Zdarec chlapci a děvčata ,
tento víkrnd,to jest 5.-6.6. 2010 se koná v Pardubicích letecký den a kamarád z jejich motoklubu tam už druhým rokem pořádá motosetkání při AP. pokud se zaregistrujete na jejich webu,tak máte vjezd na tuto akci zcela zdarma a letos má být program opravdu nabitý,ač se mi to jako velkému fandovi letectví příliš nechce věřit.Ale jedu.Tak nebudťe líní a přijeďte pobejt
bližší info o registraci je zde na jejich stránkách
servisak napsal(a):
A podmínkou je jízda na Jawa 350???
Ty seš jawa 350
to Ales : jj,vypadá...minulý ročníky stály za pendrek a teď se zase snad navrací někdejší sláva týhle akce.Kéž by,přeju to pořadatelům... Jen těch svinskejch kolotočářů by tam mohlo být míň,nebo spíš vůbec žádný*pissed*
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No ja kazdopadne jedu, vezmu to cestou do Olomoooca pro kufry k bystrickemu.
Tak se tam mozna uvidime, GSa asi mezi Jawkama neprehlednem.
A podmínkou je jízda na Jawa 350???
Ty seš jawa 350
to Ales : jj,vypadá...minulý ročníky stály za pendrek a teď se zase snad navrací někdejší sláva týhle akce.Kéž by,přeju to pořadatelům... Jen těch svinskejch kolotočářů by tam mohlo být míň,nebo spíš vůbec žádný*pissed*
ma tam byt vzdy odpoledne Hurri, Spit V, 109ka a 190ka...
cast z Duxfordu(?)
imho tezky luxus...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky jsem tam byl v sobotu a super.Je vidět,že se pořadatelé, co se techniky týče snažili...to ostatní už bylo trošku horší,jako třeba občerstvení... Nikde jsem tam nenašel stánek s nealkem,takže pro Ty kdo tam pojede dnes,pití sebou.
to Hicks : je tam Junkers Ju-52 ,Focke-Wulf FW190 , Messerschmitt 109(ale ne origo,ale ta španělská verze,tušim že je to Buchón), dále nějaký Lavočky,Jakovlevy ,jeden Huricane a 2 Spity.Pak už jen prouďáci... L-29 Delfín,L -39 ZA , Mig -29 ,Mig -21 ,AN -26, L-410 atd.
potom kvanta motorek,aut a lidí
Upravil Kubrt dne 06.06.2010 09:37
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Taky jsem tam byl v sobotu a super.Je vidět,že se pořadatelé, co se techniky týče snažili...to ostatní už bylo trošku horší,jako třeba občerstvení... Nikde jsem tam nenašel stánek s nealkem,takže pro Ty kdo tam pojede dnes,pití sebou.
to Hicks : je tam Junkers Ju-52 ,Focke-Wulf FW190 , Messerschmitt 109(ale ne origo,ale ta španělská verze,tušim že je to Buchón), dále nějaký Lavočky,Jakovlevy ,jeden Huricane a 2 Spity.Pak už jen prouďáci... L-29 Delfín,L -39 ZA , Mig -29 ,Mig -21 ,AN -26, L-410 atd.
potom kvanta motorek,aut a lidí
J.E.D.U.!
doufam, ze tam Spity vydrzi do dneska...
MUSIM DNES SLYSET MERLINA!
YouTube Video 17 cm
Mám takový tušení,že Spit nelítal,alespoň co jsem tam byl. Z letových ukázek bylo jen(co jsem viděl) Ju 52 a z toho byl výsadek německých vásadkářů a dobívání francouzkých pozic. Moc hezky udělaný!
Kubrt napsal(a):
a přesně tenhle Focke Wulf je na letošní AP...
YouTube Video
jako primo tenhle tailnumber?
17 cm
Jestli je to puvodni trup tak za tohle riziko to podle mne nestoji.
Jako kdyby nestacilo, ze nasi kocicku z 312te rozsekali v Jizni africe par let nazpet.
Bohuzel.. pilot to nezvladl tez.
Jinak ja lital docela dlouho EPA se Spitem... je super, ale problem je s eliptickym kridlem. Je s tim silena pakarna s opravama...
17 cm
pozor.. to ale neni puvodni, je to replika nebo se mylim?
no nic, Hurri by mel byt puvodni.. a snad i Spit.
Upravil hicks dne 06.06.2010 10:30
17 cm
pozor.. to ale neni puvodni, je to replika nebo se mylim?
no nic, Hurri by mel byt puvodni.. a snad i Spit.
Angláni jsou původní a ten FW tušim taky,je to snad jedinej letuschopnej FW190,nepočítám-li verzi D-Dora...