Tak pro vsechny dnes jsem navstivil BMW Ostrava ,a uz normalne servisujou vcetne diagnostiky,svolavaci akce take delaj ,ja uz mam na svolavacku objednane dily.Super pristup vrele doporucuji.A mluvil jsem s panem ktery ma servis na starost a pozadal jsem ho o to aby nas zde informoval o ruznych akcich,info a svolavacek,jsem rad ze servisni zastoupeni se rozrusta i v Moravskoslezskem kraji.
BMW GS 1200 adventure
Waltr napsal(a):
Diagnastiku máme v Ostravě už delší dobu- a v Antošovicích- řekl bych že to máš blíž a levnější.
Ale jo je to fajn, jestli to bude trochu fungovat.
Ja vim ty myslis tu 911GS,ale tou treba nemuzes prehravat cely soft myslim tim jako kdyz si nekdo koupi moto z Anglie a potrebuje prehodit z mili na kilometry,tod jeden priklad.Ta 911 je myslim jenom na mazani chyb ne?Aspon si to teda myslim.
BMW GS 1200 adventure
Máš pravdu, přehrát soft nejde. Jenže ona je hlavně na hledání chyb - závad. A v neposlední řadě zadávání příští ho servisu- mazání nápisu Servis. Prostě když budeš dělat servisku po garančce, tak tě vyjde místo 6 v centru třeba na polovinu jinde
Samozřejmě je to pro ty kdo si nemyslí že dobrý je jen značkový.
Waltr napsal(a):
Máš pravdu, přehrát soft nejde. Jenže ona je hlavně na hledání chyb - závad. A v neposlední řadě zadávání příští ho servisu- mazání nápisu Servis. Prostě když budeš dělat servisku po garančce, tak tě vyjde místo 6 v centru třeba na polovinu jinde
Samozřejmě je to pro ty kdo si nemyslí že dobrý je jen značkový.
Samo sebou ze kdyz potrebujes jenom vymazat servis nebo nejake chybicky tak nepujdu do BMW ale vyhledam treba tebe,ja to sem spise psal jenom kvuli tem svolavackam at to lidi z naseho kraje nemusi resit pres prahu nebo polsko.Tim nemyslim ze by ti to v polsku neudelali dobre,ale je to lepsi kdyz mas servis hned za dvermi
BMW GS 1200 adventure
Mám z ostravského BMW nyní nové GSA, předtím jsem koupil v Ostravě v 2006 GS a jezdil jsem s ním do PL k Sikorovi, kde jsem byl 100% spokojen. Nevím, zda mám nové GSA svěřit cartecu anebo jít do jistoty v Bielsku...... Není to zase tak daleko..... Já asi zvolím Sikoru a počkám jaké budou ohlasy na Cartec.....
Zdenda
Budu verit ze pujdou spravnou cestou.Jo a mam tam znamyho co tam pracuje a rikal ze ten pan co ma na starosti servis tak je pry pedant a to je dulezity aspon na vse dohlizi a i tak muze zabranit neprijemnostem.Za mne GOOD LUCK
BMW GS 1200 adventure
Má zkušenost z Cartecem. Počátkem předminulého týdne jsem je oslovil, aby provedli svolávací opravy. Po vlažném začátku objednali díly a v pátek minulý týden vše provedli. K plné mé spokojenosti. Ofotili si servisku i TP, takže očekávám, že budou příště již svolávat. Servis zajišťuje pan Vrkoč, tel. 737286589.
Rád bych se přidal k hodnocení Cartecu v OV. V pondělí jsem byl dělat servisku + veškeré svolavačky, které předchozí majitel motorky nezvládl. S panem Vrkočem naprostá spokojenost, ochotný a příjemné jednání. Svolávačky mi udělali grátis i když už mám po záruce. Zaplatil jsem pouze za práci a materiál na servisku. Příkladné jednání, jen tak dále !!!
Mireczek napsal(a):
Rád bych se přidal k hodnocení Cartecu v OV. V pondělí jsem byl dělat servisku + veškeré svolavačky, které předchozí majitel motorky nezvládl. S panem Vrkočem naprostá spokojenost, ochotný a příjemné jednání. Svolávačky mi udělali grátis i když už mám po záruce. Zaplatil jsem pouze za práci a materiál na servisku. Příkladné jednání, jen tak dále !!!
To jsem rad ze slysim zatim same pozitiva,a mimochodem pokud jde o svolavaci kampan tak je jedno jestli to mas v zaruce vse provedou zdarma
BMW GS 1200 adventure
Tak kolaga dělal servis v OV. Asi byl první kdo to tam dělal,přijel teda ve stenoveny den,po předchozí osobní a telefonické domluvě do servisu. Říkal že byl dost překvapen,když mu řekli,že o tom dohodnutém servisu nikdo nic neví,a že pán,který to má na starosti,je bohužel někde mimo. Ale že když už přijel,že to tam klidně může nechat,že se mechanik na to podívá. A prý co si vlastně přeje na té motorce vyměnit,a za jakou cenu? Řekl,že to má v záruce a že potřebuje udělat servis po 20tkm.Tak tam moto nechal,bylo něco málo po osmé hodině,a až to bude hotovo,že mu hned zavolají.Ve tři hodiny odpoledne ještě nikdo ze servisu nevolal,tak volal on jim,jak to vypadá s jeho motorkou? Řekli že je hotová,prý může si pro ní přijet,ale když tam přijel,hotová nebyla,musel ještě další hodinu čekat. Potom mu ji dovezli,a že tam musí přijet ještě jednou,že to není hotové,že nemají nějaky ten kabel,nebo něco a pořád mu svíti na displeji servis.Chtěli za to osum tisíc korun. Dal jim čtyři a že ho tam už nikdy neuvidí,prý zlaté polsko!
[quote]Ondys napsal(a):
Tak kolaga dělal servis v OV. Asi byl první kdo to tam dělal,přijel teda ve stenoveny den,po předchozí osobní a telefonické domluvě do servisu. Říkal že byl dost překvapen,když mu řekli,že o tom dohodnutém servisu nikdo nic neví,a že pán,který to má na starosti,je bohužel někde mimo. Ale že když už přijel,že to tam klidně může nechat,že se mechanik na to podívá.
Mohl bych na tohoto kolegu dostat do mailu kontakt ??? rád bych se o takové zkušenosti dozvěděl více a také kdy to bylo.
PetrG450X napsal(a):
[quote]Ondys napsal(a):
Tak kolaga dělal servis v OV. Asi byl první kdo to tam dělal,přijel teda ve stenoveny den,po předchozí osobní a telefonické domluvě do servisu. Říkal že byl dost překvapen,když mu řekli,že o tom dohodnutém servisu nikdo nic neví,a že pán,který to má na starosti,je bohužel někde mimo. Ale že když už přijel,že to tam klidně může nechat,že se mechanik na to podívá.
Mohl bych na tohoto kolegu dostat do mailu kontakt ??? rád bych se o takové zkušenosti dozvěděl více a také kdy to bylo.
Bylo to začátkem května,myslím že 4. A na ten kontakt se ho musím zeptat,jestli Ti ho mužu poslat.
Dnes jsem byl v Ostravě v CARTECU, sice jen pro pár věcí, (mazivo na kardan , olej do převodovky a kardanu a opěrku na topcase), velká spokojenost. Super přístup, nováčkovská sleva. Olej 1l do převodovky a kardanu za 488,-Kč
jen tak dále.
Tomi napsal(a):
Dnes jsem byl v Ostravě v CARTECU, sice jen pro pár věcí, (mazivo na kardan , olej do převodovky a kardanu a opěrku na topcase), velká spokojenost. Super přístup, nováčkovská sleva. Olej 1l do převodovky a kardanu za 488,-Kč
jen tak dále.
Jeden litr převoďáku za 488Kč? Prokristapána.Co to je za olej?
Tomi napsal(a):
jen tak dále.
Jeden litr převoďáku za 488Kč? Prokristapána.Co to je za olej?
Co se divíš...já dal za litr Castrolu MTX 75W-140 cca 600Kč...Ale když to vezmu v tom objemu dílů co jsem kupoval, je to plivnutí Nakonec jsem musel vyměnit i ty jehly vzadu na "diferáku". Někdo je přetahl a rozmáčkl. Zasekávají se. proto se ti to pořád uvolňovalo, pač se netočily jehly, ale kroužek po čepu a ten se postupně vydíral a zvětšovala se vůle. Pro letošek snad vše
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...