já kupuju EBC ale tu měkčí směs cena snad 450kč na kotouč ty jsou ok, jinak ještě dělaj tvrtší směs označením HH a ty snad stojej 550, ty tam mám tet už 15000km a ještě je tam tak 70% ale ty mi první 2000km pískali naž si sedliale tet ok, ty měkčí vydrželi okolo 10000km
Bendix odpovídají originálu. Cena kolem 800,-/pár. Nemusíš řešit tvrdost, protože by měly opravdu odpovídat tomu co tam dávali z prvovýroby. Jinak přeji hodně spokojených kilometrů
Bendix... ty jsou dobrý,moc dobrý.Seženeš v ELITu,jak je tu psáno...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hurdy napsal(a):
Koupil jsem BMW1100GS a potřebuju poradit jaké a kde koupit přední destičky v co možná nejlepším poměru cena a kvalita.Díky
už máš desky?já jsem koupil blbě,mám desky na tvou motorku,přední,Bendix,musím se jich zbavit a koupit od 2002 nahoru.
elit to má blbě značený,Komainz už to napsal správně
do roku 2002 je délka desky 77 mm
od 2002 je délka 81,2 mm
zadek je stejnej
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Hurdy napsal(a):
Koupil jsem BMW1100GS a potřebuju poradit jaké a kde koupit přední destičky v co možná nejlepším poměru cena a kvalita.Díky
už máš desky?já jsem koupil blbě,mám desky na tvou motorku,přední,Bendix,musím se jich zbavit a koupit od 2002 nahoru.
elit to má blbě značený,Komainz už to napsal správně
do roku 2002 je délka desky 77 mm
od 2002 je délka 81,2 mm
zadek je stejnej
Moc tomu nerozumím co jsi tady napsal-Do roku 2002 je podle mně prosinec 2002 a od roku 2002 je leden 2002,že ty ses chlape překlepKoukam na Elit tabulku a tam je to dobře
je to docela možný
mám desky z elitu a je tam 2002 a jsou malé pro mé 1/2 adventure,jejich délka je 77 mm,já potřebuji 81 mm,mám 2004 ,překopáfku jak tak pomalu zjišťuji,musím se těch menších zbavit,jedno balení sem pouze rozbalil
ty máš bendixi na moje GS 2004 a za kolik
Já jsem zastihnul Elit v období nepřipravenosti koncem léta 2009, proste bendix nebyl.
Potřeboval jsem desky nutně, koupil jsem kotouče a přední Brembo karbon-keramické a dozadu Brembo slinuté.
Zatím brzdí skvěle, nepískají. Co bude dál ukážou další km, zatím nevypadá, že by měli chuť žrát kotouče.
O výsledku budu časem informovat( zatím na nich mám asi jen 2000 Km)
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
bystricke napsal(a):
je to docela možný
mám desky z elitu a je tam 2002 a jsou malé pro mé 1/2 adventure,jejich délka je 77 mm,já potřebuji 81 mm,mám 2004 ,překopáfku jak tak pomalu zjišťuji,musím se těch menších zbavit,jedno balení sem pouze rozbalil
Cena je stejná jako na 1100 bendix 650,- brembo 680,- to vše X2
bystricke napsal(a):
je to docela možný
Cena je stejná jako na 1100 bendix 650,- brembo 680,- to vše X2
ráno ti budu volat,tak se připraf
Proč se sjíždí na předních třmenech nejdříve z v nitřní strany (od kola) Je to normální nebo je někde něco špatně? Dneska jsem na to koukal a destičky proti, byly skoro netknutý, Tak jsem je otočil, at se mají taky šanci sjet ty proti. Je mi jasny, že to ted nebude ono než se probrzděj.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS