Ahoj,všem!
Byl jsem požádán jestli bych se tu nestaral o rubriku HP 2 a tak jsem odpověděl, že nevím jestli budu dobrý starosta ale když jsem asi jediný kdo tu hájí barvy HP a kdo je jediný co může tak asi musí .Najdeme li ale někoho lepčího tak mám slíbeno ,že ...
Jen mě mrzí že je to zrovna v době kdy je už dva měsíce ukončena výroba
a to to začalo tak pěkně : , ale to má HP za to že dnes všichni radši obludné motky než malou raketku na které si člověk zacvičí a zaposiluje
Máte li někdo nějaké pěkné fotečky z tématem Enduro a cestování, motocyklem od bláta ať nejsou všude jen fotky naleštěných GS
cizak přiložený následující obrázek:
to cizak: bmw zatim nic nemam bo jsem ho koupil na začatku listopadu a dalsi vec je ze kdyz jsme nekam jeli na motorkach tak vetsinou ten kdo fotil jsem byl ja
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Ukraina 2005 a hledání místa na spaní po tmě , silniční pneu Louže v které byl ďolík , nejel jsem pomalu a pravý loket mě v ďolíku cukl směrem dolu tím jsem si přidal milimetr plynu a moto vylítlo z ďolíku smykem a šup a bylo to. A má paní zabalancovala na horním kufru a myslela chvilku že už nepude , ale šla a šup zády do té louže
to je Nikos n enduru trainig III [minuly vikend to delal], kamarad co jsem s nim byl na Attica rally raid loni
Doc přiložený následující obrázek:
[78.99Kb]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
ja mam z tehdy fotku az po konci, jinak celkove z terenu nemam, ach jooo
[38.3Kb]
[HOLOHLAVEJ JE UCITEL, NE JA!!!!!]
[123.93Kb]
Docu letos se jede SIX day Řecku. Co nějaké plány na zájezd do Serrezu začátkem záři
Já tam jedu a myslím, že nebudu sám
Upravil Dan dne 19.01.2008 13:37
Serres [je to mnozne cislo, vlastne se rika pomnozne....ty Serres - je jich mnoho, jedna by byla ta Sera - ty zeny - Serrres]
jo prej to bude dost tezky, tezsi nez Liberec-Jablonec
jinak je to severne od Solune, cili 600km od Aten...
Na tuto ůpravu mi už chybí jen nějaký ten litr v nádrži, zatím mám dojezd na 13litrů max 300km ale bez dodržování limitů 250km , nijak mě to netrápí ani neomezuje,kuřáci v partě staví 3-4krát častěji a ani mě nikdy nebavilo jezdit bez zastavení tolik. Stačilo by 17-18L