Kdo máte nějaký hezky fotky i upraveny z cest a podobně. Co stojí za to se jimi trochu pochlubit tak sem. Bohužel zatím nemám moc foto s BMW tak začínám takhle. Taky moc dobrá motorka, nemůžu proti ní nic vytknout.
Kubicek přiložený následující obrázek:
[253.19Kb]
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Hezká fotka ale nějak mi uniká ta symbolika.
Co třeba název "s křížkem po funuse" ?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
fakt pěkný...
Jak si udělal, že je motka barevná a zbytek čb?
mam novej Adobe photoshop, ale je to pro mě španělská vesnice. A o Corelu ani nemluvě
taky by mě bavilo si takhle hrát s fotkama
hlavně, že je pivo ftlamě
Jinak jsi mě trochu předběhl, chystám takovou galerii vašich zajímavých fotek. Bohužel to nemám ještě nachystané.
Chces delat neco podobneho jako ADV? Tak vypis at ti kazdej posle svych 5 nejelpsich fotek s moto tematikou, ty to jeste protridis a myslim, ze to bude moc hezkej archivek
BMW R1150GS MY02
To becka: jjj je to udělané v photoshopu skrze vrstvy, chce si to něco přečíst a pak pokus omyl, je na tom vicero práce.
to johnyT: jjj tak nějak jsem to myslel určitě má hodně lidí nějaky povedeny foto z cest a tak s moto tematikou. Je škoda aby byly jen na domácích hardiscích. Jen jsem zkusil začít a pak by třeba admin udělal nějakou galerku. Možná by nebylo špatný kdyby si človek registrovaný mohl přiložit nějaky foto k profilu a když se někde potkáme na silnici tak aspon vim s kym mam tu čest.
ps: omluvte moji diakritiku jsem zvykly psat z icq bez hačko čárek
nebo tato s bývalkou a jmenuje se koupání po večeři . Rok 2006 červenec Bulharsko nedaleko Careva a Tureckých hranic.
cizak přiložený následující obrázek:
Jen tak dál pěkně se nám to rozjíždí, musím pochválit všechny co přispěli. Zatím moc pěkně fotky. Osobně se mi nejvíce líbí to žluty GS na pláži
Upravil zmijon dne 19.01.2008 12:14
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“