Zkusili jsme míchaná vejce - chuť tam byla , pak nějaké rizoto a to byla taková hmota do žaludku. Nic moc, teda spíš nic.
Myslím že to jsou vyhozené love.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Na sušený maso se vybodni je to strašně drahý. Raději si kup energetickou nebo proteinovou tyčinku, na chuť je lepší.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
to Prezi: něco z toho jsme vyzkoušeli, bylo to jedlé a hlavně člověka to fakt zasytilo...a příprava maximálně jednoduchá, nešpiníš nádobí...na stejný princip teď vozíme thajskou rýži s krevetami...
petrj napsal(a):
Na sušený maso se vybodni je to strašně drahý. Raději si kup energetickou nebo proteinovou tyčinku, na chuť je lepší.
a mela by byt i vic vyvazena.
Napr. Guareta (lekarny) nebo ty opravdu VYSOCEPROTEINOVY z Vitalandu (jedna ma asi 100g, nez ji snis, tak 20 minut uplyne.
NEZAPOMENOU HODNE PIT!
Upravil hicks dne 04.05.2010 10:52
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vitaland v žádným případě !!! Když už tak reflexnutrition nebo PHD.... bo vitalant všude cpe soju. Fůj....
Michal napsal(a):
To Vjetrnik:čau,prosimte kde se da koupit to o čem pises,ze je to celkem slusny a zasyti to (ten travellunch) Nemam o tom vubec paru Dik.
Co se tyce dehydrovane stravy apod, doporucuji vyzkouset celodenni davky americke armady. Denni davka vychazi na cca 130Kc a co jsem koukal, tak dělaji 24 kombinaci. Vcetne chemickeho ohrivani, lzicky, koreni. A trvanlivost cca 10 let. Maj to docela vychytany.
Efendi napsal(a):
Co se tyce dehydrovane stravy apod, doporucuji vyzkouset celodenni davky americke armady. Denni davka vychazi na cca 130Kc a co jsem koukal, tak dělaji 24 kombinaci. Vcetne chemickeho ohrivani, lzicky, koreni. A trvanlivost cca 10 let. Maj to docela vychytany.
Hoj Efendi, nějaký odkaz by byl? Díky
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
http://www.haniba...medium=cpc
Taková kosmická strava to je ...............
A taky kosmická cena gulášovka za 120Kč
Efendi napsal(a):
Hoj Efendi, nějaký odkaz by byl? Díky
MRE= Meat Ready to Eat www.MREInfo.com stranka o balickych... informativni, jak o americkejch, tak i jinejch statu www.arset.cz dovozci polskych baličku, je tam odkaz na prodejce. www.aukro.cz/sear...string=mre (to ti vyskoci dnes na aukru, kdyz zadas MRE)
pripadne hledat na ebay, ale to vychazi vetsinou draze. A dale najdes v ruznejch armyshopech. Nejlevneji vychazi u nas kupovane us. Taha se to sem vetsinou z nemeckejch us zakladen.
Upravil Efendi dne 04.05.2010 17:38