Přátelé, kamarádi,spoluuživatelé bmwgs webu, díky nadstardantní a rozhodně ne běžné pomoci a aktivního nasazení zdejších notoricky známých členů Hickse a Moraba, mám dnes konečně možnost být opět na síti a tím i našich stránkách...
Na jinak zcela báječné dovolené v RO jsem měl dost nešťastnou nehodu s větším počtem zranění, což však nemá být stěžejním tématem tohoto příspěvku. Po převozu do pražské nemocnice,ač nebylo mou touhou tenhle průšvih zatím ventilovat, stalo se, že informace k některým z Vás prosákla a tak tímto, hned jak se mi naskytla příležitost, děkuju za nevšední projevy přátelství, účasti a fakt bezvadného pocitu sounáležitosti, milé dárky a povzbuzení... Je mi to tu v domě bolesti obrovskou posilou, těžko se mi hledají výstižná slova vděčnosti...
oooo díky za kompliment. Ještě jednou takhle veřejně, dej se nám brzy do kupy ať zase někam vyrazíme, už se těším. A máme fakt radost, jak se parádně zlepšuješ, jen tak dál!
Maiali nel Fango!
Ačkoli se spousta z nás nikdy neviděla myslím,že je Svatou povinností pomoci každýmu na cestách.A lidem z tohodle super webu dvojnásob.Držím pěsti ať se rychle uzdravuješ!Potkat to může každýho z nás.Mně už to potkalo a kluci z afrikatwin.cz pro nás jeli až do Albánie.Je super,že si dokážeme takhle pomoct.
morabo napsal(a):
oooo díky za kompliment. Ještě jednou takhle veřejně, dej se nám brzy do kupy ať zase někam vyrazíme, už se těším. A máme fakt radost, jak se parádně zlepšuješ, jen tak dál!
jj... je to kus chlapa, hoji se nastesti snad dobre..
tak drzim palce at to jde stejne dobre jako doted... prece jen je to vzdy trochu sazka do loterie.
Jinak take dekuji
Upravil hicks dne 25.06.2010 07:46
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
snad se dáš brzo do kupy držim palce
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Díky vám všem za povzbuzení, je to vážně prima.
Fanošu, někdy někoho třeba znáš, ale ani o tom nevíš... vloni jsme si spolu dávali pivko na Slovači, myslím, že to bylo na TT Rally v Levočskej doline, ale při počtu tvých obdivovatelů -ek, není divu, že ti každej neulpí
Vjetrníčku, každé z míst, která zmiňuješ, má pro mne těžko odolatelné kouzlo a žádné z nich bych nechtěl vynechat. Jak se já i můj mustang zotavíme..., nejspíše ale začneme tím Švejkem,že..
Těším se na shledání s vámi všemi na rozmanitých akcích, snad již brzy. Mám čerstvě po další rehabilitaci, je to každý den lepší, brzy mne doufám odtud vykopnou a bude ještě líp...
Ahoj Jardo!Tak tohle ti nezávidím a přeji co nejdřívější uzdravení.Před nedávnem jsem si tam taky poležel (taky nehoda na moto) a nemohl jsem se dočkat,až odsud vypadnu,takže asi vím jak ti je ale jak jsi živej a celej,tak je to ok brzy se určitě dočkáš
Tak se uzdrav a brzy zase jezdi...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Vjetrnik napsal(a):
to Jarda: jinak jsme interně odhlasovali, že by jsi měl zůstat u svého slušivého "letního" sestřihu...
Pokud budeš baštit červené (né modré, ty teď nejsou potřeba ) pilule, tak u Švejka jsi cobydup...
ale ty modre ho mozna zvednou rychleji z postele
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jardo neco na povzbuzeni-2 fotky kdy jsi jeste fit a celej i s brachou.hele a dluzis mi jeste podrobnosti o medvedech pod fagarasem+info o prejezdu hory rarau.nas klaster tentokrat zase nezklamal a pozvani na obed se nedalo odmitnout.akorat je potreba tenhle klaster drzet v tajnosti z duvodu nedobytnosti turistu.jo a dej se uz konecne do kupy.pozdrav i pro pavla.
[/img]
Byl jsem za Jardou hned v neděli jak jsem se to dozvěděl ještě na jipce je to veselá kopa i když domlácenej tak stále s veselou ,myslí tak jak ho známe s piva,nesl jsem mu plzen bohužel byl na kapačkách tak by se to asi špatně míchalo
Jardo drž se pokud jseš již odpojen,přinesu Plzeň 12% přijdu v ne navečerdrž se.
No mládenci, veselá diskuze se nám tu rozjela, jen co je pravda... Pilule poctivě užívám, samozřejmě ty červený od Větrníků a srůstám jen to praští! Je ale vidět, že Hicks je z doktorský rodiny a poslední poznatky lékařský vědy mu nejsou tajemstvím. V domovech seniorů, jak jsem se doslech, dávají prý ty modrý dědečkům, aby jim přes den nepadaly tepláky, v noci pak dědkové z postele...
Holubbe, ty chlape zlatej, až mám skoro slzy v očích - fotky z úvodu expedice, vichni ok, motorka jak ze žurnálu, no nic, bude zas.. A beseda taky a věřím, že nejen jedna, zážitků na román...
Znovu a rád děkuju za vaše skvělé pozdravy, hojí to člověka před očima