Tak si tak jedu v poho ze šichty a pán v obci měl jinou představu o mém dalším působení a nějak zapomněl mi dát přednost. Tuhle cestu jezdím pravidelně už minimálně 12 let a s tímhle jsem se ještě nesetkal. Jel jsem obcí po silnici III. třídy dle předpisů (tzn. max. 50 km/h) uprostřed svého pruhu a koukám - auto na vedlejší. Vidím, zastaví, říkám si O.K. - auto se o kousek posune a začínám brzdit - auto se zastaví - vidím řidiče, tak si myslím, že mě vidí, protože mám 1100tku se světlem z "Avie" a ono opravdu ne - pán mi to tam poslal - už jsem nestačil dobrzdit, vyhýbací manévr jsem začal správně, ale auto bylo moc vyjeté - zbytek je vidět na fotce http://www.trutno...?gid=23842. Naštestí v prostisměru nic nejelo - já jsem po saltu přez řidítka skončil na levém boku 2,5 metru za motorkou. Bolelo mě fest v kříži a tak jsem se nějak dostal k motorce - naštěstí bylo kolem pár starousedlíků, kteří ke mně okamžitě přišli, zavolali sanitku, policii, hasiče - ještě že tak - majitel auta měl na starosti rozbourané auto a jenom hrozně sakroval. Původně tvrdil, že mě neviděl, nakonec policii začal tvrdit, že jsem jel rychle (vždyť jsem motorkář - to je automatický). Jak jsem nastínil, tak tuto 13km trasu jezdím pravidelně a jezdím ji 19 minut, tak jsem z toho zmatenej. Chlapci ze záchranky mě odvezli na chíru, tam se jim nelíbil jeden obratel, bohužel CT druhý den potvrdilo podezření - nalomený TH 12 - 16 dní jsem strávil na zádech v nemocnici, teď dále pokračuji doma - můžu pouze ležet nebo o štanglích s korzetem chvíli stát. Nevím co je s motorkou, je na přeměření rámu. I když to byl crash v malé rychlosti (mám sedřené kalhoty na levém boku, jinak bunda, přilba, rukavice v poho), tak to s motorkou nevypadá moc dobře, ale uvidím.
Jinak se mějte krásně, piště, ať mám co pročítat. Rusák
R 1100 GS
Tyvole to musela bejt šleha a ten Peugeot je taky dost k.o.!Vím moc dobře co je rána v 50Kmh Drž se a přeji brzké uzdravení!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
sakriš ...
No, měl jsi štěstí v neštěstí, že nic nejelo proti
Přeju brzké uzdravení
Motorka se naštěstí dá opravit jednodušejc než tělo, tak hlavně to zdravíčko
srážka s blbcem je vždy nepříjemná. Dej se brzy do kupy. Hlavně ti přeji, kromě zdraví, aby jsi měl dostatek svědků a neudělali z tebe pouze obětního beránka. A o Hrocha se neboj. I když ho má člověk rád, je to jen kus železa, co jde nahradit snáz než vlastní kůže. A když ten pán zkoušel na tebe šoupnout alespoň spoluvinu, tak ho nešetři. Nech si proplatit i myšlenky Když je blbej, nechť se poučí. A když je to šmejd, nechť se poučí dvojnásob. V případě nouze se jistě najde nezávislý svědek, který to vše viděl a přihlásil se ti až teď.
Upravil Medik dne 08.09.2010 21:14
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přeju aˇˇt si brzo fit. Přesně tohle se mi stalo na jaře. Při všií smůle v tom máš aspoˇˇn jedno štěstí, že případ půjde před soud, jako ublížení na zdraví a pojišˇˇtovna to nemůže zpochybnit. Já nechtěl mladé řidíčce dělat problémy a doteˇˇd jsem od Allianz neviděl za rozbitou motku a hadry ani korunu a asi dlouho neuvidím. Příště, i kdybych měl sebemenší bebínko, tak neberu ohledy a fičím k doktorovi.
Brzy se uzdrav! a potom se pusť na toho šmejda, ať na něm nezůstane nitka suchá a nejlépe aby už nesedal za volant! nezapomeň napsat jak to vše dopadlo..
To je strašný, fakt to chce jezdit hodně vopatrně, ale to se člověk snaží, a vždycky se najde nějakej šmejd, co ti to tam šoupne..
Hlavně, že ti není nic horšího, kosti srostou. Přeju, ať je to co nejdřív.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
servisak napsal:
Tyvole to musela bejt šleha a ten Peugeot je taky dost k.o.!Vím moc dobře co je rána v 50Kmh Drž se a přeji brzké uzdravení!
To víš takovej kus železa má nějakou sílu. A trčící válec dokáže rozpárat Francouzskou srágoru jako prd. Ještě,že tam byl,jinak to třeba šeredně odskákala noha.
Viděl jsi "kreštesty" nových aut? Taky se dělají v 50-55Km/h a jak ty auta vypadaji...
Přeju brzké uzdravení.
Upravil BIGR dne 08.09.2010 23:27
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
uff... no... zraneni by melo byt bez trvalych nasledku, ze?
to povazuji za tu dobrou zpravu.
---
jinak situace je klasicka, proste ti to tam v posledni chvili narval. nenapada mne temer zadna obrana. Snad jen katapult s detekci tunelu a troleji
---
to auto na fotce je fakt dustojne rozparane...
Upravil hicks dne 09.09.2010 07:42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Také přeju brzké uzdravení.
Toho hejska nešetři a sedři ho z kůže!!!! Svědci, smýšlení svědci, svědci svědků, posudky ze servisu a do něj ať cvaká grázl!!!!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Vítej v klubu I když proti Tobě jsem měl jen ťukanec. Mě pani řekla, že mě sice viděla, ale pak na mě zapomněla. Aspoň byla slušná a nedělala problémy. Také Ti přeji brzké uzdravení!!! Motorku si můžeš koupit jinou, ale zdraví ne...
Vím jak se cítíš. Ničeho se neboj, nehoda je jasná, rychlost policie umí spočítat, byl jsi na hlavní, vše je jasné. Pán může tvrdit co chce.
Přeji brzké uzdravení.
Upravil bmwdriver dne 09.09.2010 10:00