motorky a holky se nepujcujou Ale pokud by se nekdo nabidl, s cimz nepocitam ani jsem nepocital, tak bych se samozrejme nezlobil...
To Wican:zavolej viz pm domluvím ti adventuru u helmutů v DE Chemnitz,já mám 3 kousky 1200 adventure 2009 skladem,ale já je půjčuju oproti cash v plné výši mota,padneš a jseš štastný majitel
To Bob: Diky, tak az to bude aktualni videl bych to tak za mesic, ted to mam docela nabity, tak bych se ti ozval a dohodl by jsi mi to, to by bylo fajne...