dneska jsem mluvil z Emíliem prý má odepřeno sem cokoliv napsat původně na 14 dní je to víc něž půl roku?? ať už to bylo jak bylo není ten trest pro někoho kdo má BMW gs, rád příliš dlouhý????????
Berte to jako petici pro navrácení Emila Já jsem pro !
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal(a):
dneska jsem mluvil z Emíliem prý má odepřeno sem cokoliv napsat původně na 14 dní je to víc něž půl roku?? ať už to bylo jak bylo není ten trest pro někoho kdo má BMW gs, rád příliš dlouhý????????
mas spatne informace.
Emil pozadal o vyhozeni SAM, nacez mu Milos (zcela rozumne) vyhovel.
Takze -- at si Emil dohodne pripadne zruseni banu sam.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Presne tak... Emil provokoval, provokoval.. pak provokoval na stoosmdesatou a v cilove rovince si pod sebou urizl vetev.
Tj. Milos tu neni ten zlej, to se ho musim zastat... tohle je komplet prace Emila.
Takze by Emil treba mohl sepsat otevreny omluvny a prosebny dopis.
Jdu spat
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
fifa napsal(a):
mas spatne informace.
Emil pozadal o vyhozeni SAM, nacez mu Milos (zcela rozumne) vyhovel.
Takze -- at si Emil dohodne pripadne zruseni banu sam.
Já jsem pro,aby se vrátil Občas,když něco hledám ve starších tématech,narazím na jeho přízpěvky a brečím smíchy
Je to borec.Jen by si ty jeho kydy nesměli někteří brát moc osobně,aby se zbytečně
neuráželi
Upravil Mr GS dne 23.06.2010 22:41
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
1) Emil odešel sám a jeho účet byl zablokovaný na jeho vlastní žádost.
2) Já jsem rád, že zde není, protože najednou s webem mám o mnoho méně práce. A důvody, které mě k tomu ještě vedou:
- Lidé zde nejsou nesmyslně napadáni. Ne každý chápal jeho projev a já jsem musel několikrát řešit spory. A z mého pohledu řada rozumných lidí, které jsem i osobně znal, tak raději úplně odešla, nebo přestala přispívat.
- Diskuse teď nějak výrazně neodbíhá od tématu a web který je zaměřený na motorky, tak se zabývá motorkami.
- Diskuse není zaplevelená nic neříkajícím textem.
- Přestaly se objevovat obscénní obrázky.
Může to vypadat, že jsem proti němu nějak zaujatý, ale tak to není. Z mého pohledu, pokud jeden člověk mně přidělával tolik práce, tak je jen logické, že bych z jeho návratu nebyl nijak nadšený. Už i dříve se na chvíli odmlčel a pak se vrátil s o to větší vervou. Web dělám ve svém volném času a jen z fandovství k motorkám BMW. Stalo se z něho něco víc, než co jsem si představoval a z toho důvodu mu musím věnovat i patřičný čas, který musím brát jinde. A tak se teď snažím, aby pro vás většinu fungoval co nejlépe a co nejvíce podle mých představ. Když se ohlednu zpět, tak je ale s podivem, že nyní z 1954 registrovaných členů, za celou dobu byl vlastně jen Emilio ten, který mně komplikoval život tak, že jsem i uvažoval, že s webem úplně seknu. Přidělával mně takovou práci, o kterou jsem nestál a z webu se stával neužitečný bastl. Toto je můj pohled.
Jinak na konci dubna jsme si s Emiliem psali a v závěrečném emailu uvedl toto:
Emilio:
...
Pred casem jsem si dal takovy jakoby strop,kdyz se do meho svatku neprihlasim,tak uz nikdy na ty stranky okem nezavadim i kdyby za mnou prijel swat na nove adventure...:-)))
Takže i asi výše uvedené hovoří o tom, že stejně Emilio už o web nemá zájem. Jinak si opravdu myslím, že by pro Emilia a jeho příznivce bylo nejlepší, kdyby si založil třeba na motorkari.cz své vlákno, nebo na různých webech lze zřídit vlastní chatovaní místa, kde by se Emil mohl svobodně vyjádřit bez obav, že by to někomu vadilo a že by jiným přidělával práci. A pokud by šel ještě dál, tak si může vytvořit i vlastní web, který bude úplně podle jeho představ.
Emil je nepochopená osobnost, která potřebuje pro svoje myšlenky víc, než může tento web nabídnout.
On sem stejně chodí, pod jiným jmenem
Kdo se tady nejvíc podobá Emilovi?
Emilio: aspon na ty srazy bys moch jezdit, at je sranda. škoda že sme se s fífou nestvili, když sme se vraceli z alb.
hlavně, že je pivo ftlamě
Staví panáček své hnízdo, stejně jako já. Jede nyní na Garmiš a já nestíhám. Jo a pěkně se nám to na východ od Prahy zahušťuje - Bigr, Já, Emilio, Bob............nejdál od Práglu z téhle tlupy je Bigr Já to mám k Emilovi na cigáro v autě. Asi v létě pogrilujeme. Mám takovou malou pípu a věčně prázdný soudek a nejen prací živ je člověk Počítám, že mu výhledově pojedu zkontrolovat stavbu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz