Jsou to de facto boty BMW Santiago, jen s UH přezkama. Taky jsem tomu nevěřil, ale neteče do nich a to jsme chodili a brodili řekou, dá se v nich normálně chodit a za 250 Euro jsou o trochu levnější než origo BMW Santiago.
Pomatenost, zvaná BMW.
Chlapi já teda nevím,ale oba mí kluci je mají a oběma do nich teče.Několikrát jsme je reklamovali a dovozce mi pokaždý plivl do xichtu.Ale pohodlný jsou.A další kámoš co je má tak mu tam taky teče.
Měl sem Oxtar Infinity a teď mám TCX Infinity, jsou to ty samý, zřejmě OXTAR TCX koupili, nikdy mi do nich kapka nezatekla a jsou jak bačkůrky, navíc se v nich dá docela pohodlně chodit. V terénu moc nejezdim a na cestování ideální boty, jiný už bych nekoupil. Kupoval sem je loni za 5990,- Kč v Honda MCH v Praze a maj je furt za ty samý prachy, takže je to skoro levnější než v tom Polu, možná že se daj sehnat i levnějc.
Luboss> ach jo proto v čechách chodím kupovat věci jen do Lídlu a pro ostatní si jezdím do DE. Teď jsem řešil v POLU problém s mojí Uvexkou rozbil jsem si tu plastovou aplikaci. Dotaz, ochota, jen je problém s termínem protože to jde vyměnit je ve fabrice a to trvá cca 14dní tak to nechám na podzim. Podobně u LUISE v Lipsku. Jediný motoobchod kde jsem spokojen v mém okolí je v Terezíně. Tam jedu pro věci jako lanka, trubičky hefty a jinou droboť super pán ochota přístup objedná a hlavně nevede značkové kecy a necpe mi to co nepotřebuju vše je prostě v pohodě jen jméno si nepamatuju. Dnes nebo zítra půjdu testnout BikesCrown loni jsem si tam koupil tašku dozadu psali cosi o 10-ti leté záruce tak uvidíme, pláštěnka nepřežila cestu z Modlan do ZellAmSee a minulý víkend se vypáral jeden úchyt. Pak dám vědět jak to dopadlo. Omluva za příspěvek mimo téma ale vždycky mě zprávy od odmítání reklamací naserou.
Prostě když už někdo prodává značkové věci tak by se měl podle toho chovat. Boty z 6tkč nejsou za lidovku a alespoň dva roky by měly vydržet. (mi zatím drží)
p.s. právě v krámech jako lidl a spol jsou s reklamacemi nejmenší potíže.
Upravil vlada-adv dne 07.05.2010 08:55
Taky mam Hein Gericke jak jencekgs a spokojenost maximalni. Ty hein gericke tady ma vic lidi a vsichni spokojeni. Kamos je v italii testoval v rece a taky ani kapka
krocan80 napsal(a):
Taky mam Hein Gericke jak jencekgs a spokojenost maximalni. Ty hein gericke tady ma vic lidi a vsichni spokojeni. Kamos je v italii testoval v rece a taky ani kapka
Zdar,
prosím Tě jsou ty Hein Gericke úplně stejný model jako Infiniti TXC? Vypadají stejně...
dík
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
A co říkáte na tyto? Gaerne G Quad, mám už SG 10 na motokros a maximální spokojenost,http://www.gaerne.cz/index.php?page=quad, hlavně je dobrá cena, u nás 3900, dokážu je sehnat pod 3
asimates přiložený následující obrázek:
Já nedávno koupil Forma Adventure, ještě jsem je nekoupal, ale zdály se mi okometricky dobré a na noze pohodlné. Cena něco málo přes čtyřku...
Jirina1 přiložený následující obrázek:
Jirina1 napsal(a):
Já nedávno koupil Forma Adventure, ještě jsem je nekoupal, ale zdály se mi okometricky dobré a na noze pohodlné. Cena něco málo přes čtyřku...
Ahoj, tyto boty jsem take poridil, staly 4200, a paráda, dá se v nich suprově chodit a zmokl sjem v nich a to festovně a nepromokly, nohy v suchu, doporučuji
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !