Cau, projel jsem tady inzerci a nenasel jsem ji. Pisou, ze puvod je v Cr. Neznate tuhle motorku? http://www.motobi...detail_557
Premyslim o zarazeni se mezi vas a tohle me docela zaujalo...
Pripadne i zkusenosti s prodavajici firmou...
Dik.
Upravil Efendi dne 22.09.2010 17:47
Včera jsem tam byl, vyvážit kolo na zadek. A na krámě není, chtel jsem se na to podívat tak nevím. Abych pravdu řekl ani jsem si po okolí takhle nastrojený GS nevšim. To bych nepřehlédl.
Upravil Kubicek dne 22.09.2010 18:58
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
No jestli má 24 tkm a když si odečteš ty doplňky tak je to slušná cena.Nechápu jak to dokážou tak naleštit.Já jsem tu svoji kupoval taky v takovým stavu a od té doby už tak nikdy nevypadala.
JT napsal:
No jestli má 24 tkm a když si odečteš ty doplňky tak je to slušná cena.Nechápu jak to dokážou tak naleštit.Já jsem tu svoji kupoval taky v takovým stavu a od té doby už tak nikdy nevypadala.
já to chápu, když přejedu moju motorku PRONTEM (na nábytek), tak se leskne jak psi kulky
Over than 250k km on BMW GS bikes
No sice tuhle motorku neznám a vypadá fakt libově, ale dal bych si bacha a řádně jí zkontroloval, protože kámoš od týhle firmy koupil dřív Transalpa 650 (vypadal taky takhle krásně) a nakonec jsme zjistili že byl bouranej, přestože prodejce mu prý tvrdil, že nikdy. Tohle už jsem ale slyšel u týhle firmy i od několika dalších lidí. Tak bacha
Upravil MALI dne 22.09.2010 20:41
Je spravne, ze to v tomhle roce ma ty tmave modre vidle? Jinak bych rekl, ze je nova koupena v nemecku nebo rakousku, podle samolepky na otackomeru. Prvni majitel v CR bude jen oblibena formulace, ze to je cerstvy dovoz.
Upravil alesvagner dne 23.09.2010 08:56
Diky za info. Zas tak jsem se do ni nezakoukal a dve ne zrovna pozitivni reakce na dovozce mi staci. (na druhou stranu na motorkarich na ně pějí samou chválu) Zitra jedu do Pardubek a Policky, tak se tam, pokud stihnu, zastavim a omrknu to.
Nemecko je blizko a do nove sezony casu dost
Upravil Efendi dne 23.09.2010 09:25
alesvagner napsal:
Je spravne, ze to v tomhle roce ma ty tmave modre vidle? Jinak bych rekl, ze je nova koupena v nemecku nebo rakousku, podle samolepky na otackomeru. Prvni majitel v CR bude jen oblibena formulace, ze to je cerstvy dovoz.
Některé motorky vyrobené ke konci roku 2002 (ještě jednosvíčkový motor) už měly tyto modré vidlice + nové třmeny (s nápisem BMW - namísto starších s nápisem Brembo) + brzdy s posilovačem. Kromě dvousvíčkového motoru už byly shodné s modely 2003 twin spark.
Efendi napsal:
Diky za info. Zas tak jsem se do ni nezakoukal a dve ne zrovna pozitivni reakce na dovozce mi staci. (na druhou stranu na motorkarich na ně pějí samou chválu) Zitra jedu do Pardubek a Policky, tak se tam, pokud stihnu, zastavim a omrknu to.
Nemecko je blizko a do nove sezony casu dost
S kamosem jsme u nich kupovali motorky a vse v naproste pohode. Nechali nas zkusit vic stroju bez jakychkoliv protestu, motorky obe v super stavu.
Vzdycky se ale najde nekdo, kdo je nespokojeny ;-)
alesvagner napsal:
Některé motorky vyrobené ke konci roku 2002 (ještě jednosvíčkový motor) už měly tyto modré vidlice + nové třmeny (s nápisem BMW - namísto starších s nápisem Brembo) + brzdy s posilovačem. Kromě dvousvíčkového motoru už byly shodné s modely 2003 twin spark.
Podle těch fotek bude tato motorka přesně tento případ, takže už s posilovačem
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Dovozce vetsinou nemuze ani tusit, jestli bourana byla. Staceni km je vec jina. Podle me to na motorce ale jde poznat (az na Ivosovo GS, ten to muze stocit na 1500km a je to duveryhodny ).
Tak jako tak tohle vypada naprosto uzasne a stoji za to ji omrknout nez polemizovat rekl bych..
Jo,podle tý nálepky je rozhodně z Německa,taky jí mám - na víčku od nádrže.Jinak vypadá hodně fejnově,to se musí nechat,a docela vybavená,pro začátek...
raptor napsal:
ci bola stocena sa da lahko zistit podla opotrebenia rukovati, gumy na kvaltpake a klasika brzdove kotuce'
inak ten posilovac je "vopruz"
Rukojeti vyměníš,gumy stupaček taky a kotouče mám originál 115000km a jsou v pohodě.Řídil bych se poučkou že kdo si koupí GS tak na něm najezdí cca +,-,10000 km ročně.
raptor napsal:
ci bola stocena sa da lahko zistit podla opotrebenia rukovati, gumy na kvaltpake a klasika brzdove kotuce'
inak ten posilovac je "vopruz"
Rukojeti vyměníš,gumy stupaček taky a kotouče mám originál 115000km a jsou v pohodě.Řídil bych se poučkou že kdo si koupí GS tak na něm najezdí cca +,-,10000 km ročně.
Tak tohle GS na 80000 rozhodně nevypadá,a jestli je k tomu serviska tak se to pozná hned,Němci jsou na to pečlivý,ta bude vyplněná poctivě.