plánujeme v listopadu a prosinci měsíční cestu do Chile a Argentiny s převozem motorek v kontejneru. Pokud by měl někdo zájem máme ještě volná tři místa. Cena za moto je 1.000,- EUR do Santiago de Chile tam i zpět a letenka vychází kolem 26.000,- Kč.
Náš plán je vyrazit na jih po Carretera Austral a argentinskou stranou po Ruta 40 zpět. Pokud máte někdo svůj plán je to o.k. jde nám o společnou přepravu motorek.
plánujeme v listopadu a prosinci měsíční cestu do Chile a Argentiny s převozem motorek v kontejneru. Pokud by měl někdo zájem máme ještě volná tři místa. Cena za moto je 1.000,- EUR do Santiago de Chile tam i zpět a letenka vychází kolem 26.000,- Kč.
Náš plán je vyrazit na jih po Carretera Austral a argentinskou stranou po Ruta 40 zpět. Pokud máte někdo svůj plán je to o.k. jde nám o společnou přepravu motorek.
tohle bych nekdy mooc mooc chtel projet...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
letos to ani omylem nezvladnu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já myslím, že já taky ne. Ale snad tam bude aspoň trochu lepší počasí jak tady.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
bobus napsal(a):
ahoj ,můžeš poslat víc podrobností?kde a kdy se nakládá ? 3 volná místa jsou strop?
Motorky by měli být v Chile 13.11. a zpět do ČR odjezd 15.12. Bedny s motorkami je potřeba dopravit do Prahy kde se naloží do kontejneru. Loď pluje do Valparaiso (přístav cca 100km od Santiaga). Tři místa jsou potřebná aby se naplnil kontejner, pokud nás bude víc tím lépe, použil by se větší kontejner a mohla by být nižší cena (snad).
Budu na Touratech Travel Event tak kdo by měl zájem o bližší info jsem na tel. 603462077
Upravil Pedro dne 04.06.2010 12:51
dlouho nad tím uvažuju představoval bych si to asi na delší dobu ale nicméně nad tím budu hodně přemýšlet...Dejte mi vědět když by se místa obsadila jelikož nemůžu udělat rozhodnutí dříve jak v koncem července...
tom3
Právě jsem se vrátil z Albánie a zvažuji možnost vyrazit s váma do Argentiny.Jsem z Brna a tak bychom se možná mohli sejít ,pokecat a probrat podrobnosti.
Moc zajímavý, kdy je asi tak poslední termín do kdy potřebujete vědět jestli se přidám, pro mě je to hodně složítý říct tákhle brzo. Taky mam dotaz co je to za cesty, offroad jsem toho moc nenajezdil, tak abych tam nebyl za zdržujícího troubu.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Moc zajímavý, kdy je asi tak poslední termín do kdy potřebujete vědět jestli se přidám, pro mě je to hodně složítý říct tákhle brzo. Taky mam dotaz co je to za cesty, offroad jsem toho moc nenajezdil, tak abych tam nebyl za zdržujícího troubu.
Ahoj,
zatím nám zbývá jedno volné místo v kontejneru a kdo dřív příjde ten jede. Nicméně deadline je koncem září, to už je potřeba zaplatit kontejner a letenky. Co se terénu týká sami nevíme co nás čeká, ale předpokládáme spíše lehčí offroad (šotolina atd.).
Ahoj,
zatím nám zbývá jedno volné místo v kontejneru a kdo dřív příjde ten jede. Nicméně deadline je koncem září, to už je potřeba zaplatit kontejner a letenky. Co se terénu týká sami nevíme co nás čeká, ale předpokládáme spíše lehčí offroad (šotolina atd.).
Bylo by ještě jedno volné místo?
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
tuhle cestu jsme projeli Jepem a fakt to stojí za to. Dojeli jsme ze Santiaga až do Ushuaii a zpět. Jen bych měl trochu obavy z toho období, přelom listopad prosinec můžete mít dole u Ohňové země, v podstatě už pod Punta Arenou ještě dost sněhu. Informace asi mate dopředu už zjištěné, ale kdyby jste potřebovali nějaké praktické info, dejte vědět. Martin