Není myslím lepšího důkazu o tom, že své miláčky máme rádi (dámy rády), když si z nich dokážeme občas dělat i legraci a nebereme je a ani sebe tak vážně.
Pokud zde ještě takovéto specializované vlákno není (zběžně jsem zkusil hledat, ale nenašel jsem nic takového), tak tímto příspěvkem si ho dovoluji založit - třeba se zde časem sejde slušný soubor vtipů, bonmotů a vůbec legračních věcí okolo těch našich milovaných strojů...
Tak pro začátek první vtip, a nejenom pro majitele BMW R 1200 GS:
Před nebeskou branou se sejdou tři motorkáři jezdící na Suzuki, Hondě a BMW.
Suzukář se hned cpe první dovnitř, ale sv. Petr mu říká: "STOP, synu, tys celý život jezdil rychle jak čert, to bylo samé hen, heeen, heeeeeen, místo tlumičů laďáky a tím kraválem jsi plašil babičky a ještě jsi z toho měl legraci, marš do pekla!"
Jezdec na Hondě už si není tak jistý a nesměle říká: "A co já, sv. Petře, já jezdil potichu jako vánek, však to znáte - Hooóón-daaááá..."
Ale sv. Petr mu povídá: "To jo, ale křižovatky jsi projížděl na červenou a policajtům jsi nezastavoval, hybaj do pekla!"
Ten třetí v řadě už to ani nezkouší, zastydí se, sklopí oči, smutně se otáčí a chce následovat své dva motokolegy, ale sv. Petr mu říká: "Ale kdepak, jen pojď dál, milý synu, vždyť já vím, že jsi celý život jezdil na BMW, ty už sis prožil peklo na zemi!"
Aniž bych chtěl jakkoliv zlehčovat nebo dokonce znevažovat to, co předcházelo 15. březnu 1939 a hlavně pak následující tragické události a celosvětové utrpení, přišel mi docela vtipný ten komentář pod snímkem...
Radost z jízdy - první velký sraz motorkářů v Praze!
Dovi přiložený následující obrázek:
týpek si prohlíží nové LC, kouká kolem horem dolem a když sklekne, aby si prohlídl a osahal řadičku, nechtěně si uprdne
bohužel zrovna poblíž stojí prodejce, tak týpek, aby to zakamufloval, se hned ptá: "prosím vás a tohle přijde asi na kolik?"
prodejce však není žádné ořezávátko: "milej pane, pokud jste si uprdl z pouhého doteku, pak vám zaručuji, že z ceny se 100% po*erete!"Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
chlapík si koupil novou M3 kabrio a z čiré radosti z jízdy v pohodě zrychluje na pražském okruhu, aniž by si to uvědomil, až na 160km/h
jak se kochá jízdou, tak přeslechne, že se za ním řítí PČR v pašíkovi, změří jej, začnou blikat a chtějí jej předjet
týpek si nevšiml, že jde o protipiráty a předjet se fakt nenechá, dokud to jde, dopravákům ujíždí
po pár minutách si však všimne majáků, tak okamžitě zastaví, pašík taky a z něj vystoupivší orgán spustí na řidiče:
člověče, proč nám ujíždíte? jsem na cestě na stanici, po celotýdenních směnách budu mít konečně volno, je pátek večer a fakt se mi to s váma nechce řešit... když mi řeknete dobrý důvod, proč jste nám ujížděl, nebudu to řešit, ani překročení rychlosti
chlápek má však vysvětlení: promiňte, ale před týdnem mi utekla žena s policajtem a já se strašně bál, že mi ji chce vrátit...Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Big Money Waste
Bust My Wallet
Broke My Wallet
= v podstattě přeložitelné jako "ztráta peněz, předražené"
ale také i
Beautiful Mechanical Wonder
Best Motorcycle Worldwide
= něco jako "nádherný mechanický zázrak a nejlepší motorka na světě"
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
chlapík si koupil novou M3 kabrio a z čiré radosti z jízdy v pohodě zrychluje na pražském okruhu, aniž by si to uvědomil, až na 160km/h
jak se kochá jízdou, tak přeslechne, že se za ním řítí PČR v pašíkovi, změří jej, začnou blikat a chtějí jej předjet
týpek si nevšiml, že jde o protipiráty a předjet se fakt nenechá, dokud to jde, dopravákům ujíždí
po pár minutách si však všimne majáků, tak okamžitě zastaví, pašík taky a z něj vystoupivší orgán spustí na řidiče:
člověče, proč nám ujíždíte? jsem na cestě na stanici, po celotýdenních směnách budu mít konečně volno, je pátek večer a fakt se mi to s váma nechce řešit... když mi řeknete dobrý důvod, proč jste nám ujížděl, nebudu to řešit, ani překročení rychlosti
chlápek má však vysvětlení: promiňte, ale před týdnem mi utekla žena s policajtem a já se strašně bál, že mi ji chce vrátit...