Tak jsem byl včera, donucen okolnostmi, nakupovat na motorce v MAKRU. Úrovně jihovýchodní asie sice ještě nedosahuji...
morabo přiložený následující obrázek:
2 balíky vody, z toho jeden v topcasu. 4 velký konzervy tuňáka, 3l prací prášek a 1kg špaget tamtéž a dva ovocné koláče. Plus 2 balení WCpapíru a jedno papírových utěrek. Mop na vytíraní bohužel neměli...
Plus vlastně ještě brašna s velkým notebookem přes rameno.
Tak co, pochlubí se nějaký další "Vietnamec"?
Upravil morabo dne 18.05.2010 16:27
Maiali nel Fango!
ty Igor jiste nevozi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal(a):
Jj, to bych zapomněl... 7xkočkolit - balení 8litrů
jo tohle bylo drsny
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo: zřejmě se ti náš lokální dodavatel zeleniny líbil, když jsi si ho tak pěkně vyfotil. Až zase příště pojedeš do makra, tak se zastav, dám ti pár igelitek, abys ho mohl lépe napodobit nebo ti půjčím nákupní vozík na připojení místo páva.... tam se ti vejde půl palety kočkolitu
nevím nevím, tak já třeba prvidelně každých 14dní v létě v mejch třech 50litrovejch kufrech schovám nákup z tesca (plnej košík) plus na každým bočním kufru po kartonu vody kvuli rovnováze jinak sme v otevřeným topcase ovezli nový vysavač , padnul tam jak ulitej i z bednou,jen to nešlo zavřít, a pro lepší přítlak měla žena v rukou žehlící prkno na příč, to byl mazec, sem se bál že mi odlítne jooo to zrovna nebylo auto
To bych tipnul na cestu na Elefanty am se sláma hodí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz