Ja mam najeto 10tis. na Touranckách a fakt spokojenost... Ovšem terén pouze suchý... Taky přemýšlím, co obout, abych si ji mohl poklopit na asfaltu a přitom se dokázal vyškrávat na mokrý rozbahněný kopec...
Někteří tady tvrdí, že na ostrém drapáku rvou stupačkama... Hoši sorry, ale dokud to neuvidím, neuvěřím... Při výšce motorky a stupaček celkem impossible... Tourancky mám sjeté tak 3mm k okraji a ke stupačce chybí ještě pěknej kus... Leda máte na měkko zadní tlumič a sedíte níž...?
t63 uz je tost off...
moc tomu nerozumim...moto mam prvni a to od vcera.)jen nechci slapnout vedle a pozdeji to prezouvat!
zatim me zaujalo...mitas E-07...pirelli MT60...contiEspase...michelin pilot road...metzeler enduro 3
Předek i zadek - Miitas E 09.
Nedám na ně dopustit.
A na tu stupačku ti to ukážu - přijeď.
Je pravda, že na ně nenajedeš tolik km jako na Touranckách, ale vzhledem k pořizovací ceně - pohodičkaaa....
joni přiložený následující obrázek:
T63 = spica gumy. .... a ze by byly moc off? A co by jsi tam vlastne chtel? Pokud jezdis 50/50, tak zapomen na Mitasky 07. A nebo zustan na silnici. 07 rozhodne ne dozadu. Mozna tak na predek a na zadek 09. Jeste je to spis o tom, kolik do toho chces vlozit penez. Kazdopadne se spalku na asfaltu neboj.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Mitas EO7 předek, zadek. Skvělá cena, na sucho solidní (silnice i cestynecesty), na mokru na silnici horší, ale s opatrností v klidu. A bláto, mokrá tráva a bahno jdou do určitého množství taky... Ale je jasný, že na motokros už to není...
Mitas E09 dozadu je jasná volba- klopení na stupačku na požádání taky ukážu. Vpředu měním podle potřeby - Karoo2 univerzál, jakoukoliv ostrou MX když chci offat a E07 na dojetí nebo dlouhý přesuny po dálnici.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
2 TOLI: Tak až budeš mít cestu do Plzně, stav se... Je tu úsek nového asfaltu a krásné klopení... Jezdím tam denně do práce a na stupačku se nikdy nedostanu a to už si říkám, že to přeháním... Jen pro zajímavost zkusím někoho požádat o změření výšky stupaček, když na tom budu sedět...
Co jsem mel Anakee, tak jsem drhnul taky casto na Touranckach jsem zatim nedrhnul, pac jezdim ted furt ve 2 a to jezdim preci jen vic opatrne a mam na nich jen 500 km. S obema gumama jsem nemel nikde problem, ale jezdil jsem pouze lehky off.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
4 rodwy. Proc porad spekulujes? Kup vyzkousene. Dozadu dej E09, lacina a dobra guma. Dopredu treba tu E07. Ale spis TKC a mas sadu 50/50 jak pozadujes.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
myslel jsem,ze 50/50 je trema E-07 nebo M-enduro 3.)
mam ji nove tak jsem ji chtel nekam projed.slovensko nebo tak neco.coz prave vubec nevim jestli je real na treba 09.
ale asi to chce spis jezdit nez spekulovat nad pneu:)