Tohle se nepíše lehce... takže jen krátce. Možná jste při projíždění všech těch anonymních zpráv o obětech nehod na motorce narazily na tento článek. http://www.mediafax.cz/krimi/3070229-Na-Kolinsku-se-zabil-motorkar-telem-prerazil-dopravni-znacku
Vězte, že to byl člen fóra Pavel Zámečník (pavel zamy). Byl to skvělý člověk a je ho neuvěřitelná škoda. Lídí jako byl on je na světě jen pár a je strašná škoda, že je o jednoho míň.
Čest jeho památce
tak ať tam nahoře jezdí taky na BMW
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pred týdnem se zabyl můj byvalý spolužák na kolinsku taky, nedostal prednost, ještě k tomu z protisměru, ten idiot s octavkou si myslel, že to stihne a fiknul to pred motorkama na vedlejší. No jo je to smutny.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kupoval si ode mne před lety topcase na šestapůlu a já od něho před pár měsíci krycí plech na hlavní stojan na 1200 GS. Znal jsem ho od kšeftu a naprosto pohodář.
to je mi moc líto, ikdyž jsem ho neznal, byl z Baworáčnický rodiny GS, RIP! a upřímnou soustrast rodině i kamarádům!
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.