Zdravim vsechny Geesaky. Nevite o nejakej sikovnem servisu v okoli HK? Potreboval bych zkontrolovat, pripadne seridit 1100, od spodu obcas trochu zacuka. Dik.
Dneska jsem jel viděl nějaký showroom BMW u výpadovky na Pardubice, venku měli i moto, ale bude to patrně klasický autorizovaný servis s nemalou hodinovkou... Takže asi nic co hledáš, ale kdyby náhodou...
Maiali nel Fango!
V nokamoto se na serizeni neciti, doporucili mi 2B moto v Trutnove. Google mi nasel i Renocar v Hradci, tak jsem tam volal, objednal se na ctvrtek a pak se jich ptam, kde je najdu. Nakonec se ukazalo, ze jsem se objednal do Brna, ze v hradci pouze pred casem prodavali pneu a cislo na pevnou maji presmerovane do Brna
Hradecky stratos bude pry plne v provozu az cca za mesic, doporucili mi 2B moto v Trutnove.
Takze nakonec asi fakt vyrazim do Trutnova i kdyz me snad nenapada zadna serednejsi vyjizdka z HK, nez smerem na jaromer
Nemate jeste nekdo nejaky dalsi tip? GSek ted po hradci jezdi hafo, samy plne osazeny 1200 adv i s komplet kuframa ackoli tusim, ze hranice mesta opousti malokdy
Bez Avataru Bydliště: Nespecifikováno
Datum narození: Nespecifikováno
Telefon: Nespecifikováno
ICQ#: Nespecifikováno
Skutečné jméno: Nespecifikováno
[Soukromé zprávy] Motocykl: Nespecifikováno
Další informace
Kraj Nezadáno
Země Nezadáno
Cesty Nezadáno
Jiné motocykly Nezadáno
Skype Nezadáno
Zkušenost s motorkou Nezadáno
Příslušenství na motorce Nezadáno
Představení (něco o sobě) Nezadáno
Statistiky
Datum registrace: 12. July 2010
Poslední návštěva: 13. July 2010
Odeslané vzkazy: 0
Odeslané komentáře: 0
Příspěvky do fóra: 3
...toto je u SiMi - ho, kdybych věděl o koho jde, řekl bych: Stav se mrknem na to, ale takto, když se přihlásím do GS stránek, tak se za původ nestydím, nebo se pletu???.
JSOU MEZI LIDMI I PROVOKATERI, PROTO PISI, POKUD JE ZAJEM, MOHU PORADIT.
Upravil bmwivo dne 13.07.2010 22:00
bmwivo: hoj, profil uz jsem dle moznosti doplnil :-) nejsem rozhodne zadnej provokater, ani se nestydim. Pokud budes ochotny pomoct, budu rad a moc rad bych se treba i nekde setkal osobne a chvili jen tak pokecal, nad bavem, ci kavou...
Hoši, no paráda, už vím jaký servis pán hledal, pan( SiMi), servis tak zvaný Za děkuji, to je fakt, že se servis s tímto názvem blbě hledá.
Nabídl jsem pomoci, budíky mám, nebyly úplně zadarmo, ale co je nejcenější, co platíme v servisech, je to co? No prostě vědět kam na to a co s tím.
Pána SiMi jsem viděl dnes poprvé, jen pro představu, prostě podání ruky, potykání, obdiv moto BMW a tak dále.
No co, tak to natočím, otáčky kolísají, motor nejde pravidelně, otáčky v rozsahu 1000 až chvílemi pod 900, pro mě jasná věc. Dojdu pro budíky, napojím je a hned to vidím, vyladím obtokové šrouby, srovnám otáčky na 1100 až 1150/min a přidám, přidám párkrát a vidím, že levý válec je pozadu, doladím na bowdenu tak, aby šly oba válce stejně, paráda, na dorazy se mně to vrací, lanka berou stejně, motor jde pravidelně. Upozorňuji pána, že nahrazení Ysvodem katalyzátor a otevřený výfuk, otevřený filtr ochudí směs a může mít vliv na pravidelnost chodu motoru v určitých otáčkách a může dojít k nežádoucím, vyšším teplotám, které mohou ve finále poškodit motor, že němec na to vymyslel přemostění určitých kontaktů v pojistkové skřínce, čímž se změní mapa CDI a jinými slovy obohatí se směs a vznikne prostě jiná křivka zapalování.
Povídám, musím končit, slíbil jsem své paní, že zajdeme procházkou na večeři a dvě piva. Tak se loučím s očekáváním, že pán poví, co jsem dlužen, no já bych řekl, no tak něco za službu, tak třeba na pivo.Ne , stalo se: Tak dík, pokud budu něco potřebovat zase se stavím.
SiMi, NESTAVUJ SE.
Chápete to? Nejde mně o dvě tři stovky, jde o princip. Lidi co ví očem mluvím mě pochopí, takových rádoby kamarádů bych mohl mít na každém prstě několik a proto se patří na to vykašlat. Jsem dost starý, ale stále se učím.Ivoš.
Ivoš.
Nic si z toho Ivo nedělej... je to smutný,ale nic s tím nenaděláš,chyba nastala asi už ve výchově
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
morabo napsal(a):
Dneska jsem jel viděl nějaký showroom BMW u výpadovky na Pardubice, venku měli i moto, ale bude to patrně klasický autorizovaný servis s nemalou hodinovkou... Takže asi nic co hledáš, ale kdyby náhodou...
tam bych si nedal opravit ani píchlí kolo... jak se ke mě krásně arogantně choval pán ze servisu...nasrat a rozmazat!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
.. co nadelas... ac o dost mladsi ... znam... dobre znam - ne toho pana, ale podobne prihody.
... nejveselejsi zazitek jsem mel s tchanem svyho brachy. Pred lety jsem mu nechal pres kamarada u distributora postavit naslaplej pocitac za velkoobchodni nakupku. Dovezl jsem to z Prahy zdarma do Jiznich Cech, donesl k nemu domu, rozchodil. Podavam mu fakturu, ze to musim rano skocit klukum v Praze zacalovat, on na ni kouka a pak povida... a DPH mi nevratis?
... no sel jsem do vrtule...
... od ty doby ma rodina smulu, at si ty kramy kupuji, kde chteji. Stejne at clovek dela, co che, je ve finale za ****a tak jako tak.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
omlouvam se, ze jsme se spatne pochopili. Rozhodne jsem nemel v umyslu te zneuzit a prave to rozlouceni co jsi popsal jako: "Tak dík, pokud budu něco potřebovat zase se stavím." nebylo receno a rozhodne mysleno takhle, ale v duchu: "stavim se poreferovat, jak se serizeni "povedlo", a abysme se taky srovnali". Tim jsem nemel v umyslu nekdy za pul roku, za rok, ale ted, dnes nebo zitra, proste v nejblizsi dobe. Chtel jsem ti dnes zavolat, moc ti podekovat za perfektni ochotu a pomoc a domluvit se, kdy se muzu stavit s nejakou tou "odmenou". Moc si vazim lidi, kteri vi jak na to a rad to ocenim nejen pozitivni referenci treba nekde na foru. Mrzi me, ze to cele vyznelo takhle.
Jsem rád že se to nakonec takhle urovnalo,asi došlo k velkému nedorozumění, nemyslím si že by tu někteří lidi byli až takový ku..y Jak SiMi slíbil, tak jistě udělá. I já jsem kdysi využil služeb člověka, kterýho jsem viděl párkrát, pomohl mi s přezutím, dostal nějakej ten bakšiš a všichni byli spokojeni ( thx Milan Znojmo). Někteří lidi jsou ochotni utratit nemalé peníze za technické vybavení k opravám a údržbě a holt se jim to musí alespoň částečně nějak vrátit.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
... vzdyt bych byl sam proti sobe. GSko uz precijen neni nejmladsi a ac rozhodne patri spolehlivosti k tomu lepsimu mozna az nejlepsimu, tak se da ocekavat, ze ruzne zavady se budou objevovat casteji. Rozbit si kontakt na sikovneho a zkuseneho kolegu, ktery muze casto i vic, nez jen poradit, to by prece za nejakych tech "par stovek", jak psal Ivo, nestalo. Jinak jen zaverem, klobouk dolu - Ivo nejen ze ma asi nejhezci Gsko jaky jsem kdy videl (a predpokladam, ze mu bezi stejne hezky jako vypada), ale opravdu umi a vi kam sahnout. Jeste jednou, diky Ivo, za pomoc, masina prisla o vetsinu nectnosti a jezdi o dost prijemneji.