Ahoj, dal by sem někdo rozměry světel R 1150 gs ?, popř jak jsou daleko od sebe a vzdlenost šroubů co drží plastový kryt světel a další rozměry co jsou nutné k výrobě mřížky, jsem mimo republiku a chtěl bych si vyrobit mřížku ale bohužel k motorce se dostanu až v listopadu. Díky moc
jestli mě někdo nepředběhne,jako že asi jo,tak ti to oměřím v neděli a pošlu sem.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj, rozměry na mřížku nevím, ale co vím, kdo mřížky dělá, já měl od nich držáky na kufry, paráda, pasovaly výborně a co je podstatné, přístup ke mně jako zákazníkovi byl super. havran
http://desertpanniers.webnode.cz/
Ahoj, koukal jsem na ty stránky, opravdu fajn ceny, ale víc potřebuji ty rozměry. Jsem v Kosovu do listopadu, než ušetřit chci spíš udělat víc druhů s mřížkou, nebo jen dráty svisle před světlem pak uvidím co se mi bude nejvíc líbit. Kubrt psal že to sem dá tak počkám a pustím se do toho. Měj se.
Adraj : sorry,já na Tebe uplně zapoměl A hele,Kosovo,že jsi byl na Šajkovaci?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nevíte, kde by se dalo sehnat to "pletivo" do mřížky. Plánuji že si na svojí 11ku taky něco vytvořím. Mám na ní, ale 2oko od TT a chci vyzkoušet co tomu bude nejlépe sedět.
Kdyby si chtěl plexi tak tu ještě nějaké mám jen si nejsem jistý jestli už nemám jen na 1100 musel bych kouknout cena je 400,-i s poštovným šrouby,podložky a mezikusy jsou součástí
není problém nechat vyříznout jiné a je to vyměněné za pet minut. Mřízka hezky ale podle mne je to jen estetický, usazuje se pod tím bordel a pak to pořád sundávat kvůli mouchám. No jen jsem napsal svůj osobní názor. Já teda mám plexi a zatím jsem nemusel na světlo šáhnout. Tak at se zadaří.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Tomas_K napsal:
Nevíte, kde by se dalo sehnat to "pletivo" do mřížky. Plánuji že si na svojí 11ku taky něco vytvořím. Mám na ní, ale 2oko od TT a chci vyzkoušet co tomu bude nejlépe sedět.
Pletivo si vyrobíš, navrtej trubičku, 1.5cm prostrč drát a lehce ohýbej sem tam, z vlnovky uděláš krásný síto.Měl jsem to na Africe, zejtra udělam na bávo to samý, jenže decentnější
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Vyrábět si pletivo mi přijde docela pracné. Spíš jsem myslel zda neexistuje něco z čeho by se dalo použít. Jediné na co jsem při bloumání po Obi přišel byla mřížka na gril
No v obi jsem si koupil nerezovou mřízku a vyrobil z ní kryt chladiče a po dvou letech je rezatá. Asi není nerez jako nerez. :-) Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS