Tak jsme si to s přítelkyní hrkaly domu po 3 týdnech po dálnici že teda maknem a povalíme domů.A co se nestalo,praskl ji řetěz na 650 GS a co je nepochopitelné tak i na malé rozetě uletěl šroub.To sice není neobyklé,ale stát se to může.Ale co mě ze všeho nejvíce sklamalo,že kolem nás projelo nepočítaně motorek,a to i s čech a NIKDO nezastavil.Ano teď bude hodně chytrejch psát co a jak a podobně.Pro mě je to smutné zjištění,že projelo kolem asi dobrých 15 motorkářu na BMW a my oba máme tento stroj a ani se nikdo neohlídl.Opravdu smutné,po 5 hodinách se nám to podařilo naložit a dojet domů.Ale ponaučení s toho mám ,že tady se vesměs každý prsí jaký neni motorkář...a výsledek?? Prachmizerný!!!! Tím se nechci nikoho osobně dotknout jen jsem se chtěl podělit o zážitek ,nic víc nic míň a každý ať si to přebere po svém....u nás se nic nemění a zastavíme pokud uvidíme še že někdo potřebuje pomoct..mnoho kilometrů bez nehody a víc štěstí.
Upravil czunik dne 12.07.2010 16:22
http://czunici.ra...
czunici napsal(a):
Tak jsme si to s přítelkyní hrkaly domu po 3 týdnech po dálnici že teda maknem a povalíme domů.A co se nestalo,praskl ji řetěz na 650 GS a co je nepochopitelné tak i na malé rozetě uletěl šroub.To sice není neobyklé,ale stát se to může.Ale co mě ze všeho nejvíce sklamalo,že kolem nás proje nepočítaně motorek,a to i s čechů a NIKDO nezastavil.Ano teď bude hodně chytrejch psát co a jak a podobně.Pro mě je to smutné zjištění,že projelo kolem asi dobrých 15 motorkářu na BMW a my oba máme tento stroj a ani se nikdo neohlídl.Opravdu smutné,po 5 hodinách se nám to podařilo naložit a dojet domů.Ale ponauční s toho mám ,že tady se vesměs každý prsí jaký nei motorkář...a výsledek?? Prachmizerný!!!! Tím se nechci nikoho osobně dotknout jen jsem se chtěl podělit o zážitek ,nic víc nic míň a každý ať si to přebere po svém....u nás se nic nemění a zastavíme pokud usvidímše že někdo potřebuje pomoct..mnoho kilometrů bez nehody a víc štěstí.
to je jasny, ze pred ignoranci to nechce kapitulovat.
Na druhou stranu pokud jedu sam uz asi nebudu zastavovat zadne skupince chlapu, zvlast ne v noci...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
Na dálnici ZÁSADNĚ NEZASTAVUJI...ani v autě, natož na motorce....no na motorce vlastně ani nemůžu, neb po ní nejezdím...
tomu se říká zrychlený přesun.....vyjímečně..ale ....
po evrope jsme na dalnicich potkali hlavne GSa... Vjetrnika ber s rezervou, ma hrozne casu, takze treba i na Ostravsko jezdi po okreskach...
17 cm
to Hicks: ono na Ostravsko po okreskách je totiž jedna z nejhezčích cest u nás...ale jsou tam zatáčky, takže nic pro Tebe...jinak tedy do Hradce je to nuda, to uznávám, ale potom od Častolovic to začíná být zajímavé, první perla je Suchý vrch...druhá úsek Bukovice-Bušín...třetí Skřítek...a potom úsek Rýmařov-Opava stojí za to celý
Musím říct, že to co píšeš je fakt hodně smutný!!! A možná by se nad tím měl každý zamyslet!!! Stát se může komukoli cokoli a hlavně kdykoli... Nejhorší je, když pak třeba potřebuješ fakt jen na vteřinku ještě někoho k ruce, protože sám nezvládáš a "kolegové" ani nepřibrzdí... Tohle už jsem kdysi zažil, když jsem začínal na kamionu. Je to teda spousta let, ale kdykoli jsi někde stál s nějakým problémem, tak jsi nemusel pomalu ani mávat a každý se snažil pomoct. V zahraničí to byla naprostá samozřejmost!!! Bohužel s postupem času se tohle začalo vytrácet i na balkáně a to už je fakt co říct...
Kolegové motorkáři, nenechte to dojít také tak daleko!!! Bezohledných a neochotných lidí je všude dost a nikdo nikdy nechvátá tak moc, aby nemohl přibrzdit a pomoct třeba jen pouhou radou...
Nabízí se otázka: jsou motorkáři ještě pořád jako jedna velká rodina nebo se to také pomalu rozpadá???
Každý ať si to přebere po svém...
Všem jen šťastné návraty domů a spousty pěkných zážitků při výjezdech..
Vjetrnik: jj přesně tak je to bomba trasa....od HK je to taková placka, ale i když jedeš zadem (Poděbrady apod.) tak se tam kochat ...asi takto ..okolo lesa, pole lán, jede jede z lesa pán ...a dál už to znáte ( pro ty co ne ...na bílém vraném adventůrovi)
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Na dálnici zastaví leda SEBEVRAH...viz. ten "hrdina" minulý týden, co šel dát jinému výstražný trojúhelník...
Takže ať se děje co se děje dotlačit mimo dálnici a tam začít řešit, případně někoho stavět...vůbec se nedivím, že nikdo nezastavil. Na okreskách by zastavil každý, na dálnici nikdo...
tiež som riešil podobné dilema v nedelu na českej d1 v smere do brna bol nejaký čoprista, moto na ceste a z priekopy sa dymilo a potom som si uvedomil že mám za sebou priateľku a bolo rozhodnuté - nezúčastniť na zvyšovaní štatistík úmrtnosti na českých cestách - náhoda a niektorý vodiči sú fakt blbci
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
Vjetrnik napsal(a):
Na dálnici zastaví leda SEBEVRAH...viz. ten "hrdina" minulý týden, co šel dát jinému výstražný trojúhelník...
Takže ať se děje co se děje dotlačit mimo dálnici a tam začít řešit, případně někoho stavět...vůbec se nedivím, že nikdo nezastavil. Na okreskách by zastavil každý, na dálnici nikdo...
jo my to dotlačily mimo svodidla..do trávy a nic..místa hodně...ne opravdu je to smutné...
Jednou když jsem jel z Prahy plechofkou tak před Jihlavou stál v odstavným pruhu nějakej choperák samozřejme,že jsem mu zastavil a nabídl nějakou pomocsice to bylo nepříjemný,ale zastavil jsem a pomalu jsem jel za ním s výstražnýma když on tlačil na parkoviště.Zastavil bych vždycky kdybych viděl motorku a zoufalýho majitele.
czunici napsal(a):
... jen jsem se chtěl podělit o zážitek ,nic víc nic míň a každý ať si to přebere po svém...
Mám ten samý zážitek z loňska. Stál jsem na krajnici jak tydýt skoro hodinu a nezastavil nikdo. Ve dne. Sám s moji paní a s plně naloženou motkou...
Musíš si holt zvyknout, že pomocnou ruku najdeš pouze za svým pravým a levým zápěstím. Čas je holt drahej a co kdybys fakt něco potřeboval...
Výjimky prý existují, ale ještě jsem na ně v reálu nenarazil...
pokud by to šlo opravil bych to..ale to bylo v těch podmínkách neopravitelné...bohužel, takže já seděl u své 12náctky...a čekal na synka až dovalí s trn´dákem ...naložily a valily..4 tisíce nic a kousek od domu tohle..no nenasralo by vás to pánové to ne..jen to že se nikdo ani nezeptal je smutné..stačila nám třeba trocha vody..
czunici napsal(a):
... jen jsem se chtěl podělit o zážitek ,nic víc nic míň a každý ať si to přebere po svém...
Mám ten samý zážitek z loňska. Stál jsem na krajnici jak tydýt skoro hodinu a nezastavil nikdo. Ve dne. Sám s moji paní a s plně naloženou motkou...
Musíš si holt zvyknout, že pomocnou ruku najdeš pouze za svým pravým a levým zápěstím. Čas je holt drahej a co kdybys fakt něco potřeboval...
Výjimky prý existují, ale ještě jsem na ně v reálu nenarazil...
pokud by to šlo opravil bych to..ale to bylo v těch podmínkách neopravitelné...bohužel, takže já seděl u své 12náctky...a čekal na synka až dovalí s trn´dákem ...naložily a valily..4 tisíce nic a kousek od domu tohle..no nenasralo by vás to pánové to ne..jen to že se nikdo ani nezeptal je smutné..stačila nám třeba trocha vody..
tak ja bych treba zastavil...
naposledy mne vypekla parta blbu u slap, co jim o pulnoci dosel benzin.
Nejen, ze jsem najel asi 100km a ztratil hodinu a pul (meli v aute maly dite), nasledne jeste nemeli ani na zaplaceni. Fakt sodoma...
17 cm
naposledy mne vypekla parta blbu u slap, co jim o pulnoci dosel benzin.
Nejen, ze jsem najel asi 100km a ztratil hodinu a pul (meli v aute maly dite), nasledne jeste nemeli ani na zaplaceni. Fakt sodoma...
Jo. Tak tomu se říka ftipná storry...
Holt ne vždycky je dobrý skutek po zásluze odměněn...
Ale zase je to zážitek tak silný, že Tě zaručeně rozesměje ještě v domově důchodců...
P.O.S.T.R.I.L.E.T.
nejvtipnejsi byl zacatek... prejedu most u Cholina smerem na Sedl.. a auto(plechovka) PRES cestu... pribrzdim... koukam.. zadny cigani po stranach, nic... mezitim to odtlaci na stranu.. popojedu nahoru.. koukam... asi 2-3 chlapi... drzim si vzdalenost.
Postava ve tme popojde.
Hix popojede.
postava zase popojde...
Hix zase popojede ))
no pak jsem ho nastesti uslysel.. nebo spis nanestesti.
HROZNA STORY.
po narocnem pracovnim dni... zabit, rozctvrtit
---
pry z neratovic... proste NEJSOU schopny si natankovat. Hlavne ze ma v aute PRAZDNEJ kanystr... neuveritelne. Mel jsem ho nechat si tech 60kmtam a zpet dat peso... mel by do rana co delat.
Upravil hicks dne 12.07.2010 17:37
17 cm