Jestli vás zajímá na čem teď momentálně pracujeme v Touratechu, tak provádíme testy Ohlins cartridge pro přední vidle na F800GS, zatím to vypadá dobře, během příštího týdne už to bude jezdit a nejlepší na tom je, že by se to mělo vejít do 34000 s daní včetně komplet práce, což určitě není tak strašný.
Milan
Upravil milan enduroskola dne 23.09.2010 21:54
A to mi rikas ani ne rok po investici do Bituba? Kde na to mam porad brat?
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
to jacob:
to bitubo je sice super, ale je hrozně málo stavitelný, takže už nějaký čas pracuji na tom Ohlinsu, bohužel to není jen tak to tam našroubovat a hotovo.
milan enduroskola napsal:
to jacob:
to bitubo je sice super, ale je hrozně málo stavitelný, takže už nějaký čas pracuji na tom Ohlinsu, bohužel to není jen tak to tam našroubovat a hotovo.
Bituba jsou malo stelovatelny, ale sestelovat to, aby to fungovalo trvalo dlouho... To sem zvedavej, jak dlouho si clovek bude hrat s tim Ohlinsem nez si to poladi k obrazu svemu! Nakonec si myslim, ze nejlepsi je jen vymenit pruzinu za tvrdsi a s nicim se nestelovat.
Predni Ohlins bez zadniho nema absolutne cenu a to uz jsi zas na 60tisicich. Je fakt, ze pak bude F800 uplne luxusne vymazlena, ale otazka je, kdo z nas to vyuzije...
Kazdopadne ten, kdo tam ma vse original, tak at se nekdy sveze na original KTM a poznate v jakem pruseru vyjizdi BMW z tovarny...
A pak mne tady leckteří kamenují za to, že tohle tvrdím od samého počátku....
Jinak vosmikilo na Ohlinsu už může být zajímavé, o tom žádná...a není důležitější parametr, než kvalitní podvozek
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
milan enduroskola napsal:
drahý to je, ale podvozek ničím nenahradíš
pres zimu mne cekaji zrejme oba tlumice.
predni mam jeste original od Pipa, nicmene rad bych to vymenil oboji.
tak uvidime...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
A pak mne tady leckteří kamenují za to, že tohle tvrdím od samého počátku....
Jinak vosmikilo na Ohlinsu už může být zajímavé, o tom žádná...a není důležitější parametr, než kvalitní podvozek
jenomze ty tech svych par rozumnych myslenek naredis do cca stejne davky demagogie, takze zapadnou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
marekxxx napsal:
ja mam ohlinsy vpredu aj vzadu, ale da sa jazdit aj bez nich, osmicka ma celkom dobre tlmice aj v originali, zrucnost jazdca to nenahradi aj tak
Tak to si dovolil hodně. Zajedno jsi napsal že séroivý vidlice na 800GS nejsou až tak špatný a druhak že Ohlinsy nejsou nezbytně nutný.
Připrav se na to že budeš některými jedinci lynčován
marekxxx napsal:
ja mam ohlinsy vpredu aj vzadu, ale da sa jazdit aj bez nich, osmicka ma celkom dobre tlmice aj v originali, zrucnost jazdca to nenahradi aj tak
Ten testosteron sa tu obcas da krajat, vidim to na diskusiach. Niektore citam a malokedy prispejem, sa mi tato tema zda prihodna k nej nieco povedat. Nic v zlom, ale malokto na tejto motorke z Vas vie vobec rozlisit co su ohlinsy. Pre niekoho to je modla tak ako uz ked ma bmw. Diskusie maju spad a casto vedu k hadkam, lebo kazdy chce mat svoju pravdu. Ja som len napisal svoj nazor. Tym, ze pisem, ze mam ohlinsy, tak je zrejme, ze ich mam. Uplne idealne by bolo keby som mnou tak radikalne ako slovo nesmysl, nesuhlasili len ti co Ohlinsy maju. Ale predpokladam ze Veternik ich ma, inak by bol asi potichsie. Samozrejme tymto nechcem nikomu kazit predaj, kupil som ich predsa aj ja, len tym chcem povedat, ze je to len jedna z mnohych sucasti motorky, nic viac, nic menej, aby si ludia ktori do toho idu neslubovali zazrak. Co mozem doporucit k Ohlinsom je pridavna adventure nadrz, jednoducho perfektna vec spolu s desiertom. To uz v tejto kombinacii je dost odlisna motorka od zakladu a som velmi rad, ze ju mam. Asi najlepsie bmw co kedy bolo vyrobene. Mozem si dovolit aj tri dalsie, ale tato mi prilnula jedina k srdcu. Teda okrem motokrosovej zuzy hehe.
potvrdzujem ze marek ma 800GS .. dokonca uz druhu ktora je nalozena vrchom - spodkom
ak ma niekto umrety tlmic a da ohlins tak je jasne ze hika radostou, ak ma niekto funkcny tlmic a da ohlins tak to hikanie nemusi byt az tak intenzivne
Nemám Ohlinse. Nejsem majitelem 800. Ale nějakou tu tisícovku jsem na něm najel. Vám někomu fakt přijde standardní předek jako DOBREJ???
Maiali nel Fango!