Scháním spolehlivý partáky na výlet do Albánie v termínu 24.září až 10.října.Jedu tam zejména kvůli přírodě a offroadu ale zase nejsem blázen abych se 1500km od domova pouštěl do velkejch akcí.Takže lehčí a střední terén(jedu na mitas e09 vzadu a sebou povezu ostrou přední C19). Trasa víceméně podobná jako jezdí všichni .Spaní pod stanem v divočině nebo u místních.Celý je to naplánovaný na 17dní s velikánskou rezervou tzn. spíš 14 a mín.Papírovou mapu i navigaci mám, tipy na dobrý místa taky takže pokud to někoho zaujalo nechť se ozve. Případně si o tom můžem pokecat tenhle víkend na srázku u kubrta.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal(a):
Scháním spolehlivý partáky na výlet do Albánie v termínu 24.září až 10.října.Jedu tam zejména kvůli přírodě a offroadu ale zase nejsem blázen abych se 1500km od domova pouštěl do velkejch akcí.Takže lehčí a střední terén(jedu na mitas e09 vzadu a sebou povezu ostrou přední C19). Trasa víceméně podobná jako jezdí všichni .Spaní pod stanem v divočině nebo u místních.Celý je to naplánovaný na 17dní s velikánskou rezervou tzn. spíš 14 a mín.Papírovou mapu i navigaci mám, tipy na dobrý místa taky takže pokud to někoho zaujalo nechť se ozve. Případně si o tom můžem pokecat tenhle víkend na srázku u kubrta.
rád bych se jel do Albánie podívat, jen ten termín- k 1. 10. se stěhuju z Prahy.
Tak jsme se o víkendu dohodlï a účast na akci přislíbil
Viajero na F800GS
Luděk lullu na G650X challenge
Naprc na F650GS dakar
a moje maličkost.
Brzy dodám mapku přibližný trasy. Ted na to ale nemám moc času takže vydržte.
Tak o víkendu jsem slíbil že dám alespon nástřel trasy ale vzhledem k tomu že nemám sílu to vložit do mapsource bo nedejbože do googlu tak dávám alespon odkaz na trasy z kterých můžem vybírat a jsou zakresleny v průvodci od Beby. Poučen z přechozích cest kdy bylo všechno naplánováno do puntíku ,se nyní nebráním improvizacím.
Carnet? Jedem jenom do albánie.Mám jen pas ,zelenou kartu ,nějaký peníze a víc nepotřebujem.Jinak během tejdne se možná dokopu k tomu abych načmárl trasu, ale když koukneš do mapy tak těch tras tam tolik není.
Jsem si to mylsel, ale raději jsem se ujistil... Jo jinak jsem sehnal tu mapu Albánie od Reise know-how, 1:220.000 a taky s kámošem vezmeme nějakého stručného průvodce - čím více tipů na zajímavosti, tím lépe... Zatím čus.
Carpe diem
TOLI napsal:
hned bych jel..ale termín...to se asi budu stěhovat....když tak pokud bych to stíhal bych se přidal..
http://czunici.ra...