Platil jsem pět tisíc včetně DPH v Bikescrownu kteří jsou přímo dovozci. Dodací lhůta čtyři dny od složení zálohy. Naprostá spokojenost
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Ahoj Kluci, tak ten Bikerscrown to je dobrý tip ajííí ten Žlábek... Moto mám na firmu takže dph dolů no problem!
Díky za INFO!
"Pavle Vejletníku" ty máš stejný 1150 jako já tuším... jak se to změnilo... jde mi hlavně o chování v terénu (výška moto) a na asfaltě se chci zbavit vlnění při ostřejší jízdě v zatáčkách... Dával jsi si je tam sám? Nebo je tam montoval Žlábek?
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Tak se stav to vyzkoušet. Máme to k sobě přes kopec. Zrovna mě ale přepadla nějaká chcípavka tak ležim a nemohu přijet.
Mám to na špuntech a vepředu 21. Zatáčky ostře na koleno asi nepůjdou
Montoval mi to Žlábek, měl jsem ještě špatné štelování předpětí tak to dělali najednou.
V PM máš případně můj mobil. P
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Ahoj Milane, je na nich najeto cca 40 tis. a na druhých 84tis. (ty mám na moto).
Pavle díky za info... Vím že tam máš 21" kolo do toho už se asi pouštět nebudu, ale rád by jsem se ozval a zajel se podívat na ty hyperpro... Jde mi o nervozní chování a zavlnění motorku při agresivní jízdě po asfaltě. No a v terénu mě vadí jak je motorka nízká a občas jí poadím na "břicho". Ta 21"-ka mě zajímá jak to máš udělaný, ale to už by jsem asi šel cestou ostřejšího stroje...
SPEEDY napsal(a):
Ahoj Milane, je na nich najeto cca 40 tis. a na druhých 84tis. (ty mám na moto).
Pavle díky za info... Vím že tam máš 21" kolo do toho už se asi pouštět nebudu, ale rád by jsem se ozval a zajel se podívat na ty hyperpro... Jde mi o nervozní chování a zavlnění motorku při agresivní jízdě po asfaltě. No a v terénu mě vadí jak je motorka nízká a občas jí poadím na "břicho". Ta 21"-ka mě zajímá jak to máš udělaný, ale to už by jsem asi šel cestou ostřejšího stroje...
Budu se těšit.
SPEEDY napsal(a):
A hodláš také repasovat tlumiče? Protože bez toho ti ty pružiny moc nepomůžou.
Já, když jsem si spočítal, kolik by mne stála repase "nerepasovatelnejch" tlumičů s novejma pružinama, tak jsem šel raději do Ohlinsů.
Když tam dáš nové tlumiče, můžeš tam strčit rovnou z advenčra, to jsem udělal na radu Milana já, a je to fantazie, vřele doporučuji.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
SPEEDY napsal(a):
A hodláš také repasovat tlumiče? Protože bez toho ti ty pružiny moc nepomůžou.
Já, když jsem si spočítal, kolik by mne stála repase "nerepasovatelnejch" tlumičů s novejma pružinama, tak jsem šel raději do Ohlinsů.
Když tam dáš nové tlumiče, můžeš tam strčit rovnou z advenčra, to jsem udělal na radu Milana já, a je to fantazie, vřele doporučuji.
Já myslel, že přední z ADV do obyč. GS nejde, že má GS menší zdvihy ve vidlích
peet napsal(a):
Já myslel, že přední z ADV do obyč. GS nejde, že má GS menší zdvihy ve vidlích
Možná menší zdvihy má, ale jsou rozhodně dostatečně dlouhé na to, aby tam ten tlumič šel. Telelever i s vidlema šel po vyndání origo tlumiče hodně dolů, že jsem ho musel pro nasazení na adv tlumič ještě zvedat. Nebyl jsem první, kdo to takto řešil.
Upravil stepan dne 02.09.2010 14:03
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
ty co mají 84 jsou hotový to je jasný, těch 40 to je tak akorát zlom, kdy se ještě možná vyplatí pružiny řešit, ale počítej s tím, že je to tak na 10-15 tisic km. Pak ani pružina nepomůže. Sám jsem si to vyzkoušel.
Milane díky za info, ale nemáte někdo tucha kolik vyjde repas tlumiče? Mám pár lidí co by to asi uměli, ale zajímá mě nějaká cena co jste za to dávali vy... Kdyby jsem je nechal repasnout tak by jsem potom dal ty pružiny HyperPro, ale pokud by to šlo cenou někam k novým tak raději koupím za 24tis nové (předpokládám s dokladem a odpočtem DPH).
No a nebo to risknu dát (jen pružiny) do těch co mají najeto méně a uvidím...
Jinak stále děkuji za názory a rady!
Tlumič jsem repasoval u pana Procházky z Čerčan. Trvalo to sice 3 týdny (byla sezóna), ale cena nesrovnatelně nižší. Nechci tu dělat reklamu, ale kontakt v případě zájmu dodám.
pavlik5 napsal(a):
Tlumič jsem repasoval u pana Procházky z Čerčan. Trvalo to sice 3 týdny (byla sezóna), ale cena nesrovnatelně nižší. Nechci tu dělat reklamu, ale kontakt v případě zájmu dodám.
Pak by jste sem taky mohli dát fotku, jaká je to KRÁSA když se rozebere a složí nerozebiratelný tlumič....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
pavlik5 napsal(a):
Nechci šahat na slovutného p. Procházku. Měl jsem u něj komplet pružení na krosku a předky tekly po dvou týdnech znovu. Doba dodání zhruba souhlasí.
Nevím zda se to zrovna nepovedlo nebo co ale kluci co mi to dělali znovu si nebyli jistí tím že tam je daný celý nový vnitřek jak měl být.
Toš tak.
Já teda zastávám zásadu, že pokud se to co potřebuju vyrábí a je to jen trochu finančně možný, tak nic nebastlit... A to především na zásadních součástech, jako je podvozek, tam jde i funkčnost a bezpečnost...
Maiali nel Fango!