už se tomu nijak nevyhnu, takže za tejden 17.7 se ženim. Kdo by měl chuť může mě doprovodit k oltáři. Sraz v 10 dopoledne u mojí nastavající ve Velkým Boru u Horažďovic.A pak přesun 5km k obřadu. ( kristepane to zní strašně...)
holt na každýho jednou dojde
hlavně, že je pivo ftlamě
tak at vam to spolu dobre jezdi ... a tak ...proste ...
P.S. ... manzelstvi neni zadna tragedie, to zvladnes ... a to ze je to pruser zjistis jednou takhle vecer, kdyz budes stat u zehliciho prkna a budes zehlit zaclony ...
vevis napsal(a):
Nic si z toho nedelej!Nekdy to neni zas tak spatny!
Někdy je to ještě horší Ale časem , když budeš mít kliku, bude z tvé baby docela fajn chlap Tedy ne postavou, ale tak nějak se zblíží naturely. Ježíši, teď mě to došlo Tak to musím být alespoň napůl baba po 20 letech.......a doma jsem jediný s ocáskem. Zbytek je prasklej.
Ale jinak přeji hodně štěstí. Být to o týden později, udělal bych si výlet.Takhle mám již o čas postaráno - hákuju.
Upravil Medik dne 12.07.2010 20:12
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nebojíš se jezdit po světě na motorce a bál by ses manželství... se nebúj, vono to pude...a má to i nějaký výhody, třebaaa....hmm....třeba....to...no....třeba, že si můžeš zasouložit i když se ti nechce
... a ještě jedna výhoda manželství: Aź se za čas rozvedeš, budeš sice chudej jako kostelní myš, ale narovnáš si záda a budeš si vážit svobody jako nikdy před tím...
Ale do tý doby Ti přeju hodně štěstí...
Pokud je manzelka aspon trochu hodna a toleratni(samozrejme hlavne hezka),tak te ujistuju,ze je lepsi bejt obcas zenatej,nez svobodnej!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!