Zdravim,chci si na Bmw dat dva kotouče do předu.
O kotouč nejde,ten druhej tam podle mě dám v pohodě,ale nevim co se třmenem,originál na druhou stranu asi nedám,tak se chci zeptat jestli s tim někdo nemáte skušenosti.Už jsem to na R100 v Německu viděl,nevyrábí to nějaká firma?Nebo je to zbastlený z něčeho jiného?Popř.z čeho tam tmeny pasujou?Dík
slata2 napsal:
Já nevim,přišlo mi,že to bude lepší.Jak to brzdí?Kolik to stojí?Kotouč je větší?Kde se to dá koupit?
Na fotkách je práce od M.A.P. Engineering.
Tady je přímo sada na 100gshttp://bmw-trade....cts_id=926
Zeptat se jak to brzdí můžeš přímo tady FunTomase nebo Vevise,ti mají myslím tuto sadu od W.
Nebohttp://www.he-mot...echnik.de/
Upravil jt dne 18.09.2010 15:10
No,mám velice šikovného svářeče,čili normalně přivařit 2 oka.Vim,je to taková prsečina,ale ty skopčaci to nějak taky řešej.Vidim to tak,že koupim větší kotouč a z nějakýho sporta lepší třmen,panc.hadice a musí se to vyrovnat té sadě za 10tis.
Na tu sadu s vetsim kotoucem jsou rozporuplne nazory.Me vubec nevyhovovala a spokojenejsi jsem se zakladni velikosti.FunThomas ji taky koupil,byl zklaman,tak ji sundal a prodal.(nebo mozna jeste prodava).Skopcaci to resej tak,ze koupej celou sadu tusim od Wüdo.V te sade je krome dalsiho kotouce a brzdice i celej novej spodek leve vidle i s navarkama.Ale cenu bych tipoval tak na 20000kc.Generace monolever to ma resene lepe.Tam ty oka jsou standartne na obou stranach.Takze vidlice se menit nemusi.
Upravil vevis dne 20.09.2010 14:48
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem to nasel.Krasnych 1209,9 bohuzel euro.
A pokud mas rok 91 a vys,tak dokonce 1660eur. http://www.wuedo....g06_34.pdf
Upravil vevis dne 20.09.2010 15:10
Ja mel 2 100gs a jedna mela ten vetsi a druha standart.U te s tim vetsim byla jeste pancerova hadice.Ta brzda chodila na muj vkus prilis k riditku a navic jsem vubec nemel pocit,ze lepe brzdi.Ta motorka uz je prodana.
FunTomas to opravdu koupil,namontoval a sundal.Ale treba Vlastimil je pry spokojen.
I tak myslim za ty prachy dost nepresvedcive.
To JT:Ano vidle z G/S je reseni.Ale problem je,ze nejde koupit nejakou starou a pouzit jen tu levou spodni cast.
Ty vidle na GS a G/S jsou trochu jiny.Kdyz tu vidly vymenis celou,jde to.Ale na G/S je ta vidle prece jenom zastarala.Sice budes moct pridelat druhej kotouc,ale zhorsej se ti jizdni vlastnosti,hlavne v zatackach.
Upravil vevis dne 21.09.2010 12:39
Mám doma navíc to co sháníš flašku na druhou stranu . Brzdič originál pancéřovou hadice a dvojitý šroub k pístnici . Kotouč si musíš sehnat sám . Ahoj 603250122 Kostelík
Jak říkáš!Bud to nějak vymyslim a nebo se na to vybodnu-1600eur=skoro pulka dovoleny na přisti rok!!!!
To by mne zajímalo kam pojedeš když 1600€ je "skoro" půlka dovolené takže předpokládám že celá teda bude cca.3500€ a to bude zřejmě petardaaž dojedeš na místo pošli mi čumkartu.Přeji příjemnou cestu...
No,
chystáme se do Kanady.Jen letenka a lod pro motorku něco bude stát!
A když už o tom mluvíme tak pojed taky at nejedu sám na PD.Sháníme ještě 2 - 3 motorky do kontejneru.Viz.diskuze CIZINA
slata2 napsal:
No,
chystáme se do Kanady.Jen letenka a lod pro motorku něco bude stát!
A když už o tom mluvíme tak pojed taky at nejedu sám na PD.Sháníme ještě 2 - 3 motorky do kontejneru.Viz.diskuze CIZINA
Nemám zájemza prvé:nesnáším ameriku a vše kolem ní a jezdím zásadně pouze do teplých krajin....po ose....nevidím důvod proč by se měla motorka něčím převážet když má kola...a ještě za to platit.