Col de la Bonete, nadhera, lze tam i spat pod hvezdama. Jen skoda, ze uz tam neni sotolina jak bylo asi pred deseti lety... Nicmene rozhodne Byl jsem tam loni...
BMW R1150GS MY02
Jestli chceš jet i ostatní národní parky ve Francii, co jsou třeba poblíž, třeba Grande Canyon atd......, nech si Mencantoure a la Bonette až na konec, jako cíl a závěr výletu, jinak Vás ( s maminkou, samozřejmě ) ten zbytek už moc bavit nebude. Toť zkušenost. Jinak Napoleonská stezka znamená 2803m ze sedla motorky. Máš se na co těšit.
Taky jsem tam byl loni. Nekde jsem si pripadal jak na Novem Zelandu bylo to fakt pekny,takovy jiny nez Rakousky a Italsky Alpy. Cestou do St.Tropez bylo krasny pocasi a bylo to tam uchvatny,kdyz jsem jel domu tak chcalo a do toho kroupy a uz to tolik na mne nepusobilo,ale to je asi normalni
Takze preju hlavne pekny pocasi
Ten grande canyon Verdon taky neni spatnej,ale mel jsem si na zacatku pujcit lodku nebo slapadlo a projet aspon kus po vode,z vejsky jsem tem lidem zavidel.
Aktualne 1250 GSA HP
Zdarec!Neměli by jste někdo nějaký trasy do Garmina nebo aspoň podrobnější popis nějaké cesty po těchto parcích?Chtěl bych nějakou cestu tak na týden.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Vjetrnik napsal(a):
to Ivo: to víš, od té doby, co jsou navigace, někteří neumějí číst v mapách....a jakmile to není "odbočte za sto metrů doleva", tak zabloudí
Neboj se vtipálku v mapě číst umím,ale kdyby měl někdo už zpracovanou použitou cestu,tak by se hodila.Ulehčilo by to práci a hledání a proto tady snad ten web je?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Byl jsem tam v červnu, ale jen jako průjezd takže v parku jeden den.
Mapu bych dopoučil Alpen nebo Francii od Marca Pola. Jsou tam krásně vyznačené vyhlídkové i historické trasy (Route de Grande Alpes, Route le Lavandou, Route de Napolenon atd), a spousta zajínavostí jak přírodních tak i technických okolo.
Tak jsme se právě vrátili, Mercantour je úžaný, Ivo měl pravdu...
Jinak Col de Parpaillon byl pro nás asi zatím nejadrenalinovější zážitek...až bude chvilka,bude to i s fotkami...výsledek je, že mne čeká vyklepávání kufrů a pár lehčích oprav
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Šmankote, Vjetrníku, jsi mi poškodil motocykl. Nic, člověk je sice nasranej, ale hlavně, že se vám nic nestalo. My víme, že jste lehli, ale že má pochroumance akorát motorka. Ale ty panoramata, viď.......Těším se, až sem dáš nějaký fotky. Vždycky, když vidím fotky z dovolený, kde jsem byl, tak jí jedu znovu a zvláštně mě to dobíjí baterky.
Vjetrnik napsal:
...Jinak Col de Parpaillon byl pro nás asi zatím nejadrenalinovější zážitek...až bude chvilka,bude to i s fotkami...výsledek je, že mne čeká vyklepávání kufrů a pár lehčích oprav
to Ivo: neboj, vše dám do pořádku a ještě přidám nějaké to vylepšení...
to Woodman: no...jeli...
Jinak pro příště je docela dobré myslet na to, že tato oblast je bez pokrytí signálem, v některých hlubokých údolích měla i problém navigace se najít. Takže příště beru SPOTa, který zůstal doma v regále.
Každopádně je tam nádherně...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Náhorní plošina, než začne ostré stoupání...
Tak to asi na Touanckách moc nepůjde Tráva a vlko jim nedělá dobře. Kluici, co je ten "tunel", to jako je něco, co nejde projet ve dvou? Má paní nerada pěšky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz