někteří asi víte,že jsem přestal kouřit,dnes je to měsíc
za normálních okolností to nešlo přestat a hulil jsem víc a víc a *pissed* víc
tak sem vyzkoušel toto:
šel jsem tam víceméně ze zvědavosti,stím,že je to blbost,že člověk musí taky chtít(což u mě nebylo tak jasné),ale na druhou stranu za 1200,-korun,třeba natom něco je
po 45 minutách sem byl asi fakt překódovanej na nekuřáka,prvních pár hodin sem měl chuť na cígo,ale tentokrát se to dalo vydržet,skutečně,NEUVĚŘITELNÉ.
i po měsíci mě občas napadne,že bych to mohl zkusit,ale jen občasten nápad přichází s přibývajicími dny kdy nekouřím méně a méně a já vím,že nesmím a jsem vtom silnější a silnější
takže lidičky,kdo máte podobný problém,jako jsem měl já,tak to zkuste,mě to pomohlo a může to pomoct i vám
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
servisak napsal:
Tak to je super zpráva! Tak to budou i levnější výrobky ne když v tom nebude příplatek na ciga?
to je právě velký omylstát začíná zjišťovat,že mu zase ubylo na dani z cigár,tak začne hledat kde by ty prachy opět získal
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Popřemejšlím o tom,ale spíš budu mít silnou vůli nepřestat
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bystricke napsal:
někteří asi víte,že jsem přestal kouřit,dnes je to měsíc
za normálních okolností to nešlo přestat a hulil jsem víc a víc a *pissed* víc
tak sem vyzkoušel toto:
šel jsem tam víceméně ze zvědavosti,stím,že je to blbost,že člověk musí taky chtít(což u mě nebylo tak jasné),ale na druhou stranu za 1200,-korun,třeba natom něco je
po 45 minutách sem byl asi fakt překódovanej na nekuřáka,prvních pár hodin sem měl chuť na cígo,ale tentokrát se to dalo vydržet,skutečně,NEUVĚŘITELNÉ.
i po měsíci mě občas napadne,že bych to mohl zkusit,ale jen občasten nápad přichází s přibývajicími dny kdy nekouřím méně a méně a já vím,že nesmím a jsem vtom silnější a silnější
takže lidičky,kdo máte podobný problém,jako jsem měl já,tak to zkuste,mě to pomohlo a může to pomoct i vám
Tož vítej mezi námi poturčenci Já už kroutím třetí zimu a první dvě jsem po vyslovení slova cigareta ještě slintal. Dneska už je to v poho. Jeden fet jsem plně nahradil druhým - o to více vychlastám, bo ta opice je daleko mírnější bez čvaňháka. Ale i tak ti držím palce. První rok je nejhorší, pak už to jde. Jenom si musím občas připomenout, že je to jako s fetem, jednou někde trochu povolíš a jsi tam šupem zpátky, takže dneska ani špeka, ani šíšu......
Holt bejvalej feťák je jako bejvalej černoch. Furt to tam někde vzadu čeká na další šanci Vydrž, těch pár kilo navíc shodíš v krematoriu a opravdu stojí za to se zbavit stresu typu - co když dojdou, mám málo, ...........a těžkých kocovin.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No sorry,ale když jsem otevřel ten odkaz a přečetl tu léčbu,tak jsem si řekl,že je to sračka týdne.Myslím,že když jsi přestal kouřit,tak je to čistě tvoje zásluha a má to jen psychologický efekt.Tohle podle mě vůbec nemůže fungovat a kdyby jo a s takovým procentem úspěšnosti,tak už se o tom dost ví...ale jinak samozřejmě gratulace.Každá záminka a způsob je lepší,než hltat ty sračky do sebe.Já jsem taky kdysi přestal.Naopak se po několika měsících ze mě stal těžkej odpůrce kouření a buzeroval jsem všechny v širokým okolí a začalo mi to strašně smrdět a jsem si jistej,že se k tomu už nevrátím.Jo a taky jsem nikdy nepřibral a neměl nutkání to nahrazovat něčím jiným,takže to je taky jenom psychika a člověk to hledá jen proto,že to někde slyšel(jídlo,sladkosti,pítí....kecy) všechno jde,když se chce
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Gratuluju a ať ti to vydrží.
Já nekouřím 8let a souhlasím s Medíkem, že toho musim vypít víc, aby mi bylo blbě. Zajímavý ale je, když si dám turka, tak mi k tomu to cigáro chybí a to i po 8 letech.
EHM,tak na tomhletom jsem byl take a je to PEKNA HOVADINA,sel jsem tam i s brachou a fakt jsme jen vyhodili par penez.Bylo nam to jasne uz kdyz jsme odchazeli.....Nadruhou stranu jsme tam sli na doporuceni dvou znamych a tem to pry pomohlo...ja nezaznamenal nic.
Byl jsem u toho znameho ukrajince co odnaucil kourit Bohdalovou a taky nic,i kdyz to cigo u nej chutnalo fakt hnusne.
Pak jsem zkousel prasky champix,ty jsou opravdu dobre o clovek nema potrebu kourit,jen jsou jeste drazsi nez ciga,ale bez nich jsem po case zas zacal.
Nakonec jsem 7.rijna 2006 v nejakem pomateni mysli se zarek,ze uz na to vazne kaslu,ani jsem nedohulil krabku a vydrzel nekourit pres 3 roky.Kupodivu to najednou celkem i slo a to jsem nebral nic.
Bohuzel po 3 letech pri stavbe domu jsem zacal loni ja IDIOT znova kourit,spousta problemu,snezilo a tesari porad nikde atd. Takze ted uz zas hulim svoji obvyklou davku
FAKT TO CHCE SI NEDAT ANI JEDNU.
Tak to zaclo,jedna,pak za tyden zas jedna a po par tydnech jsem si zapalil 2 za den a pak si koupil krabku a bylo to v haji.
Pribral jsem 12kg a i kdyz jsem zacal hulit tak jsem neshodil nic- nespravedlivy!!
Preju at ti to vydrzi,prvni mesic byl nejhorsi,ted to bude uz jen lepcejsi
Ja se do toho hodlam taky opet pustit,ale clovek musi bejt nasranej na to huleni,alespon ja,jinak to nejde.
Já budu mám teď za sebou rok, trochu jsem si pomohl Champixem ale jen startovací sadu a pak jsem byl líný dojít si pro recept na další. Myslím si že to bylo taky spíš psychologický...
Zajímavé bylo že jsem začal cítit jak jiní kuřáci smrděj, dokud jsem kouřil tak jsem to nevnímal. Přibral jsem 14kg a to co ušetřím to zas prožeru, ale aspoň nevypadám jak z koncentráku