Ahoj,potrebuju nove obleceni a docela se mi zalibilo Pharao tour,u nas moc velky vyber neni,BMW uniformu nejak nechci,tak se chci zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s touto znackou-zpracovani,jak funguje ventilace,jestli se v tom da vydrzet i v lete a pod. Diky za postrehy.
Presne tohle jsem koupil pred vanoci,oblecek je peknej,dobre mi sedi,zpracovani je v pohode dobry,ale treba ten utahovaci pasek nad loktem je prisity dost bidne,ale jinak je to dobre,(samo hadry co stoji 2x tolik jsou na tom lepe)ale material je asi stejny jako treba na RP2-vnejsi....ventilaci jsem zatim nevyzkousel a taky jsem zvedav jak na tom bude,ale zas zazrak necekam ma to hodne kapes,taky dost nepromokavych coz je dobre,ale nevim jestli to bude dobre prave v lete...jedine co mi nevyhovovalo byly standarnti chranice,tak jsem je vsechny vymenil na knox a ted si lebedim a jsem spokojen.Vlastne by to mohlo mit jeste ten stahovaci pasek pod loktem aby chranic sedel pevne kde ma...
Upravil xavier dne 05.02.2008 13:25
Pharao na věčné časy a nikdy jinakVážně se mi v něm jezdí dobře a až doslouží,tak koupím zase Pharao.Nemám přesně toto,mám Pharao Tibet ale přijde mi ti dost podobný.
Jojo Tibet je skoro to same,koukal jsem tam na nej,rozdil je asi jen ve stihu a barvach,ale material a funkce bude stejna,takze jsem rad,ze se ti dobre jezdi
lysak napsal:
Ahoj,potrebuju nove obleceni a docela se mi zalibilo Pharao tour,u nas moc velky vyber neni,BMW uniformu nejak nechci...
Mel jsem Pahrao nekolik let a vzdy jsem byl spokojenej jen se me libi, ze nechces BMW uniformu a kupujes si hadry, ktere z dalky BMW uniformu az dost napadne pripominaji (nic ve zlem )
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Mel jsem Pahrao nekolik let a vzdy jsem byl spokojenej jen se me libi, ze nechces BMW uniformu a kupujes si hadry, ktere z dalky BMW uniformu az dost napadne pripominaji (nic ve zlem )
Ono BMW uniformu nechci hned z nekolika duvodu.
1.) ten strih bundy mi proste nesedl,citim se v tom jako v pytli a nemyslim,ze na cestovani to jsou nejlepsi hadry
2.)nikdy nevim jestli nahodou neprestoupim ke KTM,takze kupuju veci universalni
3.) ty hadry jsou zbytecne drazsi
veci od BMW se mi libi,netvrdim ,ze ne-mozna proto se mi taky libi to Pharao ale uz se mi zas moc nelibi,kdyz ma nekdo BMW hadry,BMW boty a BMW helmu a sedi nejlip na 12ADV,nevim proste to nemusim
Pochopitelně že někomu nemusí sedět ale je pikantní vidět na Dakaru lidi na KTM nebo Hondách v hadrech BMW Rallye2 s odpáranými logy BMW. Takže asi na jejich funkčnosti něco bude.
Já můžu porovnat jen se starým Touratech a starým Pharao (asi před 3 roky) a tam kde jsme v bundě BMW v pohodě vydrželi, jeli majitelé těchto dvou konkurenčních v tričku, protože ani jedna z nich nevětrala.
Rallye2 je 100% do horka a naprosto nevhodná do dešťě a na silniční cestování někde po střední nebo severní evropě. Je to sportovní oblečení navržené pro ježdění offroad - tady tam, kde se člověk potí nejen horkem ale i námahou při jízdě v terénu. Bohužel BMW se neptá a je jim to jedno, takže v tom jezdí spousta lidí, kteří vživotě neopustí silnici a pak i nadávají, že jim to promoká a táhne do toho apod. Nevhodně prodané...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
lysak: ale dyt ja ti rozumim ja to taky tak vidim. I kdyz mam ted bmw hadry, tak zase snaze odolavam oranzovemu natlaku "prece nebudu jezdit v bmw hadrech na oranzove motorce" Ja jsem jezdil ve Pharau nekolik sezon asi 40t km a super, ja si myslim, ze tam nejde slapnout vedle. Jinak je zvlastni ze ti bmw hadry nesedly, ja mel pocit"pytle" zase nekolik let z Pharaa.. mozna sem je koupil tehda o cislo vetsi nez jsem mel, taky to byly prvni hadry po kozene kombineze.
BMW R1150GS MY02
moc hezkej, moc hezkej
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Taky jsem špekuloval že bych koupil pharao, ale Doc mě přesvědčil že R2P je lepší co do materiálu a zpracování. Mám 2 kamoše co jim pharao prasklo v rozkroku. TomasTT píše, že pro naše podmínky se R2P moc nehodí. Tak ted babo raď !!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak já mám zatím zkušenosti s Pharao oblečením jen dobré. Mám Tibet a jezdím v něm teprve od Vánoc, mám v něm zatím cca 600km, ale super, teď jsem jezdil od soboty každý den a je mi v něm krásně teploučko, uvidíme v létě... KTM 1190 Adventure R
swat napsal:
Taky jsem špekuloval že bych koupil pharao, ale Doc mě přesvědčil že R2P je lepší co do materiálu a zpracování. Mám 2 kamoše co jim pharao prasklo v rozkroku. TomasTT píše, že pro naše podmínky se R2P moc nehodí. Tak ted babo raď !!!
Co jsem koukal na tvoje stranky tak jezdis v PSI ARMADALE nebo podobnej model,co ti na ni nevyhovuje,ze shanis jinou?Co jsem tak na ni koukal u hubiku,prisla mi jako asi nejlepsi buda co jsem videl,jak materialem tak zpracovanim...mozna tak do vedra prikoupit od bmw airflow a byl bych max.spokojenej.Ale treba mas neco jineho,tahle mela materialy jako Outlast,goretexovou vlozku...proste fakt vymakana.
Jinak nekupujte vsichni to modry Pharao,at nemame vsichni stejnej mundur
Začne jaro a su hned mokrej.....prostě ty 2 otvory pod pažama moc nevětrají a když nechám rozeplou bundu, tak mě mlátí druk do helmy chci něco, co víc větrá. Jo a díky té kůži je údržba celkem na pi*u.....a potřebuju nové kalhoty.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Kluci neplette se, musite to pochopit...ty rozdily...
@swat a jini
R2P je to lejlepsi co muzete mit na cesty-necesty. Bud do terenu jako takoveho na nedelni off-road nebo na dalekou turu co bude mit i silnici i off-road [vase oblibene Rumunsko, Ukrajina], nebo adventure cestu do teplejsich krajin, kde nevis jake budou cesty, treba se i zapotis [Blizky Vychod, Afrika apod.] R2P je pro Cycliho s jeho zamerenim presne to co potrebuje, staci nejenom do Ukrajiny, ale az do Mongolska ale i skrz Afriku. je ale absolutne NEVHODNA do deste. Je to pro cestovatele, kteri stejne budou jezdit v prachu, hline ale i blate, latka je prodysna natolik [plus to vetrani] ze pokud spite pod sirakem, muzete ji povesit na strom a do rana vyschne. Cili voda jde dovnitr i ven s velkou lehkosti. Pro pripad velke nepohody se to tedy resi temi pridavnymi odepinacimi goretexovymi podsivkami. Tzn. ze za velkeho deste doklady a mobil do nepromokave kapsy, goretex a slezes z motorky sice suchej, ale z budny tece jak z vodnika, jak nasakla. Neni na to urcena. Pokud nekdo chce jezdit po asfaltu az na Nordcapp, musi si kupovat uplne jine obleceni. Pri sebemensim desticku hned nepromokne, vzdyt jste chraneni motorkou, plexi atd., ale proste to neni nepromokave. Pokud to ale mas na ceste, vyrobce te ochrani pred promocenim na kost tou g-t membranou. Ja jezdim v zime ve streetguard 2 [je strasne draha, ale sehnal za 300 E na eBay]je to fantasticka bunda od podzimu do jara pro Stredni Evropu a vyse pro "normalni" asfaltove presuny. Fantasticky material, nefouka do rukavu [dvojta vnitrni zahybana podsivka "sedi" presne k rukavicim], extra vysoky limec, utahovadlo dole na "rantlu" bundy... proste super. Ale zase - jenom do chladu a asfaltu. Kolem nuly se v tom jezdi s jednim natelnikem nebo trickem a jednou mikinou, pokud vemes fleece je to na zpocene zada. Predstav si kdybys mel stoupnout do stupacek, to by byla sauna. Ale je to idealni Nordcapp. Musite vybirat podle toho co potrebujete. Jak pise spravne Tomas, bmw pise ve svem propagacnim materialu, na co je urcene R2P, ale nemuze za to [a nebrani tomu] ze si to ti lide kupuji i na chybne uzivani. Neco moda, neco styl, neco propagace a pak vidis R2P v kazde kavarne na kafe nedelniho dopoledne -
neskutecny adventure trip:
garaz-kiosek s novinami-namesti -a zpet!!
Upravil Doc dne 06.02.2008 06:41
Doc napsal:
Kluci neplette se, musite to pochopit...ty rozdily...
@swat a jini
R2P je to lejlepsi co muzete mit na cesty-necesty. Bud do terenu jako takoveho na nedelni off-road nebo na dalekou turu co bude mit i silnici i off-road [vase oblibene Rumunsko, Ukrajina], nebo adventure cestu do teplejsich krajin, kde nevis jake budou cesty, treba se i zapotis [Blizky Vychod, Afrika apod.] R2P je pro Cycliho s jeho zamerenim presne to co potrebuje, staci nejenom do Ukrajiny, ale az do Mongolska ale i skrz Afriku. je ale absolutne NEVHODNA do deste. Je to pro cestovatele, kteri stejne budou jezdit v prachu, hline ale i blate, latka je prodysna natolik [plus to vetrani] ze pokud spite pod sirakem, muzete ji povesit na strom a do rana vyschne. Cili voda jde dovnitr i ven s velkou lehkosti. Pro pripad velke nepohody se to tedy resi temi pridavnymi odepinacimi goretexovymi podsivkami. Tzn. ze za velkeho deste doklady a mobil do nepromokave kapsy, goretex a slezes z motorky sice suchej, ale z budny tece jak z vodnika, jak nasakla. Neni na to urcena. Pokud nekdo chce jezdit po asfaltu az na Nordcapp, musi si kupovat uplne jine obleceni. Pri sebemensim desticku hned nepromokne, vzdyt jste chraneni motorkou, plexi atd., ale proste to neni nepromokave. Pokud to ale mas na ceste, vyrobce te ochrani pred promocenim na kost tou g-t membranou. Ja jezdim v zime ve streetguard 2 [je strasne draha, ale sehnal za 300 E na eBay]je to fantasticka bunda od podzimu do jara pro Stredni Evropu a vyse pro "normalni" asfaltove presuny. Fantasticky material, nefouka do rukavu [dvojta vnitrni zahybana podsivka "sedi" presne k rukavicim], extra vysoky limec, utahovadlo dole na "rantlu" bundy... proste super. Ale zase - jenom do chladu a asfaltu. Kolem nuly se v tom jezdi s jednim natelnikem nebo trickem a jednou mikinou, pokud vemes fleece je to na zpocene zada. Predstav si kdybys mel stoupnout do stupacek, to by byla sauna. Ale je to idealni Nordcapp. Musite vybirat podle toho co potrebujete. Jak pise spravne Tomas, bmw pise ve svem propagacnim materialu, na co je urcene R2P, ale nemuze za to [a nebrani tomu] ze si to ti lide kupuji i na chybne uzivani. Neco moda, neco styl, neco propagace a pak vidis R2P v kazde kavarne na kafe nedelniho dopoledne -
neskutecny adventure trip:
garaz-kiosek s novinami-namesti -a zpet!!
Už vás tady nějakej čas sleduju při dohadech co je nejlepší oblečení a na co. Ale každej je přeci jinej a jestli někomu vyhovuje RP2,tak jinýmu zase vůbec ne to je věco subjektivního názoru. A jestli pojedu v RP2 na kafe? A proč bych nemohl? Když bude venku vedro a nebudu se chtít pařit v jiným oblečení? Já si teď kupuju jen bundu RP2 právě na ty dny kdy je vedro a v tom co mám doteď se nedá vydržet,protže je to právě teplý oblečení,nepromokavý,ale tím pádem moc nevětrá. Mimochodem ARLEN NESS BIKEWEAR.
myslim ze jsi ne zcela spravne pochopil o cem pisu
1/ mam na mysli to, aby lidi vedeli, ze jako jedine obleceni [jedina sada k dispozici] neni vhodna pro ty lidi, kteri bydli ve stredni a severni Evrope a jezdi jenom asfalt - to je bez diskuze
2/ muzou sednout nebo nesednout cisla, strih, barva..... to jo, ale latka a jeji vlastnosti nezalezi na tom kdo to nosi
3/ ja mam R2P rok a pul a jsem moc spokojenej, naopak tedy to propaguju a preji Ti at se Ti v tom taky dobre jezdi, ale protoze jde o velmi drahy nakup, je dobre, kdyz budes vedet co od toho muzes cekat a co ne
friendly Doc
Upravil Doc dne 06.02.2008 09:29