Setkaní motocestovatelů, dobrodruhů a všech co mají své cestování spjato hlavně s motorkou.
Protože už bude po dovolených, protože bude hezký „babí léto", protože Vás zase chceme vidět, protože se zase chceme s Vámi pěkně projet a protože nám to přišlo jako dobrý nápad, tak jsme se s Tomem rozhodli, že Vás pozveme k nám do Jizerek na KROCANA.
Kdy: 1-3.10.2010
Kde: V malebném kempu v podhůří Jizerek, kde dál už jsou jen kopce a lesy...
(přesnou polohu místa dostanou jen přihlášení mailem, dostatečně před začátkem akce)
Kdo: všichni milovníci adventure cestovaní a jejich přátelé, rodiny....
11,00 - 17,00hod off road / on road vyjížďka cca 100km ( off road vyjížďka bude určena pro motorky 600cm3 a více (vzhledem k tomu že se budem pohybovat těsně vedle CHKO, na malých kroskách k nám ani nejezděte...) , sjízdná na Ečkových gumách (07, 09, 10). Budou trasa těžší a lehčí, takže si určitě vyberete. Pro milovníky asfaltu jsou připraveny luxusní zatáčky a výlet po nádherných horách. Pojede se po skupinách s vůdcem :-)
18,00 - 21,00hod večeře
21,00 hod ---- Kulinářský hřeb víkendu - Krocan a kýta na rožni, pivo, a další jiné pochutiny, táborák, kytara
Neděle:
8,00 - 10,00hod - snídaně
11,00 - 13,00hod - časovka...... (velké to překvapení, informace až na místě)
Veškeré časy jsou udány s přesností na minuty a platí čistě orientačně :-)
Cely areál je velice vhodný i pro rodinné příslušníky, kteří mohou dorazit klidně autem, a strávit den vyjížďkami na kole, v okolí jsou nádherné cyklotrasy, do prvního velkého kopce bude zajištěn odvoz i s kolem, v dosahu pár km je trial trasa, v areálu minigolf, a kousek několik koupališť, cca 1000km je moře .-)
Ubytovaní: 6 místné chatky s vytápěním a soc. zařízením cena za osobu / noc a snídani: 280,-Kč (vybíráme)
Večeře pátek: 75,-Kč
Oběd na vyjíždce: cca 100,-Kč (platí si každý sám)
Večeře sobota + kýta + krocan: 150,-kč (vybíráme)
K pití bude pivo KONRÁD 11° a PLZEŇ a možná Svijany....., a další pochutiny a jedy bude možno v areálu zakoupit po celou dobu akce
Částka za jídlo a ubytování bude od Vás vybráno po příjezdu
Ubytovaní: 6 místné chatky s vytápěním a soc. zařízením cena za osobu / noc a snídani: 280,-Kč (vybíráme)
Večeře sobota + kýta + krocan: 150,-Kč (vybíráme)
K pití bude pivo KONRÁD 11° a PLZEŇ a možná Svijany....., a další pochutiny a jedy bude možno v areálu zakoupit po celou dobu akce
Tak jsem se prihlasil... jen mam par dotazu:
1) Jak je to se spanim ve stanech (a cena)? Chatku pro 6 bych fakt radsi vynechal
2) Kdyz uz jedu do tech koncin, chci Svijany 13 Knize! Co s tim?
adventure73-pardal napsal(a):
... off road vyjížďka bude určena pro motorky 600cm3 a více (vzhledem k tomu že se budem pohybovat těsně vedle CHKO, na malých kroskách k nám ani nejezděte...)
Ahoj. Jak prosím Tě souvisí blízkost CHKO s malýma kroskama? Co je to vůbec malá kroska?
... off road vyjížďka bude určena pro motorky 600cm3 a více (vzhledem k tomu že se budem pohybovat těsně vedle CHKO, na malých kroskách k nám ani nejezděte...)
Ahoj. Jak prosím Tě souvisí blízkost CHKO s malýma kroskama? Co je to vůbec malá kroska?
Asi tim mysli:
Pokud mas motorku s nehomologovanym ladakem a planujes tam jezdit po lese, nejezdi
1) Jak je to se spanim ve stanech (a cena)? Chatku pro 6 bych fakt radsi vynechal
Tak s tím spaním ve stanu to moc nevidím, zkusíme se ještě poptat ale je to klalsická rekreačka která se stanováním nepočítá - sprchy a WC jsou přímo v chatkách.... Chatky mají dvě ložnice v patře + jedno lůžko v přízemí, není to nějaká masová ubytovna.
Svijany budou spíš 11, mělo by to bejt jako levnější varianta k Plzni, ještě se uvidí.
No a je to pro motorky typu cestovního endura s tichým výfukem, formulace "malý krosky" není úplně přesná, ale rozumnej člověk pochopí co je tím myšleno - vím že ty to chápeš, to je pro kolegu.
Čau, Tom
Tu trinacku ti nekde koupim , kdyz mi to jeste predtim pripomenes.....
Stany tam nejdou, nejsou na to zarizeny, ale tam od Vas z Brna urcite pojede lidi více a tak neni problem byt v jedne chatce spolecne a po par 13° ti to bude stejne jedno
Upravil Pardal dne 06.07.2010 22:29
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Tak jsem taky prihlasen.Je to hodne dopredu,tak to snad vyjde.Jestli pojede i zena jeste fakt nevim.Tu jsem zatim neprihlasoval.V nejhorsim bude jist ode mne a spat na jedne posteli podemnou.Nebo vedle,jestli se vejdem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Tak jsem taky prihlasen.Je to hodne dopredu,tak to snad vyjde.Jestli pojede i zena jeste fakt nevim.Tu jsem zatim neprihlasoval.V nejhorsim bude jist ode mne a spat na jedne posteli podemnou.Nebo vedle,jestli se vejdem.
Ahoj mám jen otázku k organizaci z těch vyjížděk je třeba vybrat jen jednu nebo se stihne více, jak si to tam všici zaškrtali (i já)
A ještě jedna otázečka zda by mohlo být k vidění oblečení http://www.outlet...nduro-blue nejlépe velikost M, celkem bych o něm uvažoval, pokud je víc vzdušnějsí než klasický textil s vložkou a membránou. Ale to jen tak otázka, kdyby náhodou byla ta možnost...
Upravil madmike83 dne 19.07.2010 21:31
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
MadMike83 napsal(a):
Ahoj mám jen otázku k organizaci z těch vyjížděk je třeba vybrat jen jednu nebo se stihne více, jak si to tam všici zaškrtali (i já)
A ještě jedna otázečka zda by mohlo být k vidění oblečení http://www.outlet...nduro-blue nejlépe velikost M, celkem bych o něm uvažoval, pokud je víc vzdušnějsí než klasický textil s vložkou a membránou. Ale to jen tak otázka, kdyby náhodou byla ta možnost...
Ahoj, no vyjiždky všechny asi nestihnes, bylo to mysleno jako vyber, ale v pohode na miste se rozhodnes co ti bude vyhovovat.
Ivo Bohuslav napsal(a):
Jo prdlajs, píše mi to, že je plno.
No jo, už je plno.... ale jedname o nejakem rozsireni kapacity a predpokladam ze po mailu na zacatku zari vsichni svou účast nepotvrdí a tak vznikne par dalších mist. Popripade kdo mate VÁŽNÝ zajem o učast tady s fora, napiste mi PM. Dal bych Vas hned jak by se neco uvolnilo
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
O víkendu jsem se dozvěděl, že sobota 02.10.2010 je vyhrazena oslavě otcových osmdesátých narozenin. Moje matka zorganizovala rodinné setkání na právě tento den a termín je skálopevný. Nicméně sobota večer a neděle celý den je volno. Je možné přijet případně až v neděli ráno?
Radosek napsal(a):
O víkendu jsem se dozvěděl, že sobota 02.10.2010 je vyhrazena oslavě otcových osmdesátých narozenin. Moje matka zorganizovala rodinné setkání na právě tento den a termín je skálopevný. Nicméně sobota večer a neděle celý den je volno. Je možné přijet případně až v neděli ráno?
V nedeli dopoledne klidne doraž, vetšina lidí tam ještě bude. POkud je to jiste ze nepotrebujes spani, tak mi to potvrd a ja te vymazu ze seznamu a jedno misto se uvilni pro Ivo Bohuslava :-)
V nedeli dopoledne klidne doraž, vetšina lidí tam ještě bude. POkud je to jiste ze nepotrebujes spani, tak mi to potvrd a ja te vymazu ze seznamu a jedno misto se uvilni pro Ivo Bohuslava :-)
Tímto přeji Ivovi klidné spočinutí...
Sobotní oslava nepotrvá do pozdních hodin, dorazím v neděli ráno, to je na tuty...