jak jsem psal v PM.. s pujcovanim kufru je to takove divne.. pokazde kdyz my nebo Vjetrnici dorazime, je na tech kufrech ten dalsi vylet videt... a to nemluvim o nasledcich i jen lehkeho "odlozeni"... Zegy jsou proste z hodne mekkeho hliniku.
takze za lepsi a nejspis i ekonomicky vyhodnejsi mi prijde najit nekde levnejsi kufry viz. napr. doporucena motoinzerce.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mesky napsal(a):
Koukni na www.motoinzerce.cz jsou tam teď BigHusky za pár kaček.
Vím o nich, bohužel jsou zřejmě jeté na dvanáctce - každý kufr jiný rozměr... Psal jsem do TT a příští týden si mám zavolat...
pockej.. a jake kufry potrebujes? nevim temer o nikom, kdo by mel oba soumerne stejne siroke.
ten original TT nosic na 650ku neni vlevo vice do strany (vyfuk)?
17 cm
TomasMatura napsal(a):
se podívej jaká má 650 vejfuky...
ja myslel, ze ma jeden a to vlevo.. to druhe v originale bud nic, nebo nahrazku... takze si dokazu predstavit, ze to nebude stejne soumerne.
co vim, tak na osmikilo je vzdalenost leveho a praveho original TT nosice stejna, jako na 12ce... takze mohu osadit stejnymi kufry pri zachovani soumernosti.
17 cm
MikiberG napsal(a):
JJ Fanošu, měl by ses teď ukázat a nabídnout kufry i s mtorkou ... to bys byl kofa
KTMkari v tomhle maji vyhodu.. nemusi resit estetiku, protoze si proste tak jako tak uz moc nepomohou 17 cm
xhackerm napsal(a):
Kluci, kašlete na to... Přítelkyně mi odešla a už nevěřím, že by se mi ještě někdy vrátila... Jedu sólo, takže kufry zřejmě půjčovat nebudu muset...
uff... jsou to mrchy...
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
...a nevděčný...místo, aby byla ráda, že ji taky někam vyvezl....
jo.
treba do recka.. privazat ke skale a nechat sezrat Krakenem (jak je to ted v kinech 17 cm
...ti pujcim. Mam ty klasicky Big Husky, mam je uz par let, kupoval jsem je na Dakara, jsou oba stejne velky, 42 l. a pekne dobity, takze nemam problem s tim, ze nejakej sram pribude. Jsou trochu nakrivo, ale na TT ram jsem je vzdycky narval. Tak kdyby se ti vratila, nebo´s ukecal jeji kamosku, ozvi se.
2 frantisek: To je super zpráva... Půjčil bych si je i kdybych jel sám - aspoň si vyzkouším, jak se s tím jezdí... Jen pro zajímavost, mohl bys je nafotit? Plánuješ nějakou cestu nebo se budeš zdržovat v okolí domova, abychom se domluvili na předání?
Jinak bych rád někoho za sebe, ale bohužel o nikom nevím... Takže, pokud máte někdo hezkou dceru, sestru, sestřenici, sousedku atd. s motorkářským duchem a občankou, dejte vědět...