Bendix jsem koupil po doporučení zde na fóru vloni na zadní brzdu. Po 20000km jsou sjetý na plech a to zadní brzdou skoro nebrzdim, takže za mě nee Teď jsem pořídil SBS za 1009,-Kč a jsem na ně zvědavej. Byly mi doporučovány na XX jako adekvátní náhrada Nissinů, tak je zkusim i na báwo.
itchy napsal(a):
Jake pouzivate brzdove desky na 1200, Bremba nemuzu sehnat neni neco dostupnejsi?Neco jsem tu cetl o Bentixech jsou dobry?
AP-Racing.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
AP-Racing synthetic, vydrží mi o hodně víc než původní Brembo, přesto, že víc a citlivěji brzdí. Asi zázrak Kupuju ZDE .
Upravil morabo dne 16.08.2010 12:56
Maiali nel Fango!
Používám na WR jedině goldfren a nemůžu říct špatný slovo. brzdnej účinek je stejnej jak za sucha i za mokra, tak i v blátě i písku. Dlouho sice nevydrží ale to je tím neustálým bordelem, na druhou stranu neničí kotouč takže proč ne když jsou za pár kaček. Teď jsem je nasadil na Adv na zadek a mám je tam cca 1000 km a fungujou bez problémů.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
pazoutek napsal:
Máte ještě někdo zkušenosti s goldfren deskama?
Mám sice jen z motokrosu ale naprostá tragedie pokud to máš s jejich kotoučema tak to funguje jinak je to na pi.ču ... Neblázněte a kupte tam co tam dávaji buď origo nebo nějakou adekvátní nahradu , ty desky se nemění tak často aby to byl duvod šetřit na nich
... servis a diagnostika BMW Motorrad
pazoutek napsal:
Máte ještě někdo zkušenosti s goldfren deskama?
Mám sice jen z motokrosu ale naprostá tragedie pokud to máš s jejich kotoučema tak to funguje jinak je to na pi.ču ... Neblázněte a kupte tam co tam dávaji buď origo nebo nějakou adekvátní nahradu , ty desky se nemění tak často aby to byl duvod šetřit na nich
Bremba, TRW lucas možná ten Ap Racing ale nee Goldfren, ja mám na origo deskách 40 000 a mají víc než pulku takže tak.. Takže až pujdu pro nové desky pujdu pro Bremba
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Na AP Racing silnicni syntetiku mirnej pozor.. brzdi super, ale doslova mi zožraly predni kotouče.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Synci jakou má tlouštku nové obložení v předu ?
Mám tam cca 2.5mm najeto 47 tis km
(nekupoval jsem ji novou ,tak nevím kolik to mělo )
Chci jet trochu dál Norskem tak nevím co to ještě vydrží.
Novej napsal:
Používám na WR jedině goldfren a nemůžu říct špatný slovo. brzdnej účinek je stejnej jak za sucha i za mokra, tak i v blátě i písku. Dlouho sice nevydrží ale to je tím neustálým bordelem, na druhou stranu neničí kotouč takže proč ne když jsou za pár kaček. Teď jsem je nasadil na Adv na zadek a mám je tam cca 1000 km a fungujou bez problémů.
Beru zpět, po 2500 km zničenej kotouč, už tyhle jebky nechci ani vidět Teď jsem tam dal TRW tak uvidím
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015