Hoj chlapi,
dneska jsem si všimnul že se mi na pravý šavli ukázal po propérování olej a je tam i po setření,to znamená,že mi zřejmě odešlo tesnění v vidlici a tak se Vás chci zeptat jaký tesnění,nebo gufero tam mám dát a jaký olej a zda li to udělám v domácích podmínkách.
Děkan za odpovědi!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
ty voe,to kvuli dvoum kktinám poletim až do Prahy ? To se mi teda moc nechce...
Huty,jak dlouho Ti to dělá?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
mno, to tak asi dopadne... Cajk,tak to nechám až na zimu
to Kubrt: hele vesnickej, až budeš muset se ženou na vánoční nákupy, tak to v tej Praze koupíš, no né? No áno...
Takže kvůli kokotině nemusíš...nebo třeba NĚKDO z MĚSTA pojede k vám na venkov, tak Ti to vezme, když budeš pěkně prosit.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Origo gufera + prachovky mě v BMW stáli 1170kč. Začalo to mírným rošením ale po cca 500km to už chcalo fest a teklo to po vidli. Výměna je celkem brnkačka a olej sem dal Mogul Silence (tlumičový). Jinak návod je zde na webu.
hele Vjetrníku...nech si keci na koledu,jo? A Praha,je místo neřesti a zlejch lidí a to mu já se zdaleka vyhejbám,ještě mě tam zkazíte
To jako že bych poprosil Tebe? Týýý vole... to tam radši dám igelit
To mi neřikejte,že tam nemužu dát neorigo gufero? Dyk je to vidlice jako každá jiná
No tak to se pleteš!! to je vidlice jako žádná jiná klidně bych tam frknul nějakej neoriginál protože tam ten olej je jenom aby se to mazalo. U FRNovi jedenácky sme to měli za hodinku i s pivem hotový.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
No tak to se pleteš!! to je vidlice jako žádná jiná klidně bych tam frknul nějakej neoriginál protože tam ten olej je jenom aby se to mazalo. U FRNovi jedenácky sme to měli za hodinku i s pivem hotový.
no,to jsem chtěl číst Až by to mělo být akutní,tak se na to asi vrhnu...se Servisákem,když je ten fachman od stavebních mašin
kasak napsal:
Hlavně dej na Servisáka bacha,aby ti z toho nevytvořil důlní rypadlo.Na to je fachmann.
lepší rypadlo,než pumpa na močůvku,jak někteří "pseudobikeři" přezdívají naším krasavcům
To hned tak akutni nebude.Kamosoj to zaclo chcat v Iranu a ujel s tim dalsich 10000km.Ted vyrazil do Albanie a porad to jeste nevymenil.
Me to menil Ivo z Hradce a je to asi na hodinu.Me vadilo,ze mi ten olej docela tek na brzdu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mě neteče ještě nikam,jen mám film na tý obnažený části vidlice.Jak "zazimuju" tak se na to vrhnu
Kucí,díky,použil bych vyhledávač,ale nějak mi něpremával,proto jsem to založil znovu