Jsou to poměrně nový výrobky, tak těch zkušeností moc nebude. Já používám zatím jen bundu z řady Enduro, jsem spokojenej, krásně větrá, samozřejmě po určitým čase promokne.
Spíš kontaktuj Pardála, ten to sem vozí a nemyslím si že si bude vymejšlet pohádky.
Čau, Tom
Kubicek napsal(a):
Tak má někdo zkušenosti s tím oblečením. Zajímá mne hlavně řada adventure. Tak pište všechny poznatky. Dík
já nevým ale koupil jsem si ad nich tryčko bmw adventure podle inzerce zde na stránkách a po dvou vyprání bylo uuuuulpně v ****u od nich by jsem si nekoupil ani zubní kartáček na čištění žeber na válcích
Kubicek napsal(a):
Tak má někdo zkušenosti s tím oblečením. Zajímá mne hlavně řada adventure. Tak pište všechny poznatky. Dík
já nevým ale koupil jsem si ad nich tryčko bmw adventure podle inzerce zde na stránkách a po dvou vyprání bylo uuuuulpně v ****u od nich by jsem si nekoupil ani zubní kartáček na čištění žeber na válcích
Tak podle trička bych motohadry asi nesrovnával
Já se na ně byl podívat osobně a zdály se mi normální(bežné kvality)což je za ty prachy good.Neměli moji velikost,takže jsem je nekoupil,ale jestli má někdo dobré nebo špatné zkušenosti,tak by to měl napsat normálně a né do pm,protože se to může hodit více lidem.Nechci nikomu kazit kšefty,ale chválou se tady kolikrát taky moc nešetří,takže...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubicek napsal(a):
A řešils to nějak s Pardálem? Nebo ses na to vykašlal? Každej výrobek holt asi není dokonalej, nedělá to u sebe doma v tkalcovský dílně. A pokuds to neřešil tak mi to připadá jen jako házení špíny.
Čau, Tom
"A řešils to nějak s Pardálem? Nebo ses na to vykašlal? Každej výrobek holt asi není dokonalej, nedělá to u sebe doma v tkalcovský dílně. A pokuds to neřešil tak mi to připadá jen jako házení špíny.
Čau, Tom"
Tak tohle je přesně jeden z důvodů, proč sem nikdo asi nenapíše kritiku, nebo max do PM. Hold "kšefty s kámoše jsou vždy nevděčný!" Chvály ale samozřejmě budou.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Jo jo, trička se nepovedli, jak matroš tak tisk, měl to byt jen doplněk, ktery jsem moc neřešil, a taky se mi to vymstilo. Jinak názory na motooblečení mě taky zajímají, právě teď tvoříme kolekci 2011 a tak se da ještě spousta věcí udělat jinak. Trička ale budou, budou novy a určitě lepší. Ale i s tím nepovedým by se motor dal vyčistit určitš dobře
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
adventure73-pardal napsal(a):
Jo jo, trička se nepovedli, jak matroš tak tisk, měl to byt jen doplněk, ktery jsem moc neřešil, a taky se mi to vymstilo. Jinak názory na motooblečení mě taky zajímají, právě teď tvoříme kolekci 2011 a tak se da ještě spousta věcí udělat jinak. Trička ale budou, budou novy a určitě lepší. Ale i s tím nepovedým by se motor dal vyčistit určitš dobře
Tak to já bych jednu připomínku(nebo prosbu) měl.Udělej na kalhotách enduro kapsy na ruce Vím,že jsi říkal,že je to další textil navíc a tím pádem víc tepla,ale co to udělat z nějaké síťoviny a na zip.Kdo nebude chtít kapsy,rozepne zip a má další ventilaci,kdo bude chtít kapsu,tak tam něco dá a zapne a má kapsu.
adventure73-pardal napsal(a):
Tak to já bych jednu připomínku(nebo prosbu) měl.Udělej na kalhotách enduro kapsy na ruce Vím,že jsi říkal,že je to další textil navíc a tím pádem víc tepla,ale co to udělat z nějaké síťoviny a na zip.Kdo nebude chtít kapsy,rozepne zip a má další ventilaci,kdo bude chtít kapsu,tak tam něco dá a zapne a má kapsu.
jj, enduro kalhoty budou nove, kapsy budou poradny, i kdyz s kym jsem mluvil a ma tyhle kalhoty, tak si kapsicky chvalil, ze jsou prima na mobil, cigara a tak. Spis řeším spodek, jsou to enduro kalhoty takže by měly jít přes boty, ale zase nesmo být volny, zip tam dost trpí, suchý zip se zabahní, zaprasí a pak huř drží....
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Neříkám,že ty kapsy,co tam jsou,jsou špatný...(i když mě se nelíbí),ale jde mě hlavně o klasický kapsy "na ruce"
No a ty zipy dole jsou většinou řešeny takovou kombinací toho co jsi napsal.Je tam klasický zip,krytý klopou,dole uchycenou sucháčem.Já to tak mám a nikdy jsem neměl problém.
Já mám komplet Adventure Pro a dost mi na bundě chybí stahování v pase,ve spodu bundu a stahování rukávů (když jedu jsem občas jako airbag ) a docela mi ta bunda odstává ale krásně to eliminuje sepnutí s kalhotama. Takže až doslouží to co mám a nový model bude mít stahování aspoň v pase tak kupuji nový
odporucam nekupovat keby som vedel ani nekupujem taky smejd keby som stretolv doticneho co to ddava sit tak mu tie oblecenia ojebem poriadne o hlavu je to najvedci smejd aky mam mam advenur pro a lutujem ze nemam listok ye som to kupoval od dodavatela s ciech. po 1 po dvoh tyznoch sa mi rozparal chrbat potom to pokracovalo zipsi v pici nefunguju mi ani na bunde ani na nohaviciach este ze daly cvoky a suchy zips a vnutorna vloska je o kokote trha sa a je to vsetko akesi uske nedas nic púod to takye moje skusenosti poslem aj foto hned zajtra a ked si to buide citat aj ten pan co to sije dufam ye sa poskrabe po hlave a porozmisla o tom ze to nie je dobra prezentacia firmi budem radf ak by sa mi ozval a mile rad mu to porospravam a poviem co by to oblecko potrebovalo a aby sa predavalo
milujem moje gs
lakiluksk napsal(a):
odporucam nekupovat keby som vedel ani nekupujem taky smejd keby som stretolv doticneho co to ddava sit tak mu tie oblecenia ojebem poriadne o hlavu je to najvedci smejd aky mam mam advenur pro a lutujem ze nemam listok ye som to kupoval od dodavatela s ciech. po 1 po dvoh tyznoch sa mi rozparal chrbat potom to pokracovalo zipsi v pici nefunguju mi ani na bunde ani na nohaviciach este ze daly cvoky a suchy zips a vnutorna vloska je o kokote trha sa a je to vsetko akesi uske nedas nic púod to takye moje skusenosti poslem aj foto hned zajtra a ked si to buide citat aj ten pan co to sije dufam ye sa poskrabe po hlave a porozmisla o tom ze to nie je dobra prezentacia firmi budem radf ak by sa mi ozval a mile rad mu to porospravam a poviem co by to oblecko potrebovalo a aby sa predavalo