Ahoj,
letos jsme jeli autovlakem do Popradu, celkem 7ks motorek, z toho 2ks 12GSA. Motorky se parkuji do nejprednejsi casti vagonu, zajistujes si ji sam, davaji se dve vedle sebe. Moto postavis na bocni stojan, dostanes zarazku v podobe trubky, ktera je polozena napric vagonem, pred a za zadni kolo, kurty si musis prinest vlastni, nejmene 3. Mist, za ktere je uchytis je tam spousta. Pak uz je na Tobe, jak si ji prikurtujes, kazdopadne vlak cestou hazi jako prase, tak to neodflakni Mel jsem fakt strach, jestli to moje mila prezije, ale nestalo se ji nastesti nic. Za poznamku stoji zminit, ze vagon neni zcela zavrenej, ale krytej pletivem, takze tam dost fuci, proto doporucovali dat majzla na veci, aby Ti neulitly. Jinak za me mohu autovlak doporucit, vsechno probihalo hladce, luzkovej vuz byl luxusni. Clovek si odpocine, usetri sily na dalsi den a zkrati si tranzit. Tohle vsechno samozrejme neplati, kdyz jedes s Teplicakama
Tot vse
Tak jsem si rikal, ze by bylo fajn se podivat do Tunisu.... autovlakem do Florencie a pak z Palerma trajektem. A ejhle, on ten autovlak Viden-Florencie jezdi jen do 25.zari.
presne jak pravil Lulu, vcetne teplicaku a jim podobnejch, jo a pri najizdeni ze zadu krz 3 vagony budes mit misto tak 5-10 cm nad plexi. A kdyz budes mit stesti tak za tebou nebude parkovat kokot v audině a řvát při odkurtovavani icte už konečně do pyče, kokoti
říkám si hurikán
Jak je to ted s autovlakem do chorvatska? koukám na stránkách čd že už nejezdí. Možná bych se chtěl přiblížit někam k turecku
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Jak je to ted s autovlakem do chorvatska? koukám na stránkách čd že už nejezdí. Možná bych se chtěl přiblížit někam k turecku
Poprad je skoro v Turecku...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Volal jsem na ČD minulej týden a jinej autovlak než na Poprad nejezdí a jezdit nebude-prej protože se nechtějí na ceně podílet ostatní země tak by to bylo moc drahý...
TOLI napsal:
No jooo ale to je severní turecko já bych potřeboval trošku víc k jihu.
Když za to vemeš, tak tření noc od výlezdu jsi v Istanbulu...už to mám vyzkoušený...myšleno po ose..
Upravil pepanek1150 dne 06.01.2012 10:48
všude dobře.....doma GSA
adventure73-pardal napsal:
Loni to jezdilo pres den do Košic a noční do Popradu, ted už jen Poprad? Jinak je to věc kterou mohu jen doporucit, pokud chces usetrit cas, a treba špunty pri cestě na UK.
kosice byli jen pro auta, ne?
17 cm
TOLI napsal:
No jooo ale to je severní turecko já bych potřeboval trošku víc k jihu.
Když za to vemeš, tak tření noc od výlezdu jsi v Istanbulu...už to mám vyzkoušený...myšleno po ose..
na mne ten vlak taky nejak zazracne nepusobi.
Jo nocni trajekt, to jo.. to setri cas a mel bys mit klid.
Vlak uz takova legrace neni.. kamaradovi vlezi cikan v motovlaku ze Splitu v noci do kupe.
17 cm
Když jsem jel před 5lety na UK tak byl vlak super-sice stary vagony čd ale hodně místa-prostě dobrý.
Loni do Rumunska tragedie-vzali to pod sebe slovaci-jezdí nějakej novější vagon-kupe 2x2m nad sebou tři postele místo nula-proste tragedie-dojeli jsme do Popradu nevyspalí unavený-už nikdy více!!vubec se to nevyplatí při tomhle přístupu.
Kámoš pči cestě do Splitu-ve 2h ráno,všichni nějaký to pivo někdo víc někdo mín-zastavili kdesi ve Slovinsku mezi poli a vyhazeli je ven i s motorkama-že vlak má poruchu a dál nejede a hotovo-fakt mazec.