jet 300 km s šesti kuframato bych nedal,tvůj nemám hotový kvůli víku,zůstane domadalší dva co sem měl brát po naskládání na motosem prostě na poslední chvílu zamítl,přeci jen žijem v evropětak nakonec pojedu jen se svýma třema
bystricke přiložený následující obrázek:
vjetrnik: oooooooooo děkuji, od mistra plánovače to potěší dvojnásob.
Jinak snídaně i společnost byla příjemná, takže dnešní dojmy rozhodně positivní.
Maiali nel Fango!
Zdravím všechny, zahájení v Inveltu a "volná" projížďka neměla chybu.
Dnes jsem natočil cca 550 km, záno jsem zmokl, v Inveltu dobrý a cestou domů na jihu čech padal sníh a byl 1°C.
Upravil caba1 dne 10.04.2010 21:03
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
tak já nebudu jen chválitbo sem byl děsně naštvanej
začátek vyjížďky se vůbec nepovedl,čelo pelotonu prásklo do koní a byli fuč,hned na prvních semaforech jsme stáli,bo si to nikdo nelajznul,někde vletět na červenou,obzvláště když to bylo tak rozcuckované,takže jsme druhá půlka pelotonu jeli od semaforu k semaforu,v celkem hustém provozu a po pár semaforech nás byla jen malá parta,cca po 15 km už sem si vůbec nabyl jistý,jestli jedu na nějakou vyjížďku,nebo někoho doprovázím domměl sem sto chutí to zastavit a jet někam jen tak.
a teď už budu jen chválit
najednou jsme viděli v jedné křižovatce poldu jak nám ukazuje směrkam máme jet,dál už to bylo na jedničku s hvězdičkou,pěkná GS trasakdyby už bylo listí zelené,byla by to doslova fantazie,ta cesta neměla chybu,takové mám rád,takže co se nepovedlo na začátku,plně vynahradil zbytek
hezky sem se projel,ráno sem několikrát kontroloval zadní kotouč,bo nové desky byli kapánek těsnější,několikrát sem zmokl,cestou sem si i sněhuláka mohl postavit,přesto všecko jsem spokojenej,svezl sem se,pokal pár kamarádů.
ráno výjezd 6,15,příjezd 21,00,ujeto 739 km
bystricke přiložený následující obrázek: