Kolik platíte ročně za povinné ručení? Mě se to podařilo stlačit na GS1200 na cca 1800,- ale kamoš platí na Varadero 1500,- a na foru V-stromu jsem taky cetl ze si vyjednali 1500,-. Tak by me zajimalo jak uspesni jste v tomhle vy a podle ceho se ta cena vlastne stanovuje :-)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Mám pojištovnu A..... bonus 10 let V základu něco kolem 1500kč.V loni mi paní poradila nový produkt:
Naplatit plnou palbu za celý rok (řešil jsem to depozitem)-v zimě nejezdím
Pojistka je platná celoročně na měsíce kdy nejezdím je 90% moje učast 10% pojištovny na měsíce kdy jezdím se vztahují podmínky plné učasti tzn.(klasické povinné ručení) dostal jsem se na částku 780kaček za rok
1150 cca do 1500,- bonusy plny i na auto CPP , zjistil jsem ze nejdrazsi je to sjednavat na pobočkách, pres fin. poradce je to asi nejlepsi, vsechno sjedná a dostavaji i bonusi pro fin. poradce jako zvyhodnění. Sjednání na cely rok
Upravil Kubicek dne 26.03.2010 18:41
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
prisla mi slozenka na zaplaceni gsxr na dalsi rok - krasnych 999 Kc, Allianz
dneska mi prisla slozenka na zaplaceni hrocha - 1402 Kc, CSOB - to me vytocili, protoze je to kazdej rok vic a vic, na Dominatora mi dali palbu. pujdu prihlasovat novej bike, takze tam na ne vlitnu a budu chtit nejakou peknou cenu na vsechny nebo jdu jinam
No vidíte a já šel jinam. V kooperativě po mě chtěli přes 1900 Kč, tak jsem šel k Wustenrotu a platím 918 Kč na celý rok s max. bonusem. Mimochodem jak sem tu pojistku v Kooperativě rušil, tak mě to přepočítali na 1500 kč a za týden dále snižovali na 1250 Kč. Když si uvědomím, o kolik peněz mě za ty roky obrali, tak je mě z toho
BMW R 1100GS vzor kačer
Ted mi prislo od Allianz, abych zaplatil 1999,- (1150). Motorky jsem mel vzdycky u nich, nikdy zadna bouracka a takovahle raketa! Obratem jsem to zrusil. Z cesky pojistovny mi nabizi 1200,-.
Minulý rok v říjnu jsem přihlašoval dvanáctku a využil u Český pojištovny převodu bonusu od rodinného příslušníka. Převedli mi od otce 50% bonus a mám to na rok za 1076,-. Nevím jestli ta nabídka převodu bonusu ještě trvá.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Teď když tady čtu ty příspěvky, tak se nestačím divit . Mám Allianz F650 GS Dakar 2001 a platím nějakých 2700 Kč/rok. Mám u nich i auto a nikdy žádná nehoda, nic. A navíc mnohaletej bonus. Tak to budu muset hodně rychle přehodnotit, to mě jako natáhli o 100% ?
Kooperativa 2900,- a za 1.9 SDI platím cca 8000,- Chtěl jsem to zrušit a prej to jde jen jednou ročně ke dni uzavření
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal(a):
Kooperativa 2900,- a za 1.9 SDI platím cca 8000,- Chtěl jsem to zrušit a prej to jde jen jednou ročně ke dni uzavření
ahoj, na to je docela dobrá finta, napiš kupní smlouvu, třeba na někoho z rodiny nebo dobrého známého a s tou zajdi do pojištovny, na základě téhle smlouvy ti zruší povinné a můžes přejít k jiné pojištovně. Není třeba nic přepisovat na inspektorátu a pod. jen a jen smlouvu. A kdyby se v tom někdo štoural a tak řekneš, že si to kupující po 14 dnech rozmyslel a vozidlo ti vrátil.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Tom_P napsal(a):
ahoj, na to je docela dobrá finta, napiš kupní smlouvu, třeba na někoho z rodiny nebo dobrého známého a s tou zajdi do pojištovny, na základě téhle smlouvy ti zruší povinné a můžes přejít k jiné pojištovně. Není třeba nic přepisovat na inspektorátu a pod. jen a jen smlouvu. A kdyby se v tom někdo štoural a tak řekneš, že si to kupující po 14 dnech rozmyslel a vozidlo ti vrátil.
Jo jedna z možnejch variant.Jsou to jen řeči pojišťovny,aby nepřišli o klienta
Další z právně ověřených fint-Laskavě této pojištovně zděl,že si nepřeješ aby dále používala nabo jinak nakládala s tvýma osobníma datama Na to je zákon.