Chtěl bych se zeptat TomášeTT jestli bude katalog na letošní rok někde ke stažení v pdf?
díky 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Tak já mám doma už tištěnou verzi, přišla včera. Tímto Tome moc děkuji a brzy se u Vás zastavím pro nějaké doplňky.
Jinak na amerických stránkách je katalog a u některých dílů včetně montážních návodů: http://www.tourat...KTM 1190 Adventure R
Jo, mělo by jich prý být dostatek, Tomáš to i psal, že budou na výstavě a kdo jede ať si ho tam vyzvedne, že není potřeba sponzorovat Českou poštu...
Já jsem ho potřeboval už teď pro kamaráda, který nemá net a chce nějaké věci objednat, tak aby mněl podle čeho...jinak bych si ho také vzal na výstavě...
Upravil Geralt dne 13.02.2008 09:43
KTM 1190 Adventure R
Na výstavu jich bereme tunu.
Denně posíláme a myslím, že většina lidí ho dostala nebo dostane tento týden. Nemá smysl čekat na výstavu - klidně ho objednej. Spíš jsem myslel když chce někdo druhý, tak si ho může případně vyzvednout na stánku. To samé shimanski - ten kamarád ať ho objedná.
Elektronická verze bude během týdne psali kolegové z TTAG. Opravují tam chybičky (třeba popletené kódy u nějakých věcí) apod.
Doufám že ještě v únoru už bude v provozu i náš objednávkový shop na .com, kde bude kompletní katalog zahrnutý a bude tam vidět i stav skladu, originální návody apod.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak to je super....už se těším na online katalog
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
TomasTT napsal:
Na výstavu jich bereme tunu.
Denně posíláme a myslím, že většina lidí ho dostala nebo dostane tento týden. Nemá smysl čekat na výstavu - klidně ho objednej. Spíš jsem myslel když chce někdo druhý, tak si ho může případně vyzvednout na stánku. To samé shimanski - ten kamarád ať ho objedná.
Elektronická verze bude během týdne psali kolegové z TTAG. Opravují tam chybičky (třeba popletené kódy u nějakých věcí) apod.
Doufám že ještě v únoru už bude v provozu i náš objednávkový shop na .com, kde bude kompletní katalog zahrnutý a bude tam vidět i stav skladu, originální návody apod.
Jasně Tome, já si ho u Vás na stánku vyzvednu, beztak tam strávím nejvíce času z výstavy...teda ještě krom stánku BMW...
Tenhle byl víceméně pro kamaráda, já přijdu na pokec a pro katalog na výstavě, už se nemůžu dočkat...
KTM 1190 Adventure R
Tak jo, to je super, dle toho mnichova bych tipoval na hradiště, ne?!
Já od tama pocházím, žil jsem tam 14 let... krásné městečko, hned bych se tam vrátil...
KTM 1190 Adventure R
Tak to já už v něm listoval. Na starý GSa tam nic novýho není, ale jsou tam zase nějaké nové fotky, články a tak, takže taky dobrý Jinak na výstavě se možná pár z nás potká, akorát se asi nepoznáme
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
to je fakt, trička by to řešily, taky si mohu na čelo nalepit samolepku bmwgs
nebo si na triko prisiju tu nasivku
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
a nešlo by každému na tričko ještě našít přezdívku?
néé, to už bych chtěl móóc.....
5.10.1842 www.bmwgs.cz