Dnes bylo rozhodnuto o datumu této akce, která bude mít již třetí pokračování. Jedná se o takový český Ellefant (někteří to nazývají Cyclifant ), kde je sehnané malebné místo s přilehlou loukou lemovanou končinským potokem se studánkou s pitnou vodou (ne jenom jednou) a kapličkou. Spaní bude ve vlastních stanech, občerstvení bude zajištěno. Nebudou to sice hody, ale nějaká klobáska na ohni udělaná a krásně vychlazené pivko tam bude. Celá akce se koná v podstatě na venku, takže dobré oblečení je podstatnou věcí. Akce se koná na pozemku mého kamaráda a pozemek se n létě seká, takže kdyby bohužel nemělo přát počasí tak, že by zem nebyla umrzlá, musela by se akce zrušit, protože není žádný vhodný prostor na její konání v takovémto počasí. Ale taky jsem dnes slyšel, že od půlky února má být zima se vším všudy. Tak budeme doufat. Akce se koná v termínu
.
22 - 24.2 2008
.
Ted bych po vás přátelé chtěl ještě zhruba vědět kdo přijedete, at vím čeho kolik připravit. Není to nic závazného, protože chápu, že se do té doby může spousta věcí změnit, ale děkuji za napsání jmen.
.
S pozdravem Cycli a zimní team
Mapa http://www.mapy.c..._142034817
Upravil Cycli dne 23.01.2008 19:02
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Milos napsal:
Se mnou můžeš počítat a kdyby nevycházelo počasí, tak něco vymyslím
jasné kdyby náhodou počasí nedovolovalo tak já mam chalupu v podkrkonoší,tam by se nás pár vešlo a nebil by problém se tam přesunout!!!!prostě když v týdnu budem vědět že ta louka bude podmáčená začnem něco vymejšlet jinýho a je to!!! dobrej nápad Miloši!!!
Alda napsal:
Je to hodne na rychlo, skoda, casove - pracovne nestiham.
vždyt je to až za měsíc tak jaký narychlo.......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Taky si myslím, že měsíc dopředu je dostatečná doba, ale zaleží na každém s jeho práci. Ještě bych chtěl podotknout, že příjezd auty je povolen.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Taky si myslím, že měsíc dopředu je dostatečná doba, ale zaleží na každém s jeho práci. Ještě bych chtěl podotknout, že příjezd auty je povolen.
jo ale ty co přijedou autama budou nosit za trest těm ostatním kuželky )
Jaj, toho jsem se bál, že už od začátku roku budu muset odříkat akce Bohužel mám teď na jaře až do června školu a k tomu až ve F-M to se sice nacestuju ažaž, ale na ostatní bohužel nějak nebude čas. Snad bude ještě iná GS-ácká akce. Ach jooo.
Upravil jenca dne 24.01.2008 17:54
Když jedu, tak jedu.
Hmm, tak sem si říkal jak písnu Shimimu, abych nejel ze severních Čech sám a já vodjíždím akorát na hory.
Pěkně.
Tak to z toho nic nebude.
Hory už mám zaplacený.
Misik napsal:
Hmm, tak sem si říkal jak písnu Shimimu, abych nejel ze severních Čech sám a já vodjíždím akorát na hory.
Pěkně.
Tak to z toho nic nebude.
Hory už mám zaplacený.
Tak někdy příště.
tak to je škoda pane,ale já taky pořád nevim jak to budu mít v práci,ale budu se snažit abych tam nechyběl
Sakra, kdyby chtělo tohle počasí zůstat i na Přežití. To by taky šlo, protože bude sucho bez bahna a třeba by to vytáhlo i víc z vás.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
To bude snad vyslá (relativně) když bude takovíhhle počasí. Tak potom by to asi nebyl problém. Jde o to, že jinak by se rozprasečila a vše by bylo od bláta a tak. No tak si budem přát takový počasí jako je ted a snad to dopadne.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi