Mám takový dotaz na admina. Tak v 50% spouštění stránek se stane, že se nic neděje (respektive se točí jen to kolečko v pravo nahoře, že jako PC přemejšlí, bo co) A pak třeba za půl minuty nebo taky za dvě na obrazovku napíše "Dokument neobsahuje žádná data" A třeba pětkrát za sebou a pak to najednou jde. Jiné stránky mě to nedělají. Ikdyž někdy se taky některým nechce, ale tyto stránky mě to dělají nejčastěji. Je chyba tady u mě (což nevylučuju) nebo někde jinde?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Není chyba u tebe, ale u poskytovatele webových služeb. Jelikož všechno táhnu ze svého, tak jsem stránky umístil na Free hostingu, který má sice vše, co potřebuji a super administraci, ale dochází k výpadkům (možná i záměrným, aby se přešlo na placený hosting).
O problému jsem věděl už když jsem tyto stránky zřizoval, vyřešilo by to 1200 Kč bez DPH/ rok. Zatím jsem smířen, že budou vznikat problému a že to vrhá negativní dopad na stránky.
Pé.Es. Jak sem tak koukal tak to tam de asi normálně přidat.Tak tam založ album a já tam nějaký obrázky napráskám mám jich plný počítač páč su šílenec.Toš tak.
Takže album R 1100 GS jsem založil, můžeš vložit tapety BMW. Ja co jsem se dival, tak zadne rozumne obrazky BMW R 1100 GS v peknem rozliseni jsem nenasel.
Ty fotky jsou opravdu velikanske, musim je ručně upravit a zmenšit. Jestli máš ještě nějaké fotky, tak mi je pošli přes http://www.uschovna.cz/ na email info@bmwgs.cz.
Ale jinak super, fotky R 1100 GS opravdu chybí. A neupravené 1100ky nemáš?
Blahopřeji ke spustění stránek a začátek nového forum.
Protože jsem člen i jiných forum, hlavně mimo dot.cz navrhl bych jiné rozdělení (přidání) tematik dle mých dosavadních zkuseností.
1- GS nerozdělovat vůbec, nebo jenom event. na boxery a jednovalce (pokud chcete mit podrobné rozdělení na každý model - ale kolik jezdí 850GS? - tak doplňte i 1200), ale je to chyba ze dvou důvodů a- vzhledem k malému počtu majitelů se to dál tříští apokud mám např. 1150 budu chodit jenom tam a sejdu se jenom s dalšími pěti, místo s dalšími dvaceti za b - mnoho majitelů střídá motorky a tak je možné, že např. já co měl i 650 kdysi mohu poradit novému majiteli, ale pokud jeho dotaz bude uložen v sekci pro 650 (a tam ani nepůjdu), nebude mít na svůj dotaz tolik odpovědí
2 - wellcome (tematika), zde je zvykem se představit nový člen - má to dvojí velký význam, za prvé starší členové vidí přísun nové krve a je jasné who is who a za druhé nováčci (byvše kolegiálně a srdečně přivítáni) rychle ztrácejí ostych a aklimatizují se rychleji a účastní se debat beze studu
3 - dvě další nezbytné sekce jsou o vybavení a příslušenství motorky a řidiče
může to být i v jedné sekci, ale kolem motorek se to spíše týká technických věcí (jak přišroubovat, Touratech,GPS,tam patří i pneu atd.), zatímco kolem řidiče jde i o komerční diskuzi (oblečení, helmy boty kde, za kolik, zkušenosti, rady)
4 - poté co udělá člen log-in, automatický či nikoli , musí být někdě link aby se dostal na stránky novější od poslední návštěvy, v podstatě jedna query, search. Pomáhá to moc k funkčnosti stránek, nelze hledat v celém foru co je nového
Samozřejmě je to věc admin, ale ať se vyjádří i ostatní členové pro dobro věci
Mějte se a hodně kilometrů bez (vážných) pádů
Upravil Doc dne 24.02.2007 12:43
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Nazdar Lukeši. Určitě by se něco mohlo podle tohoto tvého návrhu udělat. Neuškodilo by to fóru, ale naopak by se ještě rozrostlo a mohlo by oslovit i víc lidí a bylo by o čem diskutovat. To musí zvážit admin sám.
Chtěl jsem se tě ještě zeptat odkudjsi? Teda jako tady v čechách a jestli sem jezdíš?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Nazdar Lukeši. Chtěl jsem se tě ještě zeptat odkudjsi? Teda jako tady v čechách a jestli sem jezdíš?
Lukeši (chichi), hmmm to šššš si teda odpusť, protože s Lukešem nemám nic společnýho, nickname je zkratka mého řeckého příjmení Luke......s
Od Liberecka. Ano jezdím, autem, letadlem a letos možná i na motorkách s partou na 1200GS.
Upravil Doc dne 24.02.2007 17:28
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Aha. Tak to promiň. Já jen, že jsem před pár lety dělal v jednom servisu a jezdil k nám občas Čech, který taky bydlel v Řecku. tak jsem myslel jestli náhodou to nejsi ty. Ale na to bydlíš daleko od nás.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
lukes1960 napsal:
Blahopřeji ke spustění stránek a začátek nového forum.
Protože jsem člen i jiných forum, hlavně mimo dot.cz navrhl bych jiné rozdělení (přidání) tematik dle mých dosavadních zkuseností.
1- GS nerozdělovat vůbec, nebo jenom event. na boxery a jednovalce (pokud chcete mit podrobné rozdělení na každý model - ale kolik jezdí 850GS? - tak doplňte i 1200), ale je to chyba ze dvou důvodů a- vzhledem k malému počtu majitelů se to dál tříští apokud mám např. 1150 budu chodit jenom tam a sejdu se jenom s dalšími pěti, místo s dalšími dvaceti za b - mnoho majitelů střídá motorky a tak je možné, že např. já co měl i 650 kdysi mohu poradit novému majiteli, ale pokud jeho dotaz bude uložen v sekci pro 650 (a tam ani nepůjdu), nebude mít na svůj dotaz tolik odpovědí
2 - wellcome (tematika), zde je zvykem se představit nový člen - má to dvojí velký význam, za prvé starší členové vidí přísun nové krve a je jasné who is who a za druhé nováčci (byvše kolegiálně a srdečně přivítáni) rychle ztrácejí ostych a aklimatizují se rychleji a účastní se debat beze studu
3 - dvě další nezbytné sekce jsou o vybavení a příslušenství motorky a řidiče
může to být i v jedné sekci, ale kolem motorek se to spíše týká technických věcí (jak přišroubovat, Touratech,GPS,tam patří i pneu atd.), zatímco kolem řidiče jde i o komerční diskuzi (oblečení, helmy boty kde, za kolik, zkušenosti, rady)
4 - poté co udělá člen log-in, automatický či nikoli , musí být někdě link aby se dostal na stránky novější od poslední návštěvy, v podstatě jedna query, search. Pomáhá to moc k funkčnosti stránek, nelze hledat v celém foru co je nového
Samozřejmě je to věc admin, ale ať se vyjádří i ostatní členové pro dobro věci
Mějte se a hodně kilometrů bez (vážných) pádů
Zatím jiné členění skupin fór bych nechal otevřené. Ale je dost možné, že některé skupiny opravdu zůstanou prázdné. V podstatě taková univerzální konference je "Obecné technické problémy". Když ale vidím, jaké jsou rozdíly mezi stejnými modely, tak zatím navrhované členění má určitý smysl. Ale pokud si více lidí myslí, že by členění mělo vypadat jinak, tak to změním.
Wellcome by asi šlo řešit sekcí ve fóru. Kouknu, jestli neexistuje nějaké rozšíření pro tento systém. Dále uvažuji o rozšíření profilu o další položky, jako Skype, členství v klubech, vlastněné motocykly a třeba představení. Nevím ale jak uspěji, zatím se mi implementace do systému nedaří.
Doplnil jsem dvě fóra "Doplňky na motorku" a "Doplňky pro motorkáře". Tyto kategorie opravdu chyběly. Díky.
Novinky na webu jsou řešeny tak, že poslední příspěvky ve fóru jsou zobrazeny na úvodní straně. Pokud se jde do fóra, tak je to barevně odlišeno žlutou ikonou. Toto je zvýrazněno už i v seznamu skupin diskusních fór. Jinak o všech novinkách na webu se informuje na úvodní obrazovce. Je zde i panel "Poslední články", který obsahuje posledně zveřejněné informace.
Každopádně děkuji Lukesi za tvůj názor a příspěvek.
Upravil Milos dne 26.02.2007 08:56
Ale jinak chválim rozrůstání fóra. Myslím si, že až tady bude přihlášeno více členů, tak se to stane nutností aby se mohl každý vyjádřit. Toto jsou mladý stránky a mají své mouchy, ale postupně se vychytávají. Vlastně fórum tady funguje tím způsobem jako to jde teď, tak od začátku měsíce.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi