Maris napsal(a):
To je z advrider,co?
Taky jsem na tu fotku koukal..A zkušenosti mam podobný..
Já to dám i na Metzelerkách /díky užším kufrum to bude i lepší/ ale na výjezdu jsou trochu nervoznější. Teď vážně. Mám odzkoušený Dunlopy, Metzeler ale Anakee ne .Napiš mi svoje zkušenosti. Díky Jarda
PS: letos budu gumy řešit tak bych zkusil jinou značku
Maris napsal(a):
To je z advrider,co?
Taky jsem na tu fotku koukal..A zkušenosti mam podobný..
Já to dám i na Metzelerkách /díky užším kufrum to bude i lepší/ ale na výjezdu jsou trochu nervoznější. Teď vážně. Mám odzkoušený Dunlopy, Metzeler ale Anakee ne .Napiš mi svoje zkušenosti. Díky Jarda
PS: letos budu gumy řešit tak bych zkusil jinou značku
Já jezdil Tourancky a byl jsem maximálně spokojenej. Teď mám Anakee a řekl bych, že jsou ještě o kus lepší, právě na velký náklony (o trochu líp drží a jsou čitelnější) a hlavně vedou na mokru, v chladu a vůbec do horších podmínek. Půjdu do nich zas.
Maiali nel Fango!
Já mám tedy na Dakarce Tourancky a jelikož jsem na tom ještě jiné neodzkoušel, tak nemohu říct svůj názor. Jen jsem z nich nervozní na velkých kruháčích, kde mi přijde, že to jakoby plave při menší rychlosti a větším náklonu. Bylo mi řečeno, že u jednoválce je to normální, tak nevim...
Strejda vyzkoušel na 1200ce jak Tourancky, tak tyhle Anakee, které tam právě má. Prý mu přišly ty Tourky lepší. Prý hlavně v terénu. Takže alespoň jeho poznatek sem píšu...
Jezdci jsou dvojí kategorie. První, co jezdí Anakee a potom ti druzí, co mají ESU, protiprokluz a tak, u těch je jedno co obouvají, ti totiž rozdíl nepoznají...rovně jezdí všechny gumy stejně a při brždění s ABS také reagují stejně...
Anakee drží ale mě vydržely cca 5000km Touranci jsou taky velice dobré a vydržežy cca 8000km ted tam ma Continental Trial Atack a ty taky drží a kolik vydrží to uvidim. ale vsechno to jsou gumy pouze na silnici a nebop za sucha na šotolinku, vic nezvladnou.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Jinak dříve drhne stojan, než kufry od TT, ale já mám seřízený (přitvrzený) podvozek, pokud majitel ESA nedá na HARD jakože SPORT, může drhnout i kufry...v tomto případě čistě teoreticky samozřejmě...
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
Vjetrnik napsal(a):
to morabo: a dobře jsi udělal...
Jezdci jsou dvojí kategorie. První, co jezdí Anakee a potom ti druzí, co mají ESU, protiprokluz a tak, u těch je jedno co obouvají, ti totiž rozdíl nepoznají...rovně jezdí všechny gumy stejně a při brždění s ABS také reagují stejně...
Po přečtení testu pneumatik jsem nabyl dojmu že bude nejlepší přejít z nynějších Anakee na Tourancky ale jak to tak tady čtu tak u nich asi zůstanu. Jen je zajímavé že v tom testu na suchu tak propadli.
Test http://img89.imag...72727.jpg/Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Myslím,že v nějakém z loňských čísel časopisu Motocykl vyšel test pneu pro velká endura, který dělali s GSama a test byl převzat z časopisu Motorrad. Výherce testu byly Continental Trial Atack.
Maris napsal(a):
Jinak s Anakee velká spokojenost..Prohazovali jsme si s MALIM motorky,já Anakee,on Tourancky a o lepší grip maji Anakee..
Nemuzu si vynachválit..
Anakéčka sedí líp jak Tourancky. Na druhou stranu mám na zadní Tourancce najeto lehce přes 17000km a ještě tak 2000km určitě dá a to za to dost tahám Takže trošku váhám co obuju